Отговори
# 465
  • София
Моичкият пък от време оно е казал, че иска момиченце, да си я глезел и да я гледал като принцеса Joy Обаче някак си знаеше, че сега сме с момче, преди да излезе резулатат от MaterniT Grinning И сега ми е много смешно, защото хем знае пола, хем все пак допуска, че може и да не го знае (нали не искаше да му казвам).
Мисля този път верно след прегледа (ако всичко е наред) вече да кажем на роднини и приятели. И се зачудих дали някой е пробвал по по-странен начин да съобщава новината; и по какъв? Гледах, че хората снимат с бебешки обувки, ама аз нямам такива. Имам куче, ще е сладко да е някак намесена, но не мога да измисля как. Може нещо с някоя снимка от ултразвука Thinking

# 466
Може да облечеш кученцето ти в бебешка дрешка или нещо което да му става и на дрешката да пише нещо от сорта ‘чакаме бебе 2024’ или ‘ще ставам батко/кака’
Също много хора си поръчвах етикети за вино от Etsy които да залепите на бутилки вино и да ги дадете на баби/дядовчи ‘Честито, ще ставаш баба’
Видях че има и scratch cards в Etsy ако има някои по хазартни личности 😂

# 467
Аз поръчах картичка за бъдещите прабаба и прадядо,  че те обичат да имат хартиени спомени. А не ми се искаше да е просто снимка от ултразвука която да тикнат в някоя книга. Бяха много доволни и веднага си я прибраха в секцията с разни други неща, които сме им подарявали. Мисля че се получи добре. Не исках да купувам дрешки и обувчици, уж не съм суеверна ама напоследък станах точно такава.

# 468
Нашето предположение от АГ е за момиченце, а аз много искам момченце. Дори и второ и трето пак бих искала да са момчета 😂😂 Някак  не си представях, че може да ми се падне нещо различно от това. Има време. Може да е срамежливко.
Спокойно. Синът ми до 5 месец беше момиче. Ние пък тогава бяхме бая разочаровани.
Сега направо не ми се мисли, ако пак ми кажат момче..

# 469
Чудесна изненада! Откъде е?

Аз гледах в Pinterest идеи. Едно като кутия за бонбони, но на мястото на бонбони имаше снимка от ехограф и на капака на кутията - надпис. Но е твърде обемно, къде ще го сложат... нямаме идеи ние още

# 470
От една страничка във Facebook- Картички с любов. Имаше вариант и за ръчнорисувана, но трябваше повече време за изработка, затова се спрях на тази, че вече не ми се чакаше да споделим новината 😅

# 471
моята творческа личност искаше да изненада мъжа с едни факли и бмв та . нооо той като разбра че моде би е момиче каза никви факли искам да знам веднага 😀
 иначе аз съм с лека хрема . Ама нищо не пия освен чай .
в страницата си обявих че приключвам да работя изцяло за Бг и ще поработя по кутии за съкровища и албуми до декември само. После се отеглям колкото и да ми е мъчно

# 472
Момичета, днес като си погледнах превръзката имаше леееееко розов оттенък, но трябва да се загледаш супер много. Нямам кръв при избърсване нито нищо. Според вас да се притеснявам ли? Утре съм на ФМ.

# 473
не се притеснявай може и да е капиляр , особенно ако е да се загледаш чак толкова, а и утре си на преглед Simple Smile

# 474
не се притеснявай може и да е капиляр , особенно ако е да се загледаш чак толкова, а и утре си на преглед Simple Smile
Да, трябва да се позагледаш и то под ъгъл, ама нали съм си куку и все изучавам всичко...

# 475
  • София
Споко, щом не правиш снимки, че да ги показваш на док... Утре ще те успокоят, нещо толкова малко едва ли е високорисково, каквото и да е.

# 476
Разсмяхте ме момичета - значи не сме само ние с предпочитания. Аз просто никога не съм била girly girl. Все движих с момчетата, имам си любим футболен отбор и играя видео игри и от 10 години ми олекна, че си намерих мъж и не се налага да се мъча да се харесвам и правя на мацка като не съм! Надявах се са си направя още момчета, с които да движа. Обичам единствено козметика да ползвам много, но не и да се гримирам или да губя време да си правя прически. Понякога съм си мислила, само факта, че макар и да полагам минимални усилия за външния си вид и пак ми отнема часове от живота в обезкосмяване, сушене на дълга коса, менструиране, гримиране, избиране на по-сложни комбинации дрехи съобразени с обезкосмяването и деня от месеца и куп други дребни и не толкова дребни неща и лошо ми става. Иска ми се ако родя човек да е от половината, на които ще им е малко по-малко драматично всичко и няма до губят една трета от живота си да угодят на нечии представи как трябва да изглеждат.  

На мен ми тежеше този аспект от това да съм жена и то не до толкова естествено красива и сега като си замисля, че трябва да науча друг да бъде и да правя прически и по-нататък нокти и мигли и какво ли не… лошо ми е хора, лошо ми е 😂😂😂  Не ми беше ставало лошо цяла бременност! 😂

# 477
  • София
Хахахаха, време е било да ти стане малко лошо Stuck Out Tongue Иначе недей се кахъри отсега, че то в наши дни не се знае накрая кой ще сплита плитки - момичешките или момчешките майки Joy  Само това с цикъла няма мърдане, другото си е каквото ни се падне към пубертета Grinning

# 478
Да,живота много обича да си прави шеги с нас.Аз не се гримирам,не се контя,мъжкарана съм,нося дънки и маратонки,хич ме няма по женските фръци неща.Е,падна ми се най-коконестата дъщеря на света,да се чудиш на кого се е метнала Grinning -ходи само с рокли,носи гривни,кипри се и иска все да й правя прически.Сега живот и здраве чакаме още една Grinning
При нас "оригиналната"идея за уведомяване на бабите и дядовците беше да пуснем щерката да им каже и тя веднага изпя -"Ще си имам сестричка".В едно изречение каза всичко и че чакаме бебе и пола,2 в 1 Grinning

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 18:48 от nieves85

# 479
Здравейте! Мина моята ранна ФМ, обаче нашето бебе е много пъргаво, изнерви АГ 🫣
То не беше с коремен, то не беше с вагинален и не ще да се кротне… 20 минути беше борба , погледнаха се доста неща по който всичко изглеждаше добре, на в петък ще се пробваме отново да се види хубаво главичката, защото там има много маркери .
Пуснах биохимичен скринин, АГ каза че ако има някакво отклонение пускаме пренатален тест.. Та сега чакаме петък, за пола не стана и на въпрос 😂😂😂 тъй като нашето просто само подскачаше 😂

Общи условия

Активация на акаунт