Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са разходите за подготовка на децата за приемни изпити?
Какви са изискванията за общежитията в Медицинския университет във Варна?
Какви са изискванията за плащане без мокър печат в СУ?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са разходите за подготовка на децата за приемни изпити?
-
Какви са изискванията за общежитията в Медицинския университет във Варна?
Медицинският университет във Варна разполага с две общежития, като стаите са за трима студенти от различни курсове и специалности. Въпреки това, има опасения, че при такъв подбор студентите може да си пречат поради различната си ангажираност. За справка авторът на публикацията споменава, че дъщеря му живее в квартира.
-
Какви са изискванията за плащане без мокър печат в СУ?
-
Как се изчислява балът за медицинските училища?
-
Какви са предимствата на денталната медицина пред медицината?
Иначе снощи го "напъдих", ама то стана случайно. Прибрах се аз след среща с приятелки, някъде след 11 и заключих с "вътрешната ключалка" - имаме една ключалка, която не се отключва с ключ отвън, а с едно "палче" само отвътре. Не ми хрумна да питам всички ли са в къщи, приех го по презумция, залостих вратата и се намъкнах в банята. Излизам и някаква суматоха пред вратата - наборът се прибрал и не може да си влезе, звъни, тропа, ММ и щерката се втурнали да му отварят. Бил на мач, идва екзалтиран, говори високо и вика - що си ме залостила навън, бе маме? Ама аз и на три узота бързо реагирам, викам - а, ти пък кой си, аз мислих, че си се изнесал вече от къщи, нали си на 18, даже 19 скоро ще правиш! А ти още идваш да ровиш в хладилника, да търсиш мусаката. Прегърна ме и каза - ее, маме, скоро се изнасям, потрай още 20-тина години и край на мусаката!