WIZZAIR - 45

• 46 400
  • 782
  •   1
Отговори
# 105
Да, но ти работиш нещо, което той не може (предполагам).
Скрит текст:
Но едва ли някой ти ръкопляска. Той не върши и моята работа (която е тясно специализирана и съм учил 12+5 години за нея) и слава Богу никой не е започнал да ми ръкопляска. Всеки си работи това, за което е учил и добре, че не сме взели да си ръкопляскаме, че ще стане весело. Досущ като италианци по балконите по време на пандемия Grinning
Никога не съм ползвала услугата летищен трансфер, а виждам че има такава възможност в профила ми. Даже цената на човек е по-ниска от цената на автобусния билет. Чудя се ако я добавя и купя тази услуга без да съм посочила точен адрес на дестинация дали няма да ми вземат повече. Отделно къде ще го намеря този който ще ми осъществи трансфера. Никъде не видях опция да изпиша адреса.
Не мисля, че ще те докарат до домашен или конкретен хотелски адрес, просто си имат няколко спирки в града и това е. Такъв трансфер използвах в Скопие. Спира пред Holiday Inn Hotel, автогарата и летището. Това е. Като цяло тези трансфери не са финансово изгодни.
За W!Zz Transfer ли говорим? https://wizztransfer.com/?lang=8

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 22:30 от diziler

# 106
Да, но в приложението на wizz ми даде тези цени в лева и затова ми се видя изгодно. А в този линк всичко е в евро.

# 107
Да, но ти работиш нещо, което той не може (предполагам).
Скрит текст:
Но едва ли някой ти ръкопляска. Той не върши и моята работа (която е тясно специализирана и съм учил 12+5 години за нея) и слава Богу никой не е започнал да ми ръкопляска. Всеки си работи това, за което е учил и добре, че не сме взели да си ръкопляскаме, че ще стане весело. Досущ като италианци по балконите по време на пандемия Grinning

Аз няма да се обидя, ако ми пляскат. Напротив, ще съм доволна от себе си. Smile Да станеш пилот е като да станеш хирург или космонавт. Не всяка глава го може. За това няма лошо да се аплодират такива хора.

# 108
Много се измести темата в ненужна посока.

# 109
Аз искам да попитам за бордните карти понеже за пръв път ще създавам. Тъй като ще се чекираме през телефона, те къде ще ми се запаметят. Ще отидат ли на АБВ пощата, за да мога да отида в някой копирен център да ми ги разпечатат. Незнам как иначе ще направя връзката с телефона. Нямам флашка към него.

# 110
Ще ги свалите на телефона си и като отидете в копирния център ще им ги изпратите на Вайбър или имейл.
Вижте летището от което летите дали приема мобилни бордни карти, ако приема не е нужно да ги разпечатване, минавате директно като сканирате баркода от картата.

# 111
ако е през приложението чекирането бордните карти ще се появят  там (докато сами не ги изтриете), с обикновен скрийншот може да ги изпратите и на останалите пътници, ако има такива

# 112
  • ПЛОВДИВ
Аз искам да попитам за бордните карти понеже за пръв път ще създавам. Тъй като ще се чекираме през телефона, те къде ще ми се запаметят. Ще отидат ли на АБВ пощата, за да мога да отида в някой копирен център да ми ги разпечатат. Незнам как иначе ще направя връзката с телефона. Нямам флашка към него.
Когато се чекирате може да си влезете от компютър в профила и да си изтеглите бордните карти.

# 113
  • БГ
Аз искам да попитам за бордните карти понеже за пръв път ще създавам. Тъй като ще се чекираме през телефона, те къде ще ми се запаметят...

Ако се чекирате през приложението на Wizz, бордните карти ще Ви се съхранят в "Карти" (долу под черта, след "Чекиране"). На летището сканирате една преминава съответния пътник, следваща и пътника й и т.н

# 114
Искам да ви питам по какъв начин става чекирането без места. В смисъл не искаме да плащаме за места. Трябва да стигна до местата в самолета както са дадени в самолета и да дам продължи за всеки пътуващ без да избирам ли? Дава ми текст, че избирането на места ще е по-скъпо. Още няма 24 часа преди полета, но понеже ми прати Мейл, че чекирането е достъпно реших, че може да са пуснали възможност по-рано.

# 115
Достъпно е ако си платиш за места. Изчакай 24 часа преди полета и тогава чекирай. Когато стигнеш до местата ще ти даде възможност да избереш места или да продължиш със случайно избрани.

# 116
До скоро можеше да се чекираме 48 часа преди полет, без избор на места. Не са си ъпдейтнали системата и продължават да се получават мейли 48 часа по-рано. Изчакайте и когато останат 24 часа ще можете да се чекирате без да избирате места, в един момент ще може да цъкнете - продължи без избор на места- или нещо подобно. Simple Smile

# 117
  • España (Плевен)
Момичета, помогнете..
Опитвам се да чекирам билета на дъщерями, която ще пътува с нас, но при въвеждане на годината й имам проблем. Тя е на 12 год.(2011). При въвеждането има само до 2009. Явно билета съм го взела за възрастен. Ако при чекирането напиша всичко вярно без годината.. ще е проблем ли? Или какво да правя?

# 118
Момичета, помогнете..
Опитвам се да чекирам билета на дъщерями, която ще пътува с нас, но при въвеждане на годината й имам проблем. Тя е на 12 год.(2011). При въвеждането има само до 2009. Явно билета съм го взела за възрастен. Ако при чекирането напиша всичко вярно без годината.. ще е проблем ли? Или какво да правя?
Според мен се свържи с кол центъра да й оправят годината, ако е грешно въведена.

# 119
Ами избери си, или пробваш "ако мине", или се обаждаш да го оправят. Като имаш предвид, че щом е билет за възрастен вероятно ще ви даде места разделени, ако не го оправиш.

Общи условия

Активация на акаунт