WIZZAIR - 45

• 45 731
  • 782
  •   1
Отговори
# 480
Един бърз въпрос имам  и ще се радвам компетентните да отговорят.
Възможно ли е човек с членство да купи билет на друг?
И възможно ли е да се вземе на преференциална цена с уиз дискаунт?
Благодаря много.

# 481
  • ново
Дискаунт важи само ако ще пътува и собственикът му. Аз съм член, ползвам дискаунт за мен и мъжът ми.

# 482
Един бърз въпрос имам  и ще се радвам компетентните да отговорят.
Възможно ли е човек с членство да купи билет на друг?
И възможно ли е да се вземе на преференциална цена с уиз дискаунт?
Благодаря много.

Не, не може.

# 483
Може да купи, но без дискаунт. Дискаунта важи само ако члена ще лети на същата резервация, по условие.

# 484
  • Пловдив
А как може да се стане член на Уиз дискаунт клуб?

# 485
Плаща се.
Като купуваш билет ще те пита искаш ли

# 486
  • София
Или като си извадиш кредитна карта със същото име от банка ДСК.

# 487
Аз съм на път да закрия картата. Не мога да разбера защо ми начисляват всеки месец лихви. Triumph
Миналия месец 0,12 стотинки. Този месец 10 лв. Имам 14 трансакции (Била, Кауфланд, Лидл, ДМ и Зооплюс). Нищо друго не съм плащала с тази карта. От къде ми взимат 10 лихва? Падежът ми е на 10-о число. Погасявам веднага на 11-о число.

# 488
  • София
Явно не погасяваш цялата сума. Тогава се начислява лихва и на харченото в текущия период.
Веднъж трябваше да преведа по картата напр. 125.65 лв.
Преведох ги от друга банка и съм забравила стотинките. Само 125 лв съм изпратила. В следващото извлечение имаше лихва не само за 65 ст., а и за всичко изхарчено в момента.
Дано съм го обяснила. Ако не ти е ясно - посети офис и там ще ти обяснят.

# 489
В картата имам останали непохарчени 30 лв кредит. Получавам съобщение днес по вайбър, че имам да погасявам пълна сума за погасяване 969,62 лв. Лимитът е 1000 лв. Превеждам 972,00 лв. и след постъпване на превода получавам лихва -10,78 лв. Как, за Бога, защо?

# 490
  • София
Аз нямам лихви по картата. Ползвам я от февруари активно. Падежът ми е май 20-то число, погасявам я изцяло около 22-ри, защото тогава взимам заплата. В деня на погасяването не трябва да се ползва (след превода по-точно), защото ако вечерта е на минус, не се смята за изцяло погасена и се начислява лихва. Веднъж ми се случи с другата ми кредитна на ДСК и оттогава внимавам. Иначе дотук имам 11000 точки, което са около 110 лв. за билети. Още не съм ги усвоявала, отделно е и членството като бонус. Според мен си заслужава картата.

# 491
Е, моята не е била на минус. И нищо не съм плащала днес с нея. Weary Ще ме накарат да ходя да се разправям в ДСК!

А, къде си гледате точките? От както инсталирах приложението ДСК смарт, не си спомням потребител и парола в дск директ. Пробвах да ги възстановя - има такса 0,05 стотинки Joy (никога няма да стана клиент на такава банка)

# 492
  • София
Точките за билети се виждат само в настолната версия.
Сега, ако 5 ст. такса за възстановяване ти е непосилна няма как да ги видиш.
Банката не е виновна, че не си помниш потребителското име и паролата.
Записвайте си ги тези неща в една тетрадка, като не можете да помните.
Отделно, че и на лаптоп/компютър/ има възможност да се запаметят пароли за сайтовете.
За да разбереш кое как се случва и от къде е лихвата отиди в офис.
Поне това е безплатно и ще ти обяснят как да процедираш.
Извинявам се на другите, че не сме по темата.

# 493
Въпросът ми беше къде в ДСК директ ги гледате. Не дали са ми непосилни 5 стотинки. Simple Smile

# 494
  • София
В секция Бонус програми се виждат точките към Уиз.

Общи условия

Активация на акаунт