Търся мнения, за да се видя отстрани - аз ли греша или мъжът ми е приключил с мен

• 16 569
  • 219
  •   1
Отговори
# 120
Не знам това с ножа подходяща идея  ли е , но ме прекалявай с прическата и роклята,  и приготви метлата зад вратата😄

Ножовете рядко са добра идея 😃, но рокля по тялото вместо къси панталонки и тениска мисля ще е добре. Не е ли роклята символ на женственост?

Точно в това работно положение сме, вече ясно виждам, че няма как да продължи така още дълго. Икономическата ситуация не е благоприятна и се влошава. Въпрос на оцеляване. Но радостта от живота почва да я няма.
И какво? Може би проблема ни е икономически, а не любовен.
А аз си пиша сценарии и ми боли сърцето.

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 14:36 от KallliMi

# 121
Не може ли просто да говорите с него директно вместо да се вкарвате във филми.
Въпреки чепонякога това не е добра идея, защото започват да отричат неистово и до край.

# 122
Чета, чета... в миналото сигурно и аз щях да си прожектирам филми, но с годините все по-пряма ставам и директно бих минала към един сериозен разговор, в който да изложа наблюденията и тревогите си и да видя той какво ще отговори. Все е по-добре от тези сценарии, дето си ги пишете и тези пръсти, дето сте ги закършили драматично.

# 123
Хубууу, де. Жените на моряците, които отсъстват по 6-7, че понякога и повече месеци, как се оправят (пряко и преносно)? Нямам как да вляза в кожата на жена, но като чета как повечето след седмица без секс полудяват, се чудя как издържат моряшките половинки. Легендите и вицовете по темата са ясни. Ясно е и че не са плод само на фантазии.
От друга страна, в специализиранете теми, всички съпруги на моряци търпеливо ги чакат и не си и помислят да погледнат чужд мъж.

Както и моряците издържат! По същия начин!😉
Ако ще е за "помогни си сам", да, но в другите отношения не са равнопоставени. Разните труженички по пристанищата не са на всеки по вкуса - има хора гнусливи, които след десетилетия плаване не са им ползвали услугите. А и не винаги има време, работата е натоварена. И повечето време са в открито море, без провокиращи либидото контакти.
Докато пред съпругата на сушата изкушенията са ежедневие - колеги, семейни приятели, бивши съученици, услужливи съседи...

# 124
  • На топло в неговото сърце.
Хубууу, де. Жените на моряците, които отсъстват по 6-7, че понякога и повече месеци, как се оправят (пряко и преносно)? Нямам как да вляза в кожата на жена, но като чета как повечето след седмица без секс полудяват, се чудя как издържат моряшките половинки. Легендите и вицовете по темата са ясни. Ясно е и че не са плод само на фантазии.
От друга страна, в специализиранете теми, всички съпруги на моряци търпеливо ги чакат и не си и помислят да погледнат чужд мъж.
Както и моряците издържат! По същия начин!😉
Като във вица:Когато Гошо тръгна за риба без въдицата, жена му започна да подозира, че той някъде има втора въдица!

# 125
Подкрепям eleaa 👍
Bashtatko по  логиката за гнусливостта  жените са в пъти по- претенциозни от моряк на пристанище , освен това жената е по-натоварена - работа, битовизми, деца и т.н. всичко на нейната глава.

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 16:36 от ccvet

# 126
KallliMi, и в крайна сметка решихте ли нещо да направите?

# 127
Добре, де, авторке, толкова ли е трудно да седнеш да говориш открито с мъжа си? В крайна сметка не сте заедно от вчера.

# 128
Подкрепям eleaa 👍
Bashtatko по  логиката за гнусливостта  жените са в пъти по- претенциозна от моряк на пристанище , освен това жената е по-натоварена - работа, битовизми, деца и т.н. всичко на нейната глава.
Моряците не са някакви утрепки, че да имат по-ниски критерии. Да не изпадаме в някакви сексистки спорове, но да се твърди, че една жена е повече натоварена от моряк в океана е твърде пристрастно. Най-малкото има едно дете по-малко за отглеждане (това в морето) Simple Smile
По един начин изглежда труженичката на далечното пристанището, дето се пуска са един аспирин, а по-съвсем различен начин ухаещият на скъп парфюм колега от офиса или на фирменото парти.

# 129
Аз не съдя или защитавам нито мъже , нито жени , а споделям точно  мнението на eleaa, че не е до пол , а до човек. Оправдания всеки един може да намери.

# 130
Авторке, сега вече с подробностите ситуацията е доста различна. Мъжът ти няма сутрешна ерекция, защото има физиологичен проблем, това няма общо с теб. Мъжете я получават и когато са сами в леглото. От моя скромен опит мъжете, които са влюбени в любовницата, не гушкат до задушаване съпругите си, а вдигат скандали, мусят се и си търсят причини да се карат. Ако не е влюбен пък това, че получава секс някъде другаде, не би го спряло да го получава и вкъщи. Няма да му се изтърка.
Та вие секс не правите от години, мъжът не е първа младост, работи до прекършване, имате финансови проблеми, ама тук за три уикенда разминаване в графиците вече реши, че си е намерил някоя 25-годишна красавица, с която ще отпраши към залеза...
Според мен го насили да отидете на почивка, дебатирай по-усилено да намалите работата по някакъв начин и не се пускай самата ти по течението. Какво значи гушка ме силно и заспиваме? Веднъж или два пъти да ти откаже мълчаливо по този начин, но на третия път защо не попита какво става?

# 131
Живи да ги ожалиш тези моряци!
Не казвам, че им е лесно, но определено не одобрявам омаловажаването на “работата” на жената+ къщната+ деца+ ремонти+ отсъствие на мъж да я подкрепя и т.н. други битовизми.
Не знам кое е по-лесно! Или може би знам!☺

# 132
Сама с дете/деца и отговорна за всички ангажименти по водене/взимане от градина, училище, активитети, боледуване, лекари, прегледи, пазар, почистване, домакински задължения около деца, забавления през уикенда и въобще да си до децата, да си комуникирате, говорите, евентуално ако и работи. Това няма как да се сравни с това да си сам, отговорен само за себе си и своите нужди, с работно време и почивни дни 😂

# 133
Живи да ги ожалиш тези моряци!
Не казвам, че им е лесно, но определено не одобрявам омаловажаването на “работата” на жената+ къщната+ деца+ ремонти+ отсъствие на мъж да я подкрепя и т.н. други битовизми.
Не знам кое е по-лесно! Или може би знам!☺
Айде пак спекулации. Идеята съвсем не беше омаловажаване работата на жената, а уточняване, че има много повече дразнители за либидото й докато е в цивилизацията, спрямо един мъж, на който живота му минава от машинното отделение в каютата и обратно.
Разграничението е по критерий професия, а не пол. Ако жената работи в някоя затворена ферма в чужбина, а мъжът е останал свободен тук, тогава естествено, че ролите се обръщат.

Radeva-87, така написано ще излезе и че и в затвора е по-лесно да си, отколкото да си моряшка съпруга.

Последна редакция: пт, 28 юли 2023, 17:18 от bashtatko

# 134
Да, разбрах те! Но покрай всичко това, което изброих по-горе, по- скоро ще й липсва подкрепа от мъжа й, отколкото още един (проблем)😃

Общи условия

Активация на акаунт