Търся мнения, за да се видя отстрани - аз ли греша или мъжът ми е приключил с мен

• 16 573
  • 219
  •   1
Отговори
# 135
Да, разбрах те! Но покрай всичко това, което изброих по-горе, по- скоро ще й липсва подкрепа от мъжа й, отколкото още един (проблем)😃
Така е. Аз не бих искал да бъда в нито едно от двете роли, освен ако не съм с по-специфичен морал.
В крайна сметка самотните майки не са в по-добро положение. Разликата е, че една моряшка жена може да си позволи да не работи и има достатъчно пари да си наеме майстори за всички спешни ремонти и да не се притеснява колко скъпи лекарства ще предпише педиатърът.

# 136
Изчетох темата няколко пъти и осъзнавам, че се бях вкарала сама в кофти филм. Нещата са толкова прости - обича ме/не ме обича. Вярвам на "обича ме", не му е в природата да прави нещо което не иска, не би стоял и 1 час с мен ако ме е разлюбил. Виждала съм през годините как роднини и близки приятели биват зачеркнати без право на втори шанс заради изнудване, предателство. Като е край е край, а аз защо така се омотах в мисли? Пмс-то в камбинация с жеги, работа и нерви ли?

Mandy Bo, работата ни е проблема, осъзнах го, днес следобяд той отвори темата и почваме да търсим човек на който може да се разчита. Вчера вечерта секса беше както преди, страст и огън, че дори ми дойде един ден по-рано

Благодаря много на всички за отделеното време 🙂

# 137
И пак опира до характера и нуждите на самите хора!
Моята идея беше, че всяка монета си има две страни!:)

# 138
Вчера вечерта секса беше както преди, страст и огън

Благодаря много на всички за отделеното време 🙂

Радваме се, че поне на една двойка успяхме да сме полезни.

Скрит текст:
Довечера със задоволство ще съобщя на съпругата, че съм помагал в задоволяването на непозната дама.
(Извинявай за шегата. Добронамерена е.)

Имайте предвид, че материалният статус на човек се мери не по парите, които изкарва, а по свободното време, което може да си позволи.
Успех във вързраждането на отношенията!

# 139
Ние го разбираме много добре, времето е най-ценното което имаме 🙂
Ще променим нещата, и двамата сме практични хора.

# 140
Така е, като нямаш време да си харчиш парите, значи някъде нещо бъркаш Simple Smile

# 141
Пмс-то в камбинация с жеги, работа и нерви ли?
Абсолютно. Щом за един ден се оправиха нещата, било е просто хормони Hug Този уикенд заедно ли ще сте или просто реши да му прощаваш липсите?

# 142
  • У дома... някъде
Според мен и изчетеното, отдавна е приключил с теб и си намира оправдания, както и ти да не го зарежеш.
За изневяра са достатъчни 1 час,1 следобед или "закъснявам на работа, много работа".., както и отивам на кафе или бира с приятели.

Гушка те,но секса куца отвсякъде и ти седиш и търпиш и вярваш в някакви пародии на оправдания!?
За какво ти е точно този мъж?
Само защото е добър,помагал,имал бизнес...
А време с теб,а качествен секс,а почивки, разходки има ли или не?
Не бих седяла и 1 мин в такава връзка и такива отношения.

# 143
  • Down south
Авторката тамън си опорави живота и разреши проблемите и сега такива писания.
Бива ли така Close

# 144
Нищо не е оправила, само замаза нещата отгоре с глазура.

# 145
KallliMi, дано смените ритъма и преоткриете себе си!
Глазура или не, с времето истината лъсва ако не си решил нарочно да стискаш очи.
В случая по-добре положително настроена.
Онова за искрените разговори, когато предполагаш, че има 3-ти човек намесен е глупост.

# 146
Съвсем реални причини са изкараният ковид със съответните последствия, пренатоварването с работа и стресът от новото начинание и от лошата (за техния бизнес) икономическа ситуация.
Залагам на това.
Другите хипотези не включват всички факти.
Тези, които твърдят, че не може на 45 да работиш по 12 часа на ден, 6 дена в седмицата - грешите. Може, и може да има много тежки последствия, да се стигне и до депресия, и не само.
Авторке, ти май прогледна. Работа ще има и след вас, но вас няма да ви има вечно. Съвсем навреме е сега да си пренаредите приоритетите.

# 147
Имам някакво странно усещане, че всички подобни теми са от един и същ човек..... Не може да няма секс и ти да си викаш, че няма проблем. А относно комплимента и уроките да не практикувате черна магия? Grinning

# 148
Сестри по съдба. Човек почва да приема брака си за даденост и спира да се грижи за него.
Липсата на секс може и да и по моя вина, след ковида преди 3 години аз близо година нямах желание, буквално подскачах като мъжът ми ме докоснеше и лека полека той спря да ме докосва. Редките случаи на секс след това са били винаги започвани от мен. Опитвам се да погледна нещата как са реално, като върнах лентата назад си казвам, че май аз съм си виновна. Дали ще се оправят не зная, но мисля много да се постарая.

Дали има друга жена, дали е имало кратко приключение - няма да задам директен въпрос. Не искам. До сега съм разчитала 100% на мъжът ми, покажа ли недоверие ще ми се разсърди жестоко. То и като сме все заедно (с изключение на трите уикенда преди няколко седмици) друга жена е малко вероятна или тя трябва да е много търпелива. Труден характер е.

Заедно сме защото така искаме, а не заради бизнес, пари, жилище.
Като малка гледах един филм - действието се развиваше някъде по южните морета, героинята беше много богата и красива, влюби се в един и тръгна да се жени, а баба ѝ и каза да скрие част от богатството, защото със женитбата мъжът и ще получи всичко. Тя не послуша баба си, много го обичаше и той след като се ожениха и затвори в някаква лудница и заживя с друга жена. Този филм направо ме потресе, защото героинята беше изключителна красавица (креолка ли беше, ни помня) и да и се случи такова нещо? И това ме направи много внимателна във финансово отношение, не съм зависима, мога да стана и да си тръгна, но като го обичам не искам да го правя.

Заедно сме тази уикенд, четвърти поред след онези три поредни петък и събота вечер, аз ще пътувам другата седмица за няколко дни, но не го мисля. Може да е инстинкта ми че нещо не е наред, а може и да ставам паранаоична. Около нас доста мъже 45+ имат нови по-млади жени и малки деца. С единият се шегуваме защото внука и едното му дете се родиха с няколко дни разлика.

# 149
Как  бихте реагирали,ако мъж до вас ви каже ,че незнае дали изпитва обич ,а ви уважава безкрайно......в същия момент постоянно ме търси ....да спомена че сме женени от 15г. и имаме две деца,но в момента работи в друго населено място

Общи условия

Активация на акаунт