Отговори
# 690
  • София
Мерси, Ивче! То ясно, че ще чакам, ама е малко тъпо, да бях прочела преди да поръчвам Simple Smile И аз затов апоръчах - не съм качила, но нищо с копче вече не ми е удобно.
За спането, при мен помогна като смених средно висока възглавница с по-ниска. По принцип си спя с плоска възглавничка между коленете и сега, с по-ниска под главата, ми е съвсем добре (чак не мога да повярвам на късмета си).

# 691
Това about u много го мразя 😀
Да, вярно, безплатно е доставка и връщане, ама това яке го чаках 1 седмица и накрая го върнах още същия ден...
Изобщо каквото съм поръчвала от сайта, все го връщам. Аз поръчвам от H&M страшни много. От януари имам близо 600лв оставени там. И продължавам да поръчвам от секцията им за бременни.. чакам сега 2 неща.

А за подутия корем. Моят преди сутрин беше що-годе нормален, но в течение на деня се подуваше. Сега се будя и заспивам с еднакво голямо коремче. Това не е подуване, а според мен просто вече ми личи. Въпреки че успешно го крием и знаем само аз и мъжа ми. Нямам търпение вече да казваме всъщност. 😳😀🤗🤰

# 692
Моето яке за 68 лв от Абаут ю е топ. С приставка с качулка за бебеносене освен приставката за шкембарник.

# 693
  • София
Аз най си чакам едни дънкови панталони на Есприт, уж си знам размера  от марката и би трябвало да са окей. Ама с тази "скоростна" доставка, About you ме загубиха като клиент. По принцип не купувам дрехи онлайн (с моя ръст от 1.60 почти нищо не ми стои добре, та само по снимки да го нацеля - трудна работа). Мисля H&M да ги навестя на живо, чат-пат по нещо тяхно ми става.
Бочинка, ти сигурно си от високите и стройни жени, на които всичко им става. А 1.60 и с малки гърди, дори и слаба да си, голям зор да купиш дрехи (особено извън спортните).

# 694
Анастасия, леле, как сте издържали да не казвате?

Ние от самото начало си казваме, на мен също и ми личеше доста бързо.

# 695
Ами решихме след ФМ и Vision да казваме..
Никога не съм била суеверна, но ей го на! 😀

# 696
  • София
То се свиква да си траеш Grinning

# 697
аз съм 170 и съм с много ама много много малки гърди и ужасно широки рамене , т далеч не стройна Simple Smile

# 698
Ха-ха като каза консерви - там се абонирах за лозови сърмички. Интересно ми е желанието или отвращението от някои храни и напитки дали е само на хормонална основа и жегата или и децата един ден няма да ги консумират.
А и такова ям да. А за готвенето ми ме мирише ми, че човеко яде само месо, а аз не мога да го понасям сега и не готвя толкова. Ох,обожавам и сърми.
На солено предимно налитам, казват, че за мъжко е. То и това е предположението за момче първото, но лекаря не беше много сигурен. Simple Smile
@bochinka може ли линк за това яке?

# 699
Въпрос към момичетата трениращи във фитнеса - аз откакто разбрах, че съм бременна спрях фитнеса, но нямах и никаква енергия и сили да тренирам като цяло. Лека полека силите ми почнаха да се завръщат обаче спорим с мъжо, мрънка не иска да ходя да не станела беля. Тези от вас, които тренират във фитнеса направихте ли някаква промяна по тренировъчния режим? Намалихте ли кг, с които тренирате?

# 700
# 701
От НМ също идват доста бавно поръчките. И напоследък много върнах от там… риза Л размер ми е огромна, клин ХЛ- малък… депресираха ме 😀 от абаут ю също смених и връщах, че ми бяха големи.. нещо става с тези размери… а аз съм си бая дебеличка в момента… от Синсей също имат хубави неща за мами. От там имам разкошна нощница и халат, от там и за болницата ще си пазарувам. Евтини са, а са изненадващо хубави модели и приятни материи.

За фитнеса- много спорна тема! Аз лично бих изключила тежестите над 10кг. Както и всички упражнения които натоварват пряко корема. А те са почти всички😀

# 702
  • София
На мен доки ми каза, че ако не прекалявам, може да си тренирам, само да натоварвам коерма възможно най-малко. Но забравих на последния преглед да питам дали все още позволява (заради ситуацията с плацентата). То и без това ме мързи и съм оставила само дългите разходки.
Мисля, че тренировките ги обсъждаха момичетата по-рано в темата.

# 703
  • София
В края на месеца съм междинно при феталната. Предния път ми беше казала, че още не е подходящо да спортувам /тогава 12+4 дни/. Вече искам да започвам някаква активност. Ако трябва да се кача по стълбите, издъхвам вече, не ми се мисли ако продължавам така.
Bochinka много готино яке.

# 704
Така за тренировките се включвам.

Тренирам силово във фитнес зала над 9 години и винаги съм се надявала периода на бременността да не направи прекалено дълга пауза в изградения ми навик.

Съвсем малко преди да разбера, че съм бременна, въведох промени в тренировката. По този тренировъчен сплит тренирам и в момента. Ще го опиша кратко и дано ти помогна.

Сплит:
Тренирам 4 пъти седмично - две тренировки с акцент долна час и две с акцент горна част. Всяка тренировка е 4 супер серии по 2 упражнения, т.е. общо правя 8 упражнения на тренировка. В края на всяка такава правя около 20-25 минути нискоинтензивно кардио (пътека, колело..)

Без кои упражнения?
Изключила съм абсолютно всички упражнения, които натоварват коремните мускули. Аз никога не съм им била фен и не тренирах корем и преди, а целогодишно от години поддържам преса на корема. Както и да е. Друго - набиране (усещам много разтягане в корема), хип тръст (страх ме е заради лоста) и всички упражнения, за които трябва да лежа по корем. Заменям ги с други вариации за същата мускулна група.

Какви тежести?
Винаги съм тренирала бая тежко. Имаше периоди, в които вдигах и клякак с повече от личното си тегло. 😀 Ама с годините се отказах да си съсипвам ставите. Казвам го, че да се има предвид, че имам силов опит. В момента повече от 15кг НЕ вдигам на свободна тежест, а на машини стигам повече.
Като цяло тежестите са намалени с 50% от месеците преди забременяването.

!!
Внимавам и се съобразявам с тялото си. Пулс над 140 не вдигам. Старая се да мога да говоря без да се задъхвам между сериите.

Общи условия

Активация на акаунт