Отговори
# 345
Момичета, аз последните дни изкарах нещо, дали беше вирус, дали от храна, която изядох от заведение не знам. Започна с повръщане, а аз не съм повръщала до сега и после температура 38 градуса. Направо се видях в чудо, само се надявам бебето да е добре. За 24 часа изпих и 2 парацетамола.

# 346
Ами това не е временна диета, а по-скоро начин на живот. Чрез ограничаване на калориите, балансиране на протеин/въглехидрат/полезни мазнини във всяко хранене, се постига здравословно състояние, влияе на ИР, регулира хормоните и теглото, възполителните процеси в тялото. В началато доста се смята, защото в основата си е броене на грамажи, но се свиква бързо. Има много инфо, ако ти е интересно, ще изпратя да видиш.

# 347
аа това го знам аз така свали 4 кила преди да забременея но не знаех че се нарича Зоната Simple Smile
Иначе за морето аз не се къпя и лекаря НЕ позволява. Сега се цопнах но в гърция и то защото след прибиране ще правим микробиологията и каза след това НЕ, защото се хващат инфекции от водата много лесно в бременно особенно състояние.

# 348
И аз пропуснах къпането, само се мокрех, защото АГ каза, че ако влиза във водата трябва след това веднага да се измия и да сменя банския, а това нямаше как да стане. Като гледаш другите как се разхлаждат и на теб ти се иска ама....какво да се прави.

# 349
Аз пък вчера бях на плаж също, но не издържах и влязох два пъти във водата. Просто мен морето ме зарежда... Обожавам да съм във вода.Надявам се всичко да е наред, но аз досега да чукна на дърво никога не съм имала такива оплаквания. Мои приятелки и без да са бременни след всеки плаж са били с няква инфекция.

# 350
Ох аз си живея на морето и не ме питай как се сдържам да не се цопна...просто много ми се иска ама. И аз не съм имала, но АГ каза че организма става по податлив, не знам. А пък ако се изкъпя в морето после да ходя да се измия да сложа друг бански няма как да стане и за това само до колене влизам и се мокря с ръце нагоре.

# 351
И аз живея на морето и всяка сутрин ходя на разходка на плажа и след това плувам в морето 10-15 минути Simple Smile зарежда ме с много позитивна енергия и е супер освежаващо

# 352
И аз живея на морето и всяка сутрин ходя на разходка на плажа и след това плувам в морето 10-15 минути Simple Smile зарежда ме с много позитивна енергия и е супер освежаващо
Блазе ви и аз съм на морето, но само го гледам по час следобед. Забранено ми е.
Някой поръчвал ли е от Шейн вече нещо за бременни?
Много забрани много чудо, надявам се след 1 седмица като излезна от медец 3 да облекчим малко затворническия режим, че да гледаш живота отстрани хич не ми действа на мен положително на психиката и все си повтарям това са 9 месеца, 3 от тях почти минаха, но си ми е тегаво с тия инжекции всяка сутрин и лекарства. Имам надежда едно нещо ми позволи и то е йога за бременни, та така. Аз вече разглеждам колички, чудя се за болница за раждане, и гледам дрехи за есен, иска ми се да съм фешън тюлен горе долу. 🤣🤣🤣
Времето минавало бързо казват, а дано, че засега съм в застои.
Вторник ми е първата ФМ, дано всичко е наред и разберем пола. Simple Smile

# 353
Dar88, стискам палци скоро да ти премахнат забраните! Simple Smile
И аз гледах колички тази седмица, мислим да вземем тези които за 7 части всичко заедно. Много искам бежов цвят, но дали ще се цапа много?

# 354
о организма приибременност става много по поддатлив на гъби , отделно много хора могат да отключат и панически атаки и алергии .Аз така отключих лактозната си интолерантност , и засилих слънчевата която се беше появявала само 1 път , а мигнерата стана постоянна след първа бременност. Много е трудно на организма то това си е такъв скок в всички стойности че направо жените сме страшни машини

# 355
Здравейте мами!Да се включа и аз в темата:)Аз съм в 12седмица очакван термин 18.02. Онзи ден бях на фетална всичко е наред слава на бога!Казаха ни и предполагаем пол момче ние много се надявахме да е момиче и мъжа ми и всички около нас бяха убедени,че ще е но лекарката друго каза!Тък като аз имам момче и той също се надявахме да е мома но тя каза,че не било на 100%,защото все пак съм малка още… следващия път ще потвърди..Как мислите дали е възможно да е грешка Simple Smile

# 356
Здравейте, момичета! Пазете се, наистина имунитета пада, при мен направо го няма. И предния път болнлувах много неприятно. Утре ще ходя до личната лекарка. От четвъртък ме боли гърло, едвам преглъщам, започнаха болки и в ушите, много е неприятно- като парцал съм. И това при положение, че пия антибиотик за бактерията, витамини и биозин мама… 😀 та с морето внимавайте, но ето, че аз и без море съм се сдобила.

# 357
Здравейте мами!Да се включа и аз в темата:)Аз съм в 12седмица очакван термин 18.02. Онзи ден бях на фетална всичко е наред слава на бога!Казаха ни и предполагаем пол момче ние много се надявахме да е момиче и мъжа ми и всички около нас бяха убедени,че ще е но лекарката друго каза!Тък като аз имам момче и той също се надявахме да е мома но тя каза,че не било на 100%,защото все пак съм малка още… следващия път ще потвърди..Как мислите дали е възможно да е грешка Simple Smile
Ами аз съм чувала, че понякога уж можело да объркат пъпната връв за мъжки атрибут в по-ранни седмици, но дали наистина е така не мога да кажа 😁 🌸

# 358
Здравейте и от мен, прекрасни дами 🌸
Казвам се Èлина на 33г от Бургас
Бременна съм в 12гс, минахме ФМ и всичко е наред☺️ Казаха ни да очакваме девойка.
Това ми е втора бременност. Имам малък дивак на 2г8м 💙 Той беше ин витро бебе, номер две е спонтанна бременност ❤️

Все още много ми се гади, умирам от главоболие и умора,  о се надявам скоро този период да приключи.

Пожелавам на всички ни лека бременност и много хубава споделеният в групата!

# 359
Дано мине скоро! При кого се следиш в Бургас, аз също съм от тук бременна с второ детенце в 10гс🥰

Здравейте и от мен, прекрасни дами 🌸
Казвам се Èлина на 33г от Бургас
Бременна съм в 12гс, минахме ФМ и всичко е наред☺ Казаха ни да очакваме девойка.
Това ми е втора бременност. Имам малък дивак на 2г8м 💙 Той беше ин витро бебе, номер две е спонтанна бременност ❤

Все още много ми се гади, умирам от главоболие и умора,  о се надявам скоро този период да приключи.

Пожелавам на всички ни лека бременност и много хубава споделеният в групата!

Общи условия

Активация на акаунт