Рисуване за начинаещи и не само - 11

• 27 032
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Собака-Рисовака стартират нов, безплатен акварелен маратон от 07.11. На първо четене ми харесват картините. Ако някой иска да се запише, после може да споделим какво и как 🙂

# 286
Видях красиви картини в Инстаграм, но ми се стори, че е като онзи морския - трябва да агитирам хора да се запишат, за да мога да участвам безплатно, а нямам възможност.

# 287
  • София
Не прочетох такова нещо. Има безплатен и платен. Безплатния има записи 8 дена, платения - неограничено. Плюс някакви други екстри за платеното. Не е скъпо - 500 рубли са 10 лева, но ако трябва да им слушам рекламите и да им плащам по случая - не, благодаря!

# 288
Аз не обичам онлайн плащане - когато мога ги избягвам (поръчвала съм неща от чужди сайтове - последно преди няколко месеца от Ташен), но любим ми е наложеният платеж. Когато имам възможност, избягвам плащането с карта.

Опитах да се запиша безплатно - май още е недостъпно. Има линк само за платен запис.

# 289
  • София
Сигурно говорим за различни маратони. Безплатният е този, води го Елена Власова:

# 290
Този е, сега видях, че имам имейл - Спасибо за регистрацию! , въпреки че стана някаква засечка, като се записвах през Инстаграм.

# 291
  • София
Супер! Ще покажа после какво съм направила живот и здраве.

# 292
Raya, може ли линк към този маратон? Аз не го откривам.
Никога не съм рисувала по уроци. Заинтригувахте ме.

# 293
  • София
Разбира се! Ето линк. Не можах да видя, как да го достъпя през тяхната страница, така че пускам този, който е във VK. Може да трябва регистрация в мрежата. Ако не стане, pppqqqq може да пусне линк от Инстаграм.
https://vk.com/wall-204389790_12378 - това е поста в мрежата
https://vk.cc/cs5C6D - това е линка за регистрация от поста

# 294
Това нещо като някакъв руски Фейсбук ли е?!
Явно трябва да се регистрираме там, за да се включим в курса.

# 295
Не е задължително - аз не съм регистрирана, а се записвах многократно в техните маратони.
(Всъщност едно време имах регистрация, заради Ксения, но нещо стана и вече не ме допуска да вляза с паролата ми, нито мога да я сменя - затова не обичам да се регистрирам в прекалено много сайтове, не се справям добре).
Това е техният инстаграм, като се цъкне на линка в био-то, излизат две възможности - едната е за записване в маратона и трябва да се въведе имейл.
https://www.instagram.com/sobaka_risovaka24/?gcmes=46511437669&gcmlg=12274282
Другата е линк към Телеграм (и там не съм регистрирана).

# 296
  • София
Вчера валя, валя, валя - пораснаха ми хриле. Графитни моливи и малък скечбук спасиха положението.

# 297
От днес ли беше маратонът? Не знам защо след първоначалните имейли не са ми пратили друго инфо, все си мисля, че този път нещо стана и не се регистрирах както трябва...

Скрит текст:
Тези дни си довършвам още един пейзаж с акрилни бои, видях, че много от тубичките са на свършване - поръчах нови бои, но преди малко видях, че са ми писали, че няма наличност Sad Мразя така. Сега ще чакам черния петък, за да поръчам отнякъде с промоция (не искам да взема пак от този магазин с отменената поръчка - подразниха ме) - май Артсървиз и Артматериали имаха (или при Артматериали беше по Коледа, не съм сигурна).

# 298
От днес ли беше маратонът? Не знам защо след първоначалните имейли не са ми пратили друго инфо, все си мисля, че този път нещо стана и не се регистрирах както трябва...

Днес трябва да започне. В 19:00 МСК.

Нищо не са ми пратили и на мен днес.
Вчера са ми пратили урок за рисуване на парче диня. Не съм го отваряла.

# 299
Благодаря, аз все пак сигурно ще изчакам записа, понеже ми е трудно да следвам учителката в реално време (иначе го спирам на пауза).

Общи условия

Активация на акаунт