Отговори
# 675
  • София
примерно грозде с цаца Joy

# 676
Аз имам голям апетит, но установих, че не мога да приема много храна на по-малко хранения, защото ми става изключително тежко на корема и ставам ленива. Добрата формула е да ям малко, но през 2ч.

Странни неща не ми се дояждат. Странното по-скоро е, че не мога да гледам вафли, шоколади, бисквити, кремчета и т.н., а преди умиииирах за сладичко! 😀 Сега искам солено, кисело, дори леко пикантно (тип барбекю сос/дресинг).

П.С.
За много хора е странно, но за мен не, защото и преди си хапвах това извращение - солети Хрус Хрус със ванилов сладолед. Ползвам солетките за лъжичка 🐷🐷🐷
Не съм качила и половин кг, но има време до края.. 🐷 как съм 158см тъкмо да се търкалям като буре 😂🦧

# 677
На мен вече не ми става лошо, ако не хапна както преди. Преди ако се усетя гладна имах точно 3-5 минути да сложа нещо в устата преди да ми падне кривното и да ми стане лошо (без да повръщам).

Сега съм си както преди - спадна ми апетита, не изпитвам нужда от повече от две хранения на ден. Обяда ми е малко по-обилен от преди и тук таме включих някое и друго десертче, защото ми се върна апетита за сладичко. Като цяло в момента нямам апетит и малко насила се храня. Върнах даже малко на тегло. Започнах около 47.7, стигнах до около 48.7,  сега съм около 47.3 - 47.5

Нищо необичайно не ми се яде.

# 678
Този път си хапвам и месо и яйца. Даже все това ми се яде. Сладко по не ми се хапва. Предната бременност беше точно обратното-само тесто и сладко.

# 679
Е това е наистина интересна комбинация 😁

# 680
Момичета какви хапчета или пастили за смучене при дразнещо/болезнено гърло пиете?

Имам чувството че се разболявам леко. Малко ме боли гърло от едната страна от сутринта. Мислех, че ми е така гърлото, някакво сутрешно, но ме държи и едната ми ноздра се запушва, та приемам предложения за спрей/капки за нос и за нещо за смучене за гърло.

По принцип съм много доволна от Стрепсилс, но предполагам той не е много окей?

# 681
  • София
Lygia, Пробвай с Прополки. Тези с мед най-много ги уважавам и не вредят. Сестра ми като беше бременна й ги бяха изписали и аз прибягвам до тях...и на детето давам.

# 682
Lygia, Пробвай с Прополки. Тези с мед най-много ги уважавам и не вредят. Сестра ми като беше бременна й ги бяха изписали и аз прибягвам до тях...и на детето давам.
С първата бременност и на мен ми изписаха Прополки

# 683
Аз продължавам да не ям месо и доста други неща. Замествам месото с боб.
Ах,този боб. Значи послесната седмица сигурно 3 от 5 дни само боб за обяд. Grinning
Обикалям всички квартални заведения за боб, че ми е жега и не ми се готви. 😁😁😁😁

# 684
Ефизол и Тонзилотрен стават за бременни.

Аз в началото имах много газове и раздразнени черва,затова избягвам боба,но гледам да хапвам повечко елда,тя е идеален заместител на месото.

Последна редакция: сб, 12 авг 2023, 15:00 от nieves85

# 685
  • София
Ха-ха аз го ям 1-2 пъти седмично. Да са живи и здрави от ресторант Била 😂. Вчера като пазарувахме с ММ взех един буркан от този полуготовия с чушка, тези дни за проба. Чудя се това с неяденето на определени храни, дали ще си остане до края. Преди много обичах сладко, вече единствената ми захар е от плодовете. Сутрин хапвам плод или ако се събудя гладна овесени ядки с плод. Опитвам се на 4ч да хапвам.

# 686
Ха-ха аз го ям 1-2 пъти седмично. Да са живи и здрави от ресторант Била 😂. Вчера като пазарувахме с ММ взех един буркан от този полуготовия с чушка, тези дни за проба. Чудя се това с неяденето на определени храни, дали ще си остане до края. Преди много обичах сладко, вече единствената ми захар е от плодовете. Сутрин хапвам плод или ако се събудя гладна овесени ядки с плод. Опитвам се на 4ч да хапвам.

Онзи ден нямаше в никоя кръчма до нас,нямаше и на топла витрина и чак се усетих да си мисля бе, хора бе що няма боб в 30 градуса ама,ха. 🤣🤣🤣
Обаче се сетих, че имашв консерви и си купих консерва боб с наденица и си хапнах😁

# 687
  • София
Ха-ха като каза консерви - там се абонирах за лозови сърмички. Интересно ми е желанието или отвращението от някои храни и напитки дали е само на хормонална основа и жегата или и децата един ден няма да ги консумират.

# 688
  • София
Леле, само аз ли съм толкова луда, че манджи от фризер, от топла витрина или от консерва изобщо не хапвам? Карам само на домашно сготвено и много рядко нещо купено (обикновено скара).
Интересно, че ми мина апетитът за много картофи и кисело мляко, дойде време да си хапвам пак месо, яйца и сирене. А, и по някаква причина, адски ми се яде лютеница. ММ го ангажирах и него да мисли малко по-разнообразно хранене, че все си клоня към филийки през деня. А днес на пазара направо бях като луд с картечница - нектарини, сини сливи, грозде, диня, круши... дано изям половината от купеното поне Grinning 
Много ми е странно, че все още не ми се прияжда джънк - преди си взимахме по някой боклук веднъж на 1-2 седмици, а сега хич не ме изкушават.

На някой спря ли да му е така подут корема? Визуално пак си има разлика с преди, но усещането е все едно няма никой там - супер отпуснат ми е, все едно и дънки мога да сложа (ама не съм пробвала все още). Ако не огладнявах и не ми ставаше лошо от някои миризми, сигурно щях да съм изтрещяла пак.
И още еди нвъпрос - колко време отнемат доставките от About you? За пръв път пазарувам от там, поръчах на 9-ти, а датата за доставка ми е Astonished Че то така, као поръчваш дрехи з абременни, може като пристигнат, вече да си друг размер...

# 689
  • София
Аз сравнително редовно пазарувам от about you. Обикновено нещата идват за седмица, сега покрай намаления, бавят малко повече. Заради забавянията обикновено дават по някой ваучер с отстъпка. Вчера поръчах един чифт дънки за бременни, че бяха по 20лв 😂 Уж не съм качила килограми, но съм се поразширила и нещо рязко останах без дрехи. Днес взех възглавница за бременни, довечера се надявам да дремна по-качествено.

Общи условия

Активация на акаунт