Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 39

• 47 801
  • 743
  •   1
Отговори
# 420
Защо трябва да спорим, след като никой няма да си промени мнението.
Скрит текст:
Забелязала съм, че много богатите мъже обикновено не са склонни да избират за партньори грозновати жени, колкото и да са модерни и интересни.

# 421
  • Вестерос
СДП е грозновата за теб, за мен не е ... Още в първия пост по темата го бях написала.

# 422
Сара Джескиа Паркър има страхотна фигура и чар, не е типична красавица.
Сексът и градът ми е най-любимият сериал .

# 423
Сексът и градът за врвмето си беше много свеж и точно на място. Теми, над които да се замислиш имаше бол стига човек да не вижда само сексът, но и градът и взаимоотношенията в него Wink

А пък, която жена ми каже сега, че в 20-те си години, докато приятелките още нямат твърде сериозни гаджета, мъже и деца, не сте коментирали мъже, секс и т.н., ами не няма да повярвам, честно. Че и наскоро дори се забавлявахме на разказите на една необвързана позната, колоритна личност е Grinning Ами част от живота е всичко, не може само общественоприемливи теми да се дискутират Grinning

# 424
На мен точно взаимоотношенията и характерите ме отблъскваха, не секс-сцените, но това е въпрос на лично мнение. Гледах сериала на 25, може би, ако тепърва го откривах в тийн възраст с любопитство към сексуални тематики, повече би ме заинтригувал.

Така и не разбрах защо Кари е любимка и пример за подражание. За мен беше нарцис, който в името на голямата любов изневерява с женен мъж, след това, отново по същата причина, изневерява и на приятеля си, изобщо прави куп глупости и все се оплаква на приятелките си колко е несправедлив животът със сингъл жените. Шарлът ми се струваше откровено досадна. Та, така и не успя да ме грабне сериалът. Добре, че епизодите бяха кратки и лимитирани като брой, и че Саманта беше забавна и страхотна актриса.

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 13:23 от Анонимен

# 425
На мен How i met your mother ми е доста тъп сериал , не съм фен и на "Приятели". Всеки си има вкус.
Не мисля че Кари е налагана като пример за подражание , нормални случки от живия живот.

# 426
След всичко написано по-добре да не питам кой е гледал The Sex Lives of College Girls 😁

# 427
Мисля, че всяка героиня в сериала си има фенове. Кари не е налагана като пример, просто тя е в ролята на разказвач, може би затова така изглежда. Иначе на мен определено не ми е любимка.

# 428
За първи път научавам,че някой може да не харесва "Приятели"...! Yum

# 429
Не по такъв начин, като в този сериал, не сме коментирали. А и пикът на сериала (когато беше най-популярен в България, имам предвид, не когато е бил в САЩ) съвпада по-скоро с тийн годините ми, а не със студентските. И по онова време повечето момичета от средата ми се интересуваха повече от латино сериали от типа на Войната на розите. Имаше няколко, които го харесваха, обаче не бяха мнозинство.
Точно заради една приятелка се опитах да го гледам, както и Али Макбийл. Али я гледах по-дълго (май до края, въпреки че не съм сигурна) - в началото ми харесваше, с времето затъпя.

# 430
Ех, как ме подсетихте за Али Макбийл. Също ми е много любим със всички странности на героите, всъщност основно заради това ми харесваше. Но скоро не съм го мяркала да го завъртят по някой канал и съм го позабравила, някои стари сериали много ги въртят, други не.

# 431
  • София
След всичко написано по-добре да не питам кой е гледал The Sex Lives of College Girls 😁

аз, аз аз! Много свеж и много смях!

# 432
Относно повдигане на теми съм съгласна, може би, и че е по различен. Иначе едни грозно облечени нищоправещи възрастни вдетинени лелки. Особено в моята тийн възраст ми бяха смешни, не интересни.

# 433
https://www.imdb.com/title/tt0808491/?ref_=fn_al_tt_1

Сериалът е много интeресен - кара те да се замислиш за много неща към настоящия момент...

# 434
https://www.imdb.com/title/tt0808491/?ref_=fn_al_tt_1
Сериалът е много интeресен - кара те да се замислиш за много неща към настоящия момент...
Интересен е, само ако имаш много търпение Satisfied Дано му направят холивудски римейк, най-добре на филм.

Общи условия

Активация на акаунт