Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 39

• 47 746
  • 743
  •   2
Отговори
# 510
Набелязала съм си да гледам : Ashoka  и My name is Earl

# 511
  • Разпиляна във въображението

Забавлявах се с него. Даже извадих отнякъде дисковете със сезоните с намерение да ги гледам отново. Както и Samantha Who?

# 512
Изгледах Painkiller и въпреки че Матю Бродерик винаги съм го намирала за слаб актьор, сериалът си струва и го препоръчвам.
Netflix са направили каквото са могли. Ще е още по-впечатляващ за онези, които не са гледали Dopesick (който разказва същата история преди две години и според мен е по-добрият сериал).

# 513
  • София
По повод на Big Bang Theory, на мен пък всички са ми симпатични.
Cast reunion 🖤
Скрит текст:
И още една снимка Two Hearts
Скрит текст:

# 514
Ох, тъкмо попаднах на някаква статия, в която пишеше, че според Кристен Стюарт Дженифър Анистън не е нито красива, нито талантлива... И това го казва точно тя Rolling Eyes

# 515
Гаджето на блондинката Кайли Киоку е нисък,несимпатичен и с леко психарско излъчване,особено с цайсите. Нали затова беше думата...?

# 516
Аз никак не харесвам такива сериали, но The Big Bang Theory го гледам с огромен кеф. Simple Smile

# 517
Аз и преди написах, че Ленард ми е симпатичен. Въпрос на вкус.
 Иначе - да, нисък е.

# 518
Галеки е много добър актьор, гледала съм го и във филми на ужасите.

# 519
  • Бургас
Влизам да споделя “Северната вода/The North Water“. Не да го препоръчам, защото е изпънен с тежки и жестоки истини за човешката природа..., а не всеки е в настроение за подобни неща.
Но пък предлага великолепна актьорска игра. Както в главните, така и поддържащите роли. Много ме впечатли взаимодействието между неузнаваемия Колин Фарел / неконтролируем и първичен пианица и престъпник/ и многообещаващия , поне за мен  Джак О`Конъл /млад лекар с проблемно минало, много съмнения и огризения/  !!!
Суров сериал – действието  разказва историята на група моряци на китоловен кораб,  в средата на 19 век, темата е за сблъсъка между “свободния човек-социопат“ и ограничения от моралните  скрупули и иерархията цивилизован човек. Често си мисля, че най-лесното нещо на света е причиняването на зло. ..
Има много символика както в диалозите, така и в персонажите, включително и в сцените с животни. Но не бих си го причинила втори път...

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 14:57 от lady Koup

# 520
  • София
lady Koup,
Така е. Много добър сериал. Препоръчвам и аз. Simple Smile

# 521
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Като го препоръчвате и аз ще си го пусна този "Северната вода". Подхванах V (Посетителите) и засега след три изгледани епизода много ми харесва. Интересни идеи показва, челите определена литература веднага ще направят връзката. Жалко, че са го спрели след втори сезон, Морена Бакарин прави жестока роля.

# 522
Северна вода на коя платформа е?

# 523
  • София
Записан е като ''Северните води''
Има го в HBO Max.

# 524
Гледам първи епизод на Уан пийс и е много, много по-добър, отколкото очаквах.
Предупреждавам - ако някой реши да пробва, без да знае нещо предварително - сюжетът и атмосферата са много шантави. Така си трябва.

Общи условия

Активация на акаунт