Търся мнения, за да се видя отстрани - аз ли греша или мъжът ми е приключил с мен

• 16 562
  • 219
  •   1
Отговори
# 105
Не знам това с ножа подходяща идея  ли е , но ме прекалявай с прическата и роклята,  и приготви метлата зад вратата😄

# 106
  • София
Лайк Смоук, повечето фактори, които описа, са социо-културни. Биологично нагонът на жената е доста силен. Да, оргазмът при нея не е задължителен, но помага, да не говорим, че възбудата улеснява акта. Някои биологични особености (например, формата на главичката при мъжа), говори, че биологично е заложено жената да прави секс с няколко мъже последователно (така е при много бозайници), което пък обяснява защо оргазмът се случва по-бавно - за жената да е лубрикирана и да не загуби интерес. Когато социумът подтиска женската биология - сексът е срамен, жената е използвана, девствеността е ценност - това води до травмиране на либидото. Доста е обширна темата, много фактори има. При мъжа не са толкова не заради биология, а защото социално, мъжката сексуалност се стимулира и аплодира. Факторите с потомството не са били фактори в по-примитивните общества, където децата са се отглеждали от общността. А все пак биологията стъпва на източника, не на цивилизацията.

# 107
Колкото повече анализираш толкова по-малко ще ти се иска, да не стане пресолена манджата.

# 108
Лъвица, не мога да се съглася, че само социумът е изиграл ключова роля относно либидото при жените. Може би визираш юдео-християнската и мюсюлманската култура, но те не са единствените исторически. Както и да е - в повечето отношения без секс, причината е в липсата на желание при жената. Има изключения, но те са точно това.

# 109
Някои биологични особености (например, формата на главичката при мъжа), говори, че биологично е заложено жената да прави секс с няколко мъже последователно
Може ли малко подробности, ако не те затруднява.

# 110
в повечето отношения без секс, причината е в липсата на желание при жената. Има изключения, но те са точно това.
Противоречиш на едно 90% от темите в раздела.

# 111
Някои биологични особености (например, формата на главичката при мъжа), говори, че биологично е заложено жената да прави секс с няколко мъже последователно
В кратце - формата на главата на пениса има за цел да "изважда/изгребва" чужда сперма, ако има такава.

Ефибуш, в крайна сметка сме в женски форум. Нормално тук да има жени, които се оплакват от мъже с ниско либидо. Но форумът не е репрезентативен в чак такава степен, защото няма достатъчно брой мъже участници.

# 112
в повечето отношения без секс, причината е в липсата на желание при жената. Има изключения, но те са точно това.
Противоречиш на едно 90% от темите в раздела.
Все пак тук пишат над 90% жени Simple Smile
Но, да, като цяло май мъжете се измързeливихме, пък жените се разкрепостиха.

# 113
  • София

Накратко, при много бозайници, пенисът има специфични механизми за да помогне да се премахне спермата от предишен акт - при някои е формата на главичката, при други има специфично оребрение, някои имат механизъм за "заклещване", за да предотвратят акт с друг мъжки поне за известно време. Формата на главичката на мъжкия член също е специфична, и се смята, че при изкарване, загребва сперма, останала във вагината от предишен акт. Такива механизми всъщност съществуват не само при бозайници. При насекомите, някои мъжки буквално си откъсват репродуктивния орган за да запушат достъпа на друг мъжки. Конкуренцията в природата е жестока. Горе-долу това си спомням, едно време бях гледала някакъв научно-популярен филм по темата, а после се бях и разчела, защото ми стана интересно.

# 114
Поне не сме като богомолките 😃

Гледам да не мисля, за да не си тровя душата.

# 115
Той ти е мъж. Ти как усещаш отношениеот му към теб? Мисля, че това е най-важното. Как сте двамата насаме, а не какво е навън.

# 116
аз пък се чудя, защо си причинявате тия 8 до 8 смени , та чак и уикенда?
Аз бих си поговорила с мъжа, да направим някаква промяна в това , щом е ваш бизнеса сигурно има начин да понамалите темпото,
Когато няма време и енергия за живот, човек не може да е щастлив.

# 117
Твърдо не вярвам, че хора на 45+ години със собствен бизнес работят всеки ден от 8 до 8, че и в събота.

# 118
Хубууу, де. Жените на моряците, които отсъстват по 6-7, че понякога и повече месеци, как се оправят (пряко и преносно)? Нямам как да вляза в кожата на жена, но като чета как повечето след седмица без секс полудяват, се чудя как издържат моряшките половинки. Легендите и вицовете по темата са ясни. Ясно е и че не са плод само на фантазии.
От друга страна, в специализиранете теми, всички съпруги на моряци търпеливо ги чакат и не си и помислят да погледнат чужд мъж.
Както и моряците издържат! По същия начин!😉

# 119
Много хора живеят без секс и пренасочват сексуалната енергия в други занимания.
Лично аз не бих могла, но познавам всякакви хора. Ако си пасват и двамата в несексието, може и с месеци да не правят секс.

Общи условия

Активация на акаунт