Кой какви сериали гледа?- Новини, премиери, обсъждане - тема 39

• 47 748
  • 743
  •   1
Отговори
# 525
Аааа имало сериал. Мислех, че имаш предвид анимето. 😁

# 526
Не, не - игрален сериал Simple Smile
Аз не харесах с името, нещо му липсва. Не харесвам и аниметата по други манги, които следях навремето. Първо - винаги са по-грозни от мангата (използва се евтина работна ръка), второ - винаги има промени или вмъкнати неща, които са пошли (във всякакъв смисъл).
Специално анимето Уан пийс има добавени приключения, които са откровено тъпи (и не са дело на Ейчиро Ода).

# 527
  • София
Gilded age излиза втори сезон на 29ти октомври! Най-накрая!

https://vm.tiktok.com/ZGJtJ7A2Q/

# 528
"Северни води" го гледах и аз, хубав е и ако някой иска подобен сериал, препоръчвам "The terror". Въпреки, че аз не можах да го изгледам, малко преди това бях чела книгата "Ужас" на Дан Симънс, по която е направен и точно "ужасът от човешката природа" ми дойде в повече към този момент. Тук говоря за първи сезон, защото видях, че  има и втори, за който нищо не знам.
В Северни води и аз много харесах доктора, но чак след Rogue Heroes се разтърсих за името и филмографията на Jack O'Connell

# 529
Излязоха първите 3 епизода от втория сезон на Колелото на времето. Simple Smile

# 530
  • София
National Treasure: Edge of History
https://www.imdb.com/title/tt12580982/

екшън/приключенски/комедия ; САЩ ; продукция на Дисни и ABC ; платформа: Дисни+ ; 10 епизода ; канселиран!

Този сериал е пряко продължение на успешния и добър филм с Никълъс Кейдж (за ''Съкровището'' става въпрос).

Ще бъда кратък. Ужасен каст, просто ужасен! 😮 Подбирали са ги явно по скалата за некадърност. Особено главната актриса, латиноската е ужасен ужасон. Всъщност не мога да изтъкна и похваля нито един актьор от целия каст. Просто не мога.
Към това ще добавя и малоумния сценарий и така дразнещата ме расова пъстрота и 'ту мъч' гърл пауър типични за Дисни продукциите от последните години.
Само защото финалът е готин (може и да е спойлер ама то какво друго да се очаква от такъв филм/сериал?) не давам единица или двойка.
-
3

# 531
  • София
И аз изгледах първи сезон- доста трудно но го направих
Много ме разочарова- очаквах нещо като Съкрвището.....а си беше боза.
не мисля да се мъча с втори сезон/но това го казах и за  AJLD и пак го гледах.....все се надявам на чудеса/
Но новия актьор от Вещера.....направо ме отказа дори да го започвам/но да не се заричам де/

# 532
  • София
Няма да има втори сезон. Дисни го канселираха заради слаб интерес.

# 533
  • Галифрей
Та гледах най-сетне “ Our Flag means Death” все не намирах време и го бях забравила. Видях,че оня ден излезе трейлъра за новият сезон ( ще излезе на 5 Откомври) викам айде най-сетне да го гледам хубово. Страхотен сериал. Прекрасен! Брилянтно написан и хумора е топ. Музика е готина и декорите са красиви. Романтична комедия 10/10. И неворятно това е по истиски случай.
Краят на сезон 1 ме 😭

# 534
Обичайната статия на Булевард България със списък със сериали, чиито премиери са през септември.

Нямам търпение за последния сезон на Sex Education, един от любимите ми сериали, излезли през последните години. Много идеен финален постер за сезон 4:

И за феновете на The Lincoln Lawyer, подновен е за сезон 3:

# 535
  • Бургас
Та гледах най-сетне “ Our Flag means Death” все не намирах време и го бях забравила. Видях,че оня ден излезе трейлъра за новият сезон ( ще излезе на 5 Откомври) викам айде най-сетне да го гледам хубово. Страхотен сериал. Прекрасен! Брилянтно написан и хумора е топ. Музика е готина и декорите са красиви. Романтична комедия 10/10. И неворятно това е по истиски случай.
Краят на сезон 1 ме 😭

Базира се на действително съществуваща личност, но иначе сценария си е пълна измишльотина Grinning И аз много се смях. Едва ли истинския капитан и екипажа му са били такива шемети Grinning Тайка Уайтити беше много забавен Grinning

# 536
Този май го няма в Замунда? Има ли го някъде за сваляне?

# 537
  • Галифрей
Краят на сезон 1 ме 😭

Базира се на действително съществуваща личност, но иначе сценария си е пълна измишльотина Grinning И аз много се смях. Едва ли истинския капитан и екипажа му са били такива шемети Grinning Тайка Уайтити беше много забавен Grinning

Е да вижда се, те използват модерни изрази. Пародират, е да няма как през 18 век са говорили така 😂Уникални са. Надявам се Ед и Стид да се съберат. Много са сладки. Обаче Гадно как Изи манипулира Ед.

Pppqqq има го навсякъде, може и онлайн да го гледаш, има си бг превод.

# 538
  • Вестерос
Спинофф на Костюмари

# 539
Йей!🥳😍🥰

Общи условия

Активация на акаунт