Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 39

• 46 944
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
За Hijack.
Скрит текст:
Това с телефона не съм го видяла 🙄 ,иначе тези чистачите да нали ги хванаха със сина на Идрис.
Можеха да доразкажат някой неща,но пък основните поне се разбраха.Хареса ми и на мен,въпреки слабия старт до последно в напрежение бях,малко не схванах как нямат гориво а се приземиха.Май нещо резервно активира,не схванах точно.

# 91
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Прочетох в темата, но забравих коя съфорумка писа за сериала Big Love.
Ами мерси, че ми го припомни, гледала съм го доста оттодавна, но много ми харесваше.
Особено първите три сезона бяха уникални. За актьорската игра, каквото и да кажа ще е малко.
Бил Пакстън, Джин Трипълхорн, Клое Савини, Дженифър Гудуин успяха да ме убедят, че
са едно голямо, щастливо мормонско семейство. Е, разбира се няма как без драми, караници,
недоразумения, но Голямата любов между главните е много добре изиграна.
Ако сте гледали по TLC - Sister Wives и ви е било интересно, то тогава и този сериал много ще ви хареса.
Има го и в HBO Max-a.
https://www.imdb.com/title/tt0421030/

# 92
За Hijack.
Скрит текст:
Това с телефона не съм го видяла 🙄 ,иначе тези чистачите да нали ги хванаха със сина на Идрис.
Можеха да доразкажат някой неща,но пък основните поне се разбраха.Хареса ми и на мен,въпреки слабия старт до последно в напрежение бях,малко не схванах как нямат гориво а се приземиха.Май нещо резервно активира,не схванах точно.

Скрит текст:
Принципно самолетите могат да се приземяват и без гориво. Но не могат да минат на втори кръг, а и трябва да имат легище в близост, както и беше за щастие.
Гледам по Дискавъри "Разследване на самолетни катастрофи", та точно така се приземи веднъж един самолет на стара писта, сега използвана за ралита. По действителен случай.

# 93
Интересно,това не го знаех.За първи път гледам такъв сериал,изключвам Изгубени,до сега мисля не е имало на такава тематика.Летяла съм и не съм имала проблеми,но след него ще се оглеждам и замислям в пътниците 🙄.

# 94
Толкова интересно ми стана, какво ли пише в скрития текст, че го почвам.Joy

# 95
До края чаках да видя този обрат и жесток финал на Hijack... нищо подобно.
Интересен е сериалът, но дотам.
Още в началото можеше да изключат системите за проследяване на самолета, но не го направиха.
В реални условия самолетът щеше да е свален веднага, при отказ да бъде съпроводен от BBC.

Последна редакция: ср, 02 авг 2023, 22:09 от 𝐃.𝐮𝐁𝐚 🎬📚🗺️

# 96
  • Бургас
Благодаря ти за насоките, точно така гледам, но няма за 18 сезон субс след 5 или 6 еп. Пробвах да си прееда чрез онлайн сайт и става в самия сайт. Щом го сейвна обаче, веднага се обръща на една като щльокавица. (като символи нещо) Нищо, де, зяпам си го на англ., тъкмо да си подобря малко нивото (хахаха)
Хмм, значи може да съм се заблудила и да съм изгледала 19-ти сезон така. Сливат ми се малко, извинявам се. Помня, че някой от сезоните от някакви серии нататък гледах с английски субове и аз, явно е бил точно 18-ти. И аз заради термините и спецификите предпочитам с бг субтитри да гледам, но като няма, се задоволявам и с английските, какво да се прави.
Така преди няколко години се мъчих със Suits и накрая го зарязах. Много реплики имаше там и мнооооого термини и жаргон, не ми е толкова добър английския. А в този сериал конкретно, изтървеш ли някоя реплика, отиде серията, много динамичен беше. 2-3 пъти годишно проверявах за субтитри и нааааай-накрая някой се беше смилил и довършил превода на сериала, та го изгледах 😁

А, за шльокавицата, отвори файла със субтитрите с notepad програмата и дай save as като word документ, ще ти излезе в менюто да промениш настройката за кодиране, пробвай различните опции за Unicode, да видиш коя ще оправи шрифта, запази документа като word-овски файл и после пак си го закачи като субтитри. При мен в повечето случаи се получава.

Последна редакция: чт, 03 авг 2023, 00:53 от sixsens

# 97
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На Hijack ли казвате Отвличане? Или има друго Отвличане?
Гледам,че е само 7 епизода и май ще го започна тази вечер.Страшни подстрекателки сте. Laughing

# 98
  • София
Изгледах и аз Hijack
Хареса ми и препоръчвам, но очаквах сякаш повече след силния старт.
Скрит текст:
Щеше да е много готино ако имаше следния туист в края:
Сам да беше този, който е трябвало да направи сделката, за която се чудеха, защо и как се е провалила. А Нелсън да беше нает от двамата престъпници освободени от затвора но без да знаят похитителите. И той с неговия уникален опит да гарантира успеха на мисията. То като се замислим точно това стана, защото ако Сам не се беше намесил успешно в няколко критични ситуации, всичко щеше да отиде по дяволите.
Между другото аз точно това очаквах. Накрая да пусне една ехидна усмивка или да получи съобщение, ''Благодарим за добре свършената работа'' и да получи тлъста сума за което...

Уви, тривиален финал се получи. Антиклаймакс малко.
Съспенс имаше, което все пак е особено важно за подобен жанр. Но имаше и много небивалици.

Крайна оценка:
7

Последна редакция: чт, 03 авг 2023, 16:50 от Diavolo

# 99
Излезе ми наскоро,че е излязъл втори сезон на Sweet tooth. Игледах му деседте епизодаза 2 дена. Хареса ми, явно ще има трети сезон. Хайде, нови две години чакане ...

# 100
До края чаках да видя този обрат и жесток финал на Hijack... нищо подобно.
Интересен е сериалът, но дотам.
Още в началото можеше да изключат системите за проследяване на самолета, но не го направиха.
В реални условия самолетът щеше да е свален веднага, при отказ да бъде съпроводен от BBC.

Нали трябва да има драма и интрига за зрителя.
Ако повечето сериали по специфични теми отразяваха действителността, никой нямаше да ги гледа. Smile

# 101
Много ми хареса "Нощния агент"  - чакам сезон 2

# 102
Глътнах снощи 4 серии аз. Харесва ми засега, няма да задълбавам в подробности.Grinning
Отдавна не бях попадала на сериал, който да искам, да седна и да изгледам накуп.

# 103
Изгледах и аз Hijack
Хареса ми и препоръчвам, но очаквах сякаш повече след силния старт.

Хаха, и аз очаквах такъв финал Simple Smile
Сами го намекнаха с това, че той искаше да се качи на полета на всяка цена.

Изгледах мини сериала за смъртта на Британи Мърфи - "What Happened, Brittany Murphy".
Наличен е на HBO Max.
Дава някои отговори и лично аз вече имам теория на случилото се.

# 104
И на мен успешно ми пуснахте кукичката за Hijack, но още удържам фронта. 😅

Междувременно, новите 5 епизода от втори сезон на The Lincoln Lawyer са вече в Netflix, така че гледащите го могат да нападат. Довечера планирам да гледам Барби и след това ще се порадвам на Мики. 🤗

Общи условия

Активация на акаунт