Рисуване за начинаещи и не само - 11

• 27 027
  • 750
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Хубави цветове. Много нежно.

# 256
  • Мадрид / София
Да попитам момичетата, които рисуват дигитално : Има ли опция "спрей". Как се постига такъв ефект?

# 257
  • Галифрей
Да попитам момичетата, които рисуват дигитално : Има ли опция "спрей". Как се постига такъв ефект?
Да има. Много лесно има четки в менюто. Показвам:

# 258
  • София
На Creator мисля, че е това:

Не съм го ползвала, но Air brush трябва да е спрей. Има две опции - мека и твърда. Извикват се от най-горната  иконка, в Basic e третата /посмъртно не бих познала, че е спрей по картинката/, а ако превъртиш надолу в Traditional са двете разновидности /с друга картинка 🤪 /

Сега като пробвах, не съм твърде убедена, че това е спрей. Нещо излиза някаква странна следа.

Последна редакция: нд, 15 окт 2023, 18:19 от Raya

# 259
  • Мадрид / София
Благодаря ви, момичета. Намерих го на мойта апликация. Аеро незнам какво си е, нещо подобно на това, което показа Рая. Не е четка, а си е отделно в полето с четките, моливите, гумите и всички тези пособия.

# 260
Завърших си пейзажа с акрилни бои - това е реално място, на което ходим понякога, със семейството ми. Обаче на монитора цветовете ми изглеждат странно - някак си всичко се жълтее и небето е почти бяло. Не знам дали е от настройките ми, в действителност не изглежда точно така (има жълто, но само в тревата и небето е в няколко тона светло синьо):

# 261
  • Мадрид / София
Много е хубав пейзажа. Цветовете ги променя камерата, която снима и после с дигитализацията може още да се промени. Не е в теб проблема, а в устройствата, които ползваме. Човешкото око възприема по друг начин цветовете.

# 262
Благодаря Simple Smile
Така е, а и освен това, непрекъснато ми се струва, че е тъмно в дома ми - колкото и лампи да светна...

# 263
  • София
Разликата  между естествено и изкуствено осветление е много голяма. Особено за камерите. Направо са в друг спектър.
Пейзажът е чудесен. И аз бих ходила там с удоволствие. Благодаря, че сподели.

# 264
  • Галифрей
Завърших си пейзажа с акрилни бои - това е реално място, на което ходим понякога, със семейството ми. Обаче на монитора цветовете ми изглеждат странно - някак си всичко се жълтее и небето е почти бяло. Не знам дали е от настройките ми, в действителност не изглежда точно така (има жълто, но само в тревата и небето е в няколко тона светло синьо):

Прекрасен е!! 10/10 ❤❤😘

# 265
Благодаря Hug

# 266
  • ВАРНА
Много въздействащ пейзаж!
Аз нарисувах котката,която дебне птички пред стъклената врата.

# 267
Много е готина Heart Eyes

# 268
  • София
Много слънчева котка. Харесва ми 😍

# 269
Най-накрая и аз да се включа с нещо.

Общи условия

Активация на акаунт