WIZZAIR - 45

• 45 753
  • 782
  •   1
Отговори
# 450
1-2 букви не е проблем.
Чекирате само посоката, която ще летите. Проблем няма да има.

# 451
Здравейте,имам едно питане
Купих билет на уиз на възрастен човек с безсрочна лична карта,на бордната карта няма такава опция сложих най-далечната дата 2098г,така ли трябва ?
Преди години бях взимала пак с безсрочна лк ,не помня какво се попълваше?
И ако не е така ,има ли начин да го сменя в бордната карта или вече е много късно?
Благодаря ви предварително

# 452
  • ново
Слагате най-далечната възможна дата, няма проблем.

# 453
Здравейте, още един въпрос, надявам се последен от мен, че на телефоните все ми дава 15 мин. за изчакване - някой пътувал ли е с детска седалка и количка? Детето е на 2 г. и има собствено място. Виждала съм пътници да носят детска седалка, но не знам дали се таксува допълнително?

# 454
# 455
Да, пише бебешка седалка, а ние сме с детско столче вече. И ако правилно разбирам, трябва още едно място да купя заради седалката, независимо, че детето си има седалка…

# 456
Все едно и също е, само дето седалката трябва да е с подходящите размери и да се закопчава с двуточков колан, като на самолетната седалка. Ако не става, ще го вземат в багажното, няма детето да седи в него.
Не трябва още едно място, ако детето е над 2 години и има собствено, само е ако е под две и няма.

# 457
Много благодаря! Значи вземаме Simple Smile

# 458
  • Враца
Да, ние сме взимали седалка (тези с гръб), и без доп. такса я сложиха в багажното. Използвахме я за колата подл наем. Иначи мислех, че и за самолета ще върши работа, но не стават. Може само тези, които са като седалки, но не съм убедена, че има особен смисъл от тях де.

# 459
  • София
Да, ние сме взимали седалка (тези с гръб), и без доп. такса я сложиха в багажното. Използвахме я за колата подл наем.
А кога и къде взимат и оставят столчетата? Дъщеря ми се страхува, че ако ги мятат както мятат куфарите, има опасност да го счупят. Количката поне я взимат в последния момент и в повечето случаи при кацане я оставят до стълбата.

# 460
  • Враца
На Милано Малпенса ни пратиха на едно специално гише за чупливи неща (не там, където се предава чекирания багаж).
В София беше на чекирания.
За столчето става въпрос. Количката е до стълбите на самолета.
Нищо не беше счупено. Пазят явно. Или може и късмет да сме имали Wink

# 461
  • Хасково
Здравейте, имам питане относно чекирането. На 1ва страница пише че уеб чекирането става 1 седмица преди полета , моя полет е на 27ми октомври до Барселона . В приложението пише че мога и сега да го сторя.Какво ще ме посъветвате ? И още 1 въпрос - какви са размерите на 20кг платен багаж, пак виждам снимка на 1ва страница но за 32 кг

# 462
Здравейте, имам питане относно чекирането. На 1ва страница пише че уеб чекирането става 1 седмица преди полета , моя полет е на 27ми октомври до Барселона . В приложението пише че мога и сега да го сторя.Какво ще ме посъветвате ? И още 1 въпрос - какви са размерите на 20кг платен багаж, пак виждам снимка на 1ва страница но за 32 кг

Ако си платила за места можеш и сега, иначе ще ти поиска да платиш места за да се чекирате. Размера на чекирания багаж не е толкова важен, гледа се теглото.

# 463
  • Хасково
Т.е да не цъкам там, а кога трябва да се чекирам ?
Благодаря

# 464
  • ново
Т.е да не цъкам там, а кога трябва да се чекирам ?
Благодаря
Когато пожелаете, щом чекирането е активно.

Общи условия

Активация на акаунт