Рисуване за начинаещи и не само - 11

• 27 030
  • 750
  •   1
Отговори
# 270
  • Галифрей
Какво кажа вегликопно е, като снимка е 😘❤❤ Прекрасно е!! Голям талант

# 271
Това за мен ли е, ако да, благодаря ☺️☺️

# 272
Нарисувах минзухари на едно от мини платната от Лидл:

Морето е много приятно Blush

# 273
  • София
Най-накрая да свърша нещо. От началото на септември в къщи си въртим разни вируси и вече съм абсолютно изтощена. Третият вирус за тези 50 дни… Изпратете по една добра мисъл, защото вече не знам на кой свят съм.
Та, все пак да покажа, какво ме държа до 1:30 нощес, че това, което ме държа до 5 не е за разказване.

# 274
  • Мадрид / София
Най-накрая и аз да се включа с нещо.

Това море съм го пропуснала ☺. Аз бих му сложила и малко зеленко като цвят. Иначе е много хубаво и така.

И цветето на Рая е страхотно! Чудесни рисунки показвате. Аз още не съм почнала нова рисунка. Ще видим кога ще се наканя.

# 275
Страхотна хризантема! Heartpulse

И ние сме така с вирусите - караме всички от семейството по ред. На мен вече ми минава, за щастие. Оправяйте се бързо!

# 276
  • София
Днешният опит за ириси без молив, мокро върху мокро. Общо взето - неуспешен за мен. Хартията уж е 70% памук, обаче се вижда, как не се разтича фона. Налага се да го разнасям с четка. Не мога да получа белите небоядисани кантове на ирисите, налага се да ги измивам допълнително. Накрая се изнервих и ги оставих да изсъхнат. После си дорисувах и доизмих каквото можах. А липсата на скица ме побърква.

Трябваше май да изчакам ден-два и тогава да се пробвам.

# 277
Ирисите са красиви, но фонът не е съвсем добре - хартията често създават такива проблеми.

# 278
  • София
Да, може би трябваше да го пръсна малко, за да придобие вид.

# 279
И още едно маслено море, с това топло време навън, как да рисувам гори ☺️

# 280
  • София
Това море е страхотно! Влюбих се! ❤

# 281
  • Галифрей
Уха прекрасно е. Като истинско е, всичко ми харесва, небето,морето,скалите. Направо ми се иска да съм там.😍❤❤

# 282
Благодаря, момичета 💕

# 283
  • София
Довърших си Ириса

# 284
Прекрасен е Purple Heart

Общи условия

Активация на акаунт