Рисуване за начинаещи и не само - 11

• 26 141
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
  • Мадрид / София
С бял молив или светло сив. Рисунката е дигитална и затова така. Иначе с реален молив става с градация на тъмното и светлото както и с моливи 2В и 4В, като 4В е само за акцентите.

# 121
  • София
Ааа, да, дигитално. Честно, не разбрах, че не е с аналогови моливи. С обикновени моливи няма как да направиш белите щрихи, така че да са отгоре. Трябва или с гума или с някаква креда.
Харесва ми отражението на тъканта по ябълката, но самата тя ми стои някак като козина. Може би малко да я замажеш?

# 122
  • Мадрид / София
Рая, благодаря за съвета, но замазването не ми е по сърце 😄. Може би имаш това усещане, защото е в много едър план и си личат детайлите. Като се отдалечи/намали изображението и присвиеш очите се вижда по-обобщено. 😄👍

# 123
Отдавна не съм се включвала и виждам сега прекрасни неща. Нарисувах една нова, с акрилни боички е.

# 124
  • Мадрид / София
Много ми харесва Синьо небе.

# 125
Харесва ми драматичното настроение, което носи Blue Heart

# 126
Благодаря ви много! Сега се усещам, че аз пак не съм си я подписала. Чиста проба разсеяност. Нищо де, никога не е късно да врътна един министерски Simple Smile
Качвам и още една, която е по-ведра и която подарих, след като я нарисувах. Пак акрилни бои.

Последна редакция: чт, 24 авг 2023, 19:36 от Синьо небе

# 127
Харесва ми, свежа и интересна е Simple Smile

Аз днес си инжектирах някои от маркерите със спирт - по-добре са, обаче пак се усещат по-сухи от новите. Може би трябва да сипя още Simple Smile

# 128
  • София
И корабът и вазата ми харесват. Определено се усеща собствен стил.
Радвам се за маркерите. Дано се поразкиснат още.
Аз днес съм с едно куче от скетчерската група. Направих каквото можах за 15 минути и после си го довърших за още 1+ часа.

# 129
Нарисувах си бонус урока, но не съм сигурна дали ми харесва.

Ето и на Ана:
Скрит текст:

Не мисля да го рисувам пак.

П.п. имам бял гел химикал, нов е но не работи добре. Сега ме е страх да купя друг, за да не се окаже, че и той е дефектен.

# 130
  • София
Бели химикали си взимам от Алито. Поне не са скъпи.
Фарът на Анна е доста по-светъл. Това е някакъв стил на рисуване, в който нещата са като скицирани само, а не детайлно проработени и оцветени. Ще ми се и аз да се науча така. Твоят е като илюстрация - цветен и жизнен. Малко бяло на камъните и ще е супер. Това, че белият химикал не работи добре, при камъните ще е само в плюс.

# 131
Артефакто са ми изпратили писмо с линк към безплатни уроци (а уж се бях отписала от бюлетина им) - може по грешка да съм направила два профила, като съм влязла с втория си имейл: https://artefactoschool.online/teach/control/stream/view/id/782663272

# 132
  • Мадрид / София
Записах се, да видим как ще ми тръгнат пастелите 😂😂👍

# 133
На Артефакто или Собака имат нов маратон с пастели?
Това е урокът с пастели при тях: https://artefactoschool.online/pl/teach/control/lesson/view?id=2 … 470733&editMode=0
Много смешно - отдолу пише "качете снимка и спечелете 50 монети" и хората качват селфита Joy
Има се предвид снимка на резултата от уъркшопа. Но не знам за какво се ползват тези монети, така че е все едно.

# 134
  • Мадрид / София
На Артефакто се записах, да видим какво ще излезе.

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 16:51 от Angela61

Общи условия

Активация на акаунт