Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 39

• 47 801
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
  • Вестерос
Сега подобен на Приятели е The bid bang theory . Смешен доста, ама след амнайсти епизод става едно и също...
Също любим, но е за нърдове. Не е за всеки хуморът му.

Silver cloud, пеликани има в Сребърна.

Как свършва филма за Алф? Не знаех, че има. Те и Рвеймънд в нищото го свършила, както и Малкълм.

# 451
Алф май и сега го дават - случвало ми се е да го видя по програмите.

# 452
Алф, приятели, са все сериалчета, които да позяпаш ако засечеш по тв, докато правиш нещо или нямаш какво да зяпаш, произволен епизод и все едно и също, малко хумор и така. За нас бяха и много нови като концепция и хумор също.
От този тип за мен любими са Всички обичат Реймънд и Малкълм, гледала съм ги безброй пъти, но пък да седна да ги гледам подред- абсурд. Ако ги засека, се хиля, и до там.

# 453
  • Галифрей
Алф си е страхотен любим гледала съм всички 4 сезона и свършва с отворен край. Следва продължение. Явно са планували сезон 5 но така и не се появява. После направиха филм, явно феновете са искали да знаят както става с Алф.

Като сме на тема класики обичам от сериалите: Ало,Ало, Синьо лято, Напълно непознати,Всички обичат Реймънд, Дарма и Грег,Малкълм,

# 454
  • Вестерос
Само Женени с деца не харесвам, много е сексистки...

# 455
 На мен не ми харесваше гадния хумор в Женени с деца - не обичам сериали за мизерници.
А едно време родителите ми гледаха Бар Наздраве и ме караха и мен да го гледам (не за друго, а защото по онова време имахме един телевизор), обаче аз съм била малка и помня, че не му разбирах абсолютно нищо. За мен беше все едно да гледам как някакви хора седят и си говорят и от време на време се смеят (разбирах думите, но не и смисъла - по-точно не разбирах защо е забавно и защо трябва да има сериал за това). Впоследствие го гледах като малко по-голяма (но все още дете) и също не ми хареса, но по друга причина - заради това, че любовната история свърши в задънена улица (изглеждаше ми вулгарно и безсмислено, знам че е в духа на сериала и се предполага да е забавно).
Виж, при Фрейзър бях по-голяма и си го следях по тв, с удоволствие. Не знам защо, но бащата на Фрейзър ми беше любимият персонаж.

# 456
  • Галифрей
Филмът за Алф беше как го бяха хванали там борбата срещу извънземните. Едни двама офицери мъж и жена тайно измъкват Алф от затвора си, тримата бягат и се криеха. Имаше забавни ситуации но все пак всичко свърши добре 😁❤

Женени с деца и на мен ми било как да кажа неприятен. Тогава е било друга ера и краят на 80-те и явно някой неща тогава са били нормални. Все пак Пеги нищо не правеше освен да седи на дивана и да гледа тв. Явно е била вдъхновена от реални жени тогава. Аз съм гледала малко от това и изненадвам, ,че има толкова много сезони 🤯

Друга класика се сетих Спасители на плажа. Като малка съм виждала доста малко и бях позабравила. След години го намерих и изгледах няколко сезона ( не всички,това има 12 сезона или бяха повече не помня по 26  епизоди на сезон) Иначе сезоните са супер интрестни, харесвах много Шони и Еди. Показват животът на спасителите,проблемите им. Имаше ситуации където спасяват човек и трябва да изпозлват жертвата като ши,защото водата  и двамата ще ги помете,но Шони използва себе си като шит.
Да си спасител е голяма отровност,чест и не е никак лесно. Не седят по цял  ден за тен и да изглеждат добре. Гледат за вандали,да не влизат пияници във водата. Винаги има някой на кулата където гледата водата от всички страни.

# 457
Преди 2-3 години чак изгледах The Fresh Prince of Bel-Air. Много забавен и Уил Смит е просто във вихъра си.

That '70s Show също ми е от много любимите "стари" сериали.

Като малка освен Напълно непознати и Всички обичат Реймънд, обожавах и Пасифик Блу и V.I.P. с Памела Андерсън.

# 458
Семейство Бънди не са нормално американско семейство от 80-те - те са подчертано долнопробни - всъщност това е концепцията на сериала.

# 459
  • Вестерос
Имам молба към тези, които гледате по сайтове онлайн, бихте ли проверили дали има качен Felicity.

# 460
Виж, при Фрейзър бях по-голяма и си го следях по тв, с удоволствие. Не знам защо, но бащата на Фрейзър ми беше любимият персонаж.
Преди няколко години гледах Фрейзър за първи път и много ми хареса. Нямам търпение за новия сезон, чакам 12-ти октомври, макар да знам, че без Дейвид Хайд Пиърс и Джон Махони няма да е същото.

Четох тук много похвали за The Night Manager и реших да го гледам. Вече съм на 5-ти епизод, но не ми харесва, може би имах твърде големи очаквания. Anguished Сериала е пълен с всякакви клишета, например
Скрит текст:
Джонатан/Томас/Андрю твърде лесно се внедри в лагера на Ричард Роупър, винаги така става в шпионските сериали/филми. Той си обикаля къщата съвсем необезпокояван. Да не говорим, че всяка жена, която срещне ей така от нищото решава да му разкаже своите тайни.
Добре, че актьорите са добри и че е мини сериал, ако не беше досега да го бях зарязала.

The Idol по HBO е спярн. Нищо учудващо предвид колко зле беше първи сезон.

# 461
The Idol е спрян преди края на 1-ви сезон даже. Има още 2 епизода.

# 462
Ама Фрейзър скорошен сезон ли ще има?! Open Mouth С кои актьори...Преди години съм хващала по някой друг епизод, тогава не ми се стори много интересен. Сега какво се присетих за него преди месец-два и като го започнах няма спирачка. Хуморът ми идва много свеж на фона на някои сегашни сериали. Но при мен се случва от време на време нещо да гледам, да не ми допадне и да го зарежа и след време да го преоткрия. Явно момента за гледане на дадено нещо сам ме намира Simple Smile

# 463
Ама Фрейзър скорошен сезон ли ще има?!
Да, нов сезон ще има, от 12-ти октомври по Paramount+, 10 епизода ще има. Но Дейвид Хайд Пиърс няма да участва, както и Джейн Лийвс (Дафни).

# 464
Скрит текст:
На мен точно взаимоотношенията и характерите ме отблъскваха, не секс-сцените, но това е въпрос на лично мнение. Гледах сериала на 25, може би, ако тепърва го откривах в тийн възраст с любопитство към сексуални тематики, повече би ме заинтригувал.

Така и не разбрах защо Кари е любимка и пример за подражание. За мен беше нарцис, който в името на голямата любов изневерява с женен мъж, след това, отново по същата причина, изневерява и на приятеля си, изобщо прави куп глупости и все се оплаква на приятелките си колко е несправедлив животът със сингъл жените. Шарлът ми се струваше откровено досадна. Та, така и не успя да ме грабне сериалът. Добре, че епизодите бяха кратки и лимитирани като брой, и че Саманта беше забавна и страхотна актриса.
То това му е интересното. Героите са несъвършени, със своите слабости , грешки падения )))
Ако искам съвършено красиви, добри и винаги морални - пускам турски или латино

Aurora, не, че заклеймявам човешките слабости, грешки, лутания и т.н., напротив, харесвам филми/сериали и с такава тематика. Тук не ми допаднаха характерите, а и ми е втръснала клишираната и нереалистична идея за "лошото момче" (в случая Мистър Биг) - женкар, малко гадняр, финансов магнат от хайлайфа - което се променя от любов по главната героиня. Не е моето този сериал, което не означава, че не оценявам и не разбирам позитивите, които ти си изброила. Кой знае, по друг сериал може мненията ни да се препокрият повече. ))

Приключих Bad Sisters и много, много ми хареса. Благодаря за препоръката от темата! Наистина прилича доста на Big Little Lies.

Общи условия

Активация на акаунт