WIZZAIR - 45

• 45 732
  • 782
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ако не сте платили места, чекирането започва 24 часа преди полета.

# 466
Е защо да не цъкате, цъкайте, ще ви поискат кредитна карта, кажете му НЕ и нищо няма да се е променило, само може да сте научили нещо.
24 часа преди полета е чекирането, ако не платите допълнително.
Общо взето каквито и промени да правите трябва да платите, така че докато не въведете номер на карта няма какво да объркате.

# 467
  • Хасково
Ако не сте платили места, чекирането започва 24 часа преди полета.
Не съм плащала места, ще чакам деня на полета

# 468
  • ново
Щом нямате купени места, 24 часа преди полета.

# 469
Не чакайте деня на полета, а 24 часа преди него. Имайте в предвид, че можете да се чекирате до 3 часа преди самия полет безплатно, ако изтървете този срок ще трябва да се чекирате на самото летище срещу заплащане.
Най добре е да го направите възможно най-скоро след отварянето на чекина.

# 470
Моите ли? Не съм, разбира се. Просто е изключително наивно да се очаква цените да са ниски, защото авиокомпанията се нарича low cost. Low cost означава друго, а цените са според търсенето и предлагането. Добре е да има реалистични очаквания, а не да мислим да летим за 30 евро по Коледа, защото сме летели за 10 евро през февруари. Аз също съм на път да се откажа от полети около Коледа, защото изпуснах цените.

За да не е съвсем спам, след 5 дена ще има  opodo prime day, когато през агенцията Оподо ще е възможно да се купят полети на цени, по-ниски от авиокомпанията. Разбира се не е гарантирано какво точно ще стане, но аз ще търся тогава.

ПП всъщност горе се опитах да се помайтапя, защото "бюджетно" означава да се побира в заложения бюджет, затова казах, че бюджета е малък за случая.
Бихте ли обяснили нещо повече за агенцията Оподо и по-точно Prime day, гледам доста добри оферти за хотели. Принципа същият ли е като Букинг и за какво да внимавам. Нямам никакъв опит в букването на нощувки. Благодаря!

# 471
оподо е онлайн травел агенция, като букинг например, аз обаче хотели оттам не съм резервирал, само полети.
Иначе това оподо прайм е платено членство, като дават 30 дена гратис, като може да се откажеш без да го плащаш. Обаче аз не намирам засега нещо интересно. Иначе преди имаше доста полети с намаление от 20-40 евро на 2-3 евро с прайм. Аз гледам за празниците и не намирам, то си е трудна работа

# 472
# 473
# 474
20% промоция днес, важи за полети до 14 дек.

# 475
Явно това ще е коледната промоция и друга няма да има. Проверих и действително намерих билет за декември за 20 евро, но за дата 14.12.

# 476
Вчера имаше София-Лисабон-София за 60 евро двупосочен за края на ноември.

Иначе около Черния петък през ноември пак ще има намаления.

# 477
Аз взех за януари за Барселона на 29лв с Уиз дискаунт клуб.

# 478
Да, има и по-евтини, разбира се. Имах предвид, че в Европа  този от София до Лисабон е най-дългият полет, а и няма голяма конкуренция по този маршрут и затова поддържат високи цени по принцип. До Барселона летят  и Раянеър, и България еър. За Vueling не съм сигурен

# 479
Лисабон ми е мечта отдавна, но досега не съм попадала на такава цена, за която писа ти.
Тъкмо бях купила билетите за Барселона обаче. Simple Smile
А и след 2седмици летим и за Болоня...и нямаше как да вмъкна и Лисабон.

Общи условия

Активация на акаунт