WIZZAIR - 45

• 45 747
  • 782
  •   1
Отговори
# 495
  • here and now
И аз не съм по темата, но да попитам за въпросната карта. За колко време я издават?

# 496
1 седмица.

# 497
  • София
Е, моята не е била на минус. И нищо не съм плащала днес с нея. Weary Ще ме накарат да ходя да се разправям в ДСК!
Вероятно тази лихва е от миналия месец - тогава търсете причината. Може и по телефона да питате от какво е - много са любезни от колцентъра. Аз лично смятам, че обслужването на ДСК е на доста по-високо ниво от други банки.

# 498
теглене на кеш от банкомат да не е? ако всичко е плащано навреме

# 499
теглене на кеш от банкомат да не е? ако всичко е плащано навреме
Не е. Това беше лош опит от първия месец в който ползвах картата. За тях ми удържаха лихва още тогава. След това никакви произшествия, пък постоянно някакви лихвички... Възможно ли е ако съм платила билети за Раян с картата в евро, да ми удържат лихва за плащане във валута? Друга по-необичайна покупка нямам. Направена е през август. Вие като плащате суми в евро, имате ли лихви? Тъпото е че не пише лихвата за какво е удържана.

# 500
  • София
Няма лихви за плащания във валута, просто курсът не е особено изгоден.

# 501
Аз искам да попитам обичайно ли е цената на чекиран багаж(в случая 20кг) през приложението да е двойно по-ниска, отколкото през сайта. Проверявах и на лаптоп, и през телефона. Естествено, взех през приложението, но ми е интересна голямата разлика, може и да сте коментирали.

# 502
Колко Ви излезе през приложението? Аз платих преди 3 седмици 100 и няколко лева за 20 кг багаж, но не се сетих да сравня. Май много съм се прекарала.😃

# 503
През приложението около 20€. А разликата между 10 и 20кг чекиран беше доста малка, може би 6€.

# 504
И на  двете места ли си влязохте в профила, за да отчете намалението от членството?

# 505
Влязох си, да. Аз нямам закупено  членство, ако такова имате предвид.
Между другото сега симулирах покупка през приложението и цената е 30€. Не знам, до вчера Уиз имаха 20% намаление, но само върху цената на полета, никъде другаде не отрази отстъпка. Както и да е, не се оплаквам, но питам практика ли е

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 13:15 от m@ria

# 506
Не знам, просто всички цени играят и няма нищо твърдо, това трябва да стане ясно. Дали е нарочно да е различно от приложението и от сайта, не знам.
Отделно тая такса дето се появява при много търсене пак пречи за постигане на ниска цена...
Абе едно постоянно надлъгване е с тези, няма какво да се лъжем, пътниците правят трикове, компанията прави трикове и така.

# 507
  • Враца
При закупено членство за 5-ма, отстъпката важи ли ако си закупи билет титулярът САМ?
Тоест да се закупи 1 билет.

# 508
# 509
Аз нямам членство. Симулирах полет и от браузъра и от приложението цените се различават и по отношение на wizz flex.В приложението  ми излезе по-евтино.

Общи условия

Активация на акаунт