НАБОР 2004 - На прага на студентството

• 66 079
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
Mtz, страхотна новина, браво, с много удоволствие да учи!
Скиорче, на късмет да му е на набора и дано да му хареса!
Мойта щерка я влече ортодонтията най-много, познавайки я, очаквам, че това ще й остане докрая интереса, пък да видим.

# 166
Mtz, браво на девойчето! Няма да и е лесно в Германия,  но попътен вятър и желая.
Относно задочното право и много добър избор. Може догодина да запише някаква икономика - счетоводство или финанси редовно и да си ги изкара паралелно. Имам познати с двете специалности. Много са им от полза.

# 167
mtz, браво на девойката! Успешно учение!
Скиорче, успех на бъдещия юрист!
Санака, към много трудна специалност се е насочила наборката. С пожелание за успех и току виж вместо кардиохирургия се ориентира към инвазивната кардиология😀 Живи и здрави! Имат 6 години за размисъл.
ЧРД със закъснение, на рождениците! Живи, здрави и щастливи!🍾🥂💐🎂❤️

# 168
mtz, браво на девойката! Успешни да са годините й следване! Успех и на всички вече студенти и кандидат-студентите! Важно е да си намерят своето място! Успех и в битовите въпроси, че и те не са никак леки за разрешаване!

# 169
MTZ , браво на наборката и поздравления за успеха!

# 170
  • София
Момичета, напълно ви изпуснах, че бяхме малко по ваканции!
Честита ни немска докторка, много успех й пожелавам, да си учи с кеф!
Аз сега ще засядам да чета холандските теми, че има още неща за отхвърляне, а всичко зарязахме и го ударихме на живот. Така се разконцентрирахме и наборът, и аз, че нещо не мога да се върна в ритъм. Даже таксата не сме платили още, тепърва отивам да разучавам какво, що...Ще взема да си направя един списък и да отмятам с тикче Satisfied

# 171
  • София
Честити рожденици! Mtz, честито приемане и чакаме инфо къде избра!
А аз съм в много лятно и отпускарско настроение. Нищо сериозно не ми се мисли.

# 172
  • София
Да са честити рождениците! Много успехи и щастливи и незабравими студентски години! (Пропуснах ги в предишния пост.)
Мерси за хубавите пожелания! Наборът вече се намери със свои бъдещи състуденти във ФБ. Днес беше леко изненадан, че е получил предложение за закупуване на лекции и записки от по-голям “колега” за 40 лв. Пита ме дали е добре да ги вземе.😂
Другият му въпрос беше свързан с облеклото. “Трябва ли да се ходи “по-официално”? Суитчер и дънки според него не били подходящи за тази специалност. 😄🤓

# 173
Да са честити рождениците! Много успехи и щастливи и незабравими студентски години! (Пропуснах ги в предишния пост.)
Мерси за хубавите пожелания! Наборът вече се намери със свои бъдещи състуденти във ФБ. Днес беше леко изненадан, че е получил предложение за закупуване на лекции и записки от по-голям “колега” за 40 лв. Пита ме дали е добре да ги вземе.😂
Другият му въпрос беше свързан с облеклото. “Трябва ли да се ходи “по-официално”? Суитчер и дънки според него не били подходящи за тази специалност. 😄🤓

Имат група във фейсбук.А иначе в коя група ще е?Моя мисля че беше 13 та.

# 174
  • София
Ico, тъй като баща му го записа в последния ден, завръщайки се от морето, мисля, че е в 15-та група.

# 175
Момичета, търси се квартира. За студента в УНСС. Нямам представа от столицата, кое къде е и колко е комуникативно. Наши близки ми предлагат в Красна поляна, наборът вика,че е далече до УНСС. Ако няко нещо знае, чуе,има ......гтова съм да приемам лични.

# 176
  • Burgas, Bulgaria
Марулета,моя син също търси квартира до УНСС .Писа във всички фейсбук групи,но няма нищо подходящо.От днес започвам и аз да звъня ,леко съм притеснена вече.

# 177
  • София
Близо са му Дървеница, Студентски град, Младост 1, Дианабад, Мусагенца. В тези райони търсете. Какво по-точно търсите - стая, малък апартамент?

# 178
Санчо, търсим апартамент, малък, обзаведен, или студио. Склонни сме и на Сухата река .Той не държи да е на пешеходно разстояние, важно е да е с удобен транспорт.Шофьор е , но не му се ще всеки ден да шофира до уни. 
 Тези квартали и аз ги имам, написала съм си ги.

# 179
Марулета, не иска ли да е на общежитие?

Общи условия

Активация на акаунт