Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 39

• 47 801
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
На мен точно взаимоотношенията и характерите ме отблъскваха, не секс-сцените, но това е въпрос на лично мнение. Гледах сериала на 25, може би, ако тепърва го откривах в тийн възраст с любопитство към сексуални тематики, повече би ме заинтригувал.

Така и не разбрах защо Кари е любимка и пример за подражание. За мен беше нарцис, който в името на голямата любов изневерява с женен мъж, след това, отново по същата причина, изневерява и на приятеля си, изобщо прави куп глупости и все се оплаква на приятелките си колко е несправедлив животът със сингъл жените. Шарлът ми се струваше откровено досадна. Та, така и не успя да ме грабне сериалът. Добре, че епизодите бяха кратки и лимитирани като брой, и че Саманта беше забавна и страхотна актриса.
То това му е интересното. Героите са несъвършени, със своите слабости , грешки падения )))
Ако искам съвършено красиви, добри и винаги морални - пускам турски или латино

# 436
Сексът и градът го гледах на около 20г и не се чувствах много близо по манталитет до героините. Обаче на близо 40 изгледах The Bold Type, където пък бяха доста по-млади от мен, но много ми хареса и си пазя топъл спомен за момичетата и готината им шефка (Jan от The Office).

# 437
  • София
Изгледах Кобра (Cobra) по bTV Action
https://www.imdb.com/title/tt10062652/

Надявах се да го спрат след втория сезон, но е подновен за трети.
Британска драма/трилър на Скай.
Започна интригуващо в началото с тези кибер удари и бедствия и след това всичко отиде по дяволите.
Поредната смешна и нелепа либерална пропаганда на Скай, слаб сценарий, слаба игра и прекалено много политика и дърдорене без да се каже нещо важно или смислено. Така и не стана ясно кой стои зад ударите и кой за какво се бори. Скука и досада. Но пък за сметка на това на горките либерали само расисти и нацисти им се привиждат. 😀
-
4

Последна редакция: вт, 29 авг 2023, 02:57 от Diavolo

# 438
  • Вестерос
След всичко написано по-добре да не питам кой е гледал The Sex Lives of College Girls 😁
Grinning Grinning  Ами става ей така за фон хахах

Сега гледам най-сетне Семейство Даръл, ей няма такъв кеф! Heart Eyes

За мен Приятели е просто топ ъф дъ топ и не разбирам хората, които не го харесват. НО явно пак има значение кога си го гледал. Аз го гледах в ученическите години, отново като беше завъртян по телевизията. Имам спомени за първите серии 4-ти,5-ти клас като съм била някъде. Даже се сещам последния епизод като излъчиха за пръв път у нас, бяхме на бунгала на Шкорпиловци и си носехме малък тв, за да гледам последната серия Grinning

Боже Али Макбийл! Ей класика също, залепена бях за тв-то. Като умря Били такъв рев... Трябва да го гледам наново, че имам пропуски в епизодите. Дали го има в някоя платформа?

Което ме подсети, че исках да изгледам наново Фелисити. Следях го и него, но към края или не го излъчиха, или съм го зарязала.

# 439
Семейство Даръл е вълшебство. Което ми напомня, че трябва да взема да го догледам. 😅

# 440
Приятели гледах малко след 20-те си години и не, че не го изгледах( живеех в чужбина и беше актуален), но вече ми беше леко инфантилен.

# 441
  • Вестерос
Няма никакъв сийд за Фелисити, жалко и го няма последния 4-ти сезон.

# 442
Сега подобен на Приятели е The bid bang theory . Смешен доста, ама след амнайсти епизод става едно и също...

# 443
  • София
И аз сега гледам The Durrels. Благодаря на който го препоръча Flowers Hibiscus Не знаех, че в Европа живеят фламинго. И за пеликаните не знаех, прочетох в Уикипедия, че гнездели и в България. Голям пропуск в орнитологичните ми познания, при положение, че си отглеждам пернато вкъщи. Изобщо целия този хаос с животните, разхождащи се навсякъде, персонажите и драмите им много ми допадна. И аз като Дяволо ще дам оценка: 8.5/10. Голям минус е, че всъщност сериалът не е сниман изцяло на Корфу, а предимно в студио - иначе можеха да покажат повече красоти от фантастичния остров.
Актрисата, която играе майката, е съпруга на актьора, който играе Том от Succession.

# 444
Не догледах Теория за Големия взрив, а първите 5-6 сезона толкова ми харесваха. От един момент нататък ми беше по-скоро досаден и спрях да го свалям.

Като стана дума за стари сериали, скоро гледах клип за Алф - защо е бил прекратен и защо остава без финал (има един филм, който му служи за финал, но той не е особено интересен и не е в духа на шоуто).
Скрит текст:
Оказва се, че сериалът е бил абсолютно неочакван успех - първо от телевизията не са го искали, защото на шефовете концепцията им е звучала тъпо - а именно извънземен (който е марионетка) с особено чувство за хумор, живее тайно в дома на средностатистическо семейство, в американско предградие.
Все пак, кукловодът успява да разсмее шефовете и му дават зелена светлина. Никой не очаква шоуто да има голяма публика, но то се превръща в размазващ хит. До толкова, че Алф дори е канен в Белия дом (някъде има клип от това събитие).
Въпреки това, атмосферата на снимачната площадка е била отвратителна - изглежда никой от актьорите не харесва останалите. Особено недоволен е Макс Райт (Уили), който е де факто главният актьор (т.е. вероятно си мисли, че това би трябвало да е неговото шоу), но през цялото време е засенчен от една марионетка.
Самата снимачната площадка също създава дискомфорт - заради оборудването, необходимо за заснемането на сцените и заради това, че е опасно (доколкото разбрах, много от стаите са без под, защото кукловодът стои там и непрекъснато е имало опасност някой да се пребие).
Създава се напрежение и е трудно сцените да се заснемат така че да изглеждат естествено.
 В четвърти сезон рейтингите падат (но без да са трагични), защото концепцията се износва (сценаристите вече се чудят как да вкарат нови лица и да създават нови ситуации без да излизат често от къщата на Танер).
Всички от главния каст (т.е. семейство Танер) искат шоуто да бъде прекратено и нямат никакво намерение да участват в продължения или разклонения.

Най-разочарован е Пол Фуско (създателят на Алф, който освен това е и сценарист и изпълнителен продуцент), на когото е обещано да има по-кратък пети сезон, за да може да завърши сериала с истински финал, но това обещание е нарушено.

# 445
  • Галифрей
Приятели е класика! Номер едно на сит комите. за първи път го гледах  на двд първите сезони и го даваха по тв. Аз не бях гледала всички епизоди и така след години като тийн имаше всички 10 сезона и ги изгледах хубово. И през годините като ми е гадно,депресивно и прочие си пускам епизод на Приятели и се чувствам по-добре. Майка ми го знае на изуст тя е го гледала сигурно повече 1000 пъти и на нея не й омръзва 😂

Теорията за Големият взрив съм гледала няколко сезона но ми доскуча. Спрях го някъде на 7 сезон не помня. Опитват се да бъдат като Приятели и др. Но не са. Харесвам Шелдън. Той е има аутизъм и похвално,че е станал голям професор по физика. Аз се кефих на моментите където споменаха Доктор Кой и колко го харесват. 😘  Беше забавно как в една сцена поиска  номера на еднин мъж ( правеше експеримент) и това е съпругът му в реалният живот ❤😁
Като цяла сериала не е лош ама някакси сценаристите не се справят добре.

Аз много харесвам Гувернантката класика е. Има само 6 сезона и колкото и пъти съм го гледала не ми е омръзвал. И той като Приятели се бъзикат със всичко. Главно за евреите, все пак актрисата и продуцент Фран си е еврейка. Тя си има това право. Гениално бяха направени шегите. Страхотен забавен сериал. 😘❤
“ Не можах да стана от леглото тази сутрин”
“ Защо,пак ли някой беше сложил камък върху ковчега.” 🤣😂
Найс и Сиси

За съжаление вече не правят такива сериали, ако направят подобен ще ги на хейтват. 😔

# 446
Много интересен пост за Алф, благодаря! Даже моите деца, които са съвсем различно от нас поколение, го харесаха!
Семейство Даръл също гледахме заедно, но лично на мен бързо ми писна около средата на втори сезон. Първо, че почнаха много да връткат отношенията, и второ, че за моя вкус се отдалечава твърде много и от книгите, и от реалността.
Някой друг семеен филм да препоръчате? Нещо лятно, или уютно?

# 447
Много интересно за Алф. Вървеше май в един и сущи период с Туин Пийкс. За съжаление и от двете нямам особени спомени. Туин Пийкс го гледах като голяма вече, но нямаше я магията. Алф целия не съм го гледала като голяма май, имам отделни епизоди и сцени, които си спомням. Приятели, ами и аз не съм го гледала целия, оттук-оттам по тв, но ми беше инфантилен и на мен. Не изключвам да го изгледам в бъдеще, но засега не ми е дошъл момента.

# 448
Аз все още си позяпвам Алф, ако го засека по някой от каналите (обикновено бтв комеди). ММ се дразни, понеже му е досаден. Наистина е поизтъркан и звучи доста остаряло, ама на мен ми е забавен. За ралика от Приятели, които са ми досадни.

Другият, който ми харесва с хумор, и бих гледала пак е Ало, Ало.

# 449
The nanny и “Женени с деца” ми бяха любими.

Общи условия

Активация на акаунт