Рисуване за начинаещи и не само - 11

• 27 061
  • 750
  •   1
Отговори
# 390
Много е красива! И аз искам още, но нямам място. Особено, откакто си прибрах цветята от терасата (и пак някои останаха на произвола на съдбата).

А от втория магазин за арт материали още не са се свързали с мен. Вече се питам дали не са фалшив сайт (прикриващ друг бизнес) - каквото и да поръча човек, се оказва, че не е налично...

# 391
pppqqq, много хубави тенджерки!
Благодаря за споделените уроци!
Може и аз да се пробвам с едни круши примерно.
И без друго не се записах на руския курс. В деня, когато трябваше да кажа окончателно, имах някои неприятности и не ми беше до това. Уж бях намерила едни английски урочета за символична цена, но се оказа, че те изобщо не са като руските. Само дърдорят и изобщо не показват как рисуват - по някой откъслечен кадър.

Raya, питон ли? Rolling Eyes

# 392
Благодаря Simple Smile Днес мисля да рисувам крушите - вчера ги започнах, но нямах време за тях. Този път май изтървах бонуса (лавандула в кофа), но като цяло маратонът ми хареса - доволна съм.

Нарисувах гъбите - фонът малко се прецака, но няма значение:

# 393
  • София
urto77, не разбрах какво питаш. Ако е за фалчето - не знам как се казва, за пръв път виждам такова, европейски хибрид е.

# 394
Рая, реших, че отглеждаш питон и се изненадах.
Но след като прочетох пак, явно си имала предвид "пиРон".

Сгреших, че сложих питона на тази стена - вечно нещо се отразява в стъклото. Идеята ми беше да мога да окачвам работите за снимане. Неудачно място се оказа. Сложих му стара маслена картина. Неочаквано добре се вписа, макар малко да е високо.

# 395
Това са моите круши (и маратонът ми изчезна - въобще не можах да стигна до лавандулата):

# 396
  • София
utro77, като пръстите ти станат дебели и дървени, се сдобиваш с изненадващи домашни любимци без да знаеш. Благодаря, че ми показа. Много се смях на себе си 😅😂😂😅
pppqqq, добре са крушите. Тенджерите обаче повече ми харесаха.
За маратона не разбрах - зачезна от Ютуб или просто от личния кабинет?

# 397
От личния кабинет и не мога да въведа букви за бонуса. Можеше да го направя предните дни, но забравих (а и имахме проблеми с тока, не ми беше до това).

# 398
И крушите са много хубави!

Аз тези дни се замотах с още едно английско курсче за рисуване на фентъзи сцени. Рисуват с акварел и гваш отгоре. Има интересни неща, но не е като руските маратони да нарисуват нещо от-до. То затова и нищо не показвам, защото само драскаме откъслечни детайли. Платени са уроците - 7 долара, но нищо и никакви........

Ето го сайта с моите курсове:
https://www.domestika.org/en/courses/category/11-illustration

Рая, така, де! Помислих, че си имаш питон - колко му е!!!

Последна редакция: вт, 28 ное 2023, 15:11 от utro77

# 399
В Ю туб има много подробни видеа - по принцип по-сложните са платени, но от време на време има и такива, в които рисуват всичко стъпка по стъпка. Примерно тези дни гледах едно идеално - за рисуване с пастел. Обаче пастелите ми не са при мен, а и нямам толкова свободно време в момента, за да го направя.

# 400
  • София
Бърз зимен пейзаж в унисон с времето

Отпосле  си видях някои неща, ама не е масло, че да го промениш.

# 401
Много е идилично - напомня ми за картичките, които събирах едно време (имах разни с къщички и сняг, птички и зимни клони, ангелчета и звезди и т.н. - нямам представа къде са, след няколко местения).

# 402
  • София
А аз за моите имам за съжаление - в контейнера са заминали още преди години, защото “Ха! Детски работи!” и “Ми, пречеха ми! Човек трябва да изхвърля!”. А бяха един кашон картички и книги със страхотни илюстрации, за които давах джобните си години наред.
Както и да е.

# 403
Рая, как ще хвърляш???
Руските картички бяха прекрасни. Аз си ги пазя.
А пък обожавам и детски книжки с красиви илюстрации и постоянно си купувам и сега. Relaxed
От ОЛХ си купих едни стари немски с животни - просто са прекрасни.
Последно си купих ето тази книга за Алиса, илюстрирана от илюстратор, който от години следя във ФБ - Бенджамен Лакомб. Понеже му беше и първата, издадена в България, с негови илюстрации.
https://bnr.bg/post/101390612/alisa-v-stranata-na-chudesata-izli … a-benjamen-lakomb
https://webstage.bg/detstvoto/2827-imalo-edno-vreme-s-bendzhamin-lakomb.html

# 404
Аз със сигурност не съм ги изхвърляла, просто не знам къде са - дали са при мен, при родителите ми, на село - Божа работа...

Този магазин М арт, дето уж даваше ваучер за отстъпка за черния петък при покупка над определена сума, не ме изненада - не пращат нищо и нямам имейл(освен първоначалния за направена поръчка) или обаждане, че продуктите са изчерпани - правят се, че ги няма... След 2-3 седмици ще им пиша, да ги питам какво става. Може и през януари да ги подсетя - за да им дам време Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт