Търся мнения, за да се видя отстрани - аз ли греша или мъжът ми е приключил с мен

• 16 583
  • 219
  •   1
Отговори
# 150
Имате връзка- ок  и следва резонният въпрос- секс има ли?

# 151
Имате връзка- ок  и следва резонният въпрос- секс има ли?
  даа

# 152
Предполагам ти си попитала нещо и той това е скалъпил за отговор.
Не си измисляй проблеми, мъжете са... мъже😉

# 153
Ако след 15 години и две деца "не знае дали те обича", кое не е ясно? Simple Smile

А може да уважава и друга.

# 154
Айде стига с това "може да има друга", голяма работа и да е така.

# 155
Е, то голяма работа и че не я обича. Такива работи не знам защо си ги слага на сърце!
Важното е уважението, като за хора на 60-70 години.

# 156
Айде стига с това "може да има друга", голяма работа и да е така.
Е малка ли е ? И като спре да я обича, къде отива това семейство?

# 157
Абе то в прав текст й е заявил, че не я обича, само я уважава, като майка на децата му, демек, както човек уважава мама, началника... Кво значение има дали боцка и друга, в която е Флюбен, най  вероятно - да, което не му пречи да прави сравнение между секса с двете... Едната му гледа децата, докато той лети на крилете на любовта, как няма да я уважава, щом може да изживее нова любов на дърти години, не на всеки му се случва... Ако може да прати децата там, при него, дето работи, да се грижи за тях, дали щеше да я уважава толкова много?

# 158
Ами всички мъже рано или късно се влюбват в друга. Някои добре прикриват просто. Да се примирим, викам.

# 159
Как  бихте реагирали,ако мъж до вас ви каже ,че незнае дали изпитва обич ,а ви уважава безкрайно......в същия момент постоянно ме търси ....да спомена че сме женени от 15г. и имаме две деца,но в момента работи в друго населено място

Ами станали сте си като близки роднини. Уважение и обич, но не и любов. Сега, дали друга му е завъртяла главата, ти си знаеш.

# 160
Как  бихте реагирали,ако мъж до вас ви каже ,че незнае дали изпитва обич ,а ви уважава безкрайно......в същия момент постоянно ме търси ....да спомена че сме женени от 15г. и имаме две деца,но в момента работи в друго населено място
Има ли начин да се съберете в едно населено място, ти би ли искала, като опит да се промени нещо?
Както си поставила условията на задачата, това е директно признание.

# 161
"Постоянно ме търси" за собствения мъж е интересно изказване.
Все едно да се каже: "Всяка вечер каня Гошо на вечеря!" (Тоест викам го да ядем, като сложа масата.)

Между другото може да те търси постоянно, за да разбере как са децата, какво казва класната на родителските, имат ли нужда от нови маратонки и т. н. При две деца дори (повечето) разделени родители комуникират.

# 162
То целият въпрос е странен. Все едно става въпрос за току-що започнала връзка. И във второто изречение се оказва, че са женени от 15 години и имат две деца. Истории с неочакван край.

# 163
Мда, ти като си го питала, той какво да каже - жена, безкрайно те уважавам, както се уважава свиня - майка, която ти е родила и ти отглежда прасенцата... Ама чак пък да я обичаш...

Последна редакция: нд, 30 юли 2023, 17:49 от Прекрасная Василиса

# 164
Не е нормално това с липсата на секс. Битовизми и напрегнато ежедневие има при всяко семейство. Ние сме заедно от 13 години, имаме 2 деца. Правим секс 4-5 пъти в седмицата, а не 4-5 пъти в годината, даже сега станахме много по-активни. Не ти го казвам да се хваля, а за да осъзнаеш, че има някакъв сериозен проблем при вас. Когато мъж и жена са спрели да се желаят, според мен нещата са приключили и продължават само заради навика. И мисля, че мъжът ви има друга.

Общи условия

Активация на акаунт