По монокини на плажа. мнения?

• 13 327
  • 180
  •   1
Отговори
# 150
С какъвто и да е естествен бюст по монокини на плажа , не ми прави впечатление.
Обаче, като се изпляска по монокини, с ония ми ти СИЛИКОНОВИ бюстове , направо ми се повръща от гледката, колкото и да искам да не им обръщам внимание.
Направо боде очите грозна гледка.

Личат си от километри, защото като легне жената, те си стоят все прави и нагоре. Няма гравитация. Не разбирам защо съответната собственичка е толкова горда с тях. Или просто не съм мъж и не мога да оценя.

# 151
Тази година, докато плуваме един ден в морето, до нас се бяха ситуирали две руски пенсионерки. Възпълнички и двете, по монокини, на прелестите можете да си представите как им се отразяваше гравитацията и без описания.  Ами, не сме ги гледали и това беше. Постояха, постояха и след час и нещо си тръгнаха. На никого не пречеха.

# 152
Това са глупости, че хубавите жени били избягали от България и генофонда се изнесъл.

# 153
  • По света и у нас
И аз така мисля.

# 154
Нудистката мода у нас навлиза покрай германците. Там е супер популярно, част от културата.

# 155
  • Варна
Да си нудист означава да премахнеш ограниченията от цивилизования свят и да се чувстваш свободен. Гол се раждаш все пак.
Не са ексхибиционисти. Въпросните хора изпитват удоволствие друг да изпита страх от голото им тяло. На един нудистки плаж ВСИЧКИ са голи и на никой не му прави впечатление. Нито има масови оргии, те са просто без дрехи, извън наложения срам от тялото ти.
Да ги сравнявате с талибани или сексуални маниаци е абсурдно.

# 156
Несебър

# 157
  • SF
Да си нудист означава да премахнеш ограниченията от цивилизования свят и да се чувстваш свободен.

Ето нещо, което не ме кара да се чувствам свободен и не искам.
Да не се събличаш гол пред чужди хора не означава непременно срам от тялото си.
Изтрили са ми мнението, в което споделях за детски спомен от случайни преминавания през нуди плажове - само баби и дядовци имаше. Извръщах поглед. Сред нас, младежта, не беше популярно да се печем голи. Един такъв познат/приятел не съм имала. Чувала съм и обсъждания между родителите ми и техните приятели - никой не беше почитател. Почти никога не се е отваряла тема, но са споменавали нещо от сорта, че в края има нудисти и затова дай по-далече да ходим - например още 5 минути в другата посока. Не съм чула някой възрастен или дете да сподели, че Тове е естествен порив на природата и дай да сваляме банските.

# 158
Не съм чула някой възрастен или дете да сподели, че Тове е естествен порив на природата и дай да сваляме банските.
Ами не са били нудисти.

# 159
Пинко, редно ли е да се публикува чужда снимка, пък било и на хубава жена? Не мисля, освен ако не сте я питали.

# 160
  • София
Не е редно, разбира се!

# 161
Пинко, редно ли е да се публикува чужда снимка, пък било и на хубава жена? Не мисля, освен ако не сте я питали.

Редно е , знае, не я е срам, ОК е!!

# 162
  • София
Кой знае?

# 163
Да си по прашки и без горнище/монокини не е голяма разлика от нуди плаж....
Да се къпеш гол и после да не ти мокрее бански на ду..то... е няма такъв кеф.

# 164
  • SF
Не съм чула някой възрастен или дете да сподели, че това е естествен порив на природата и дай да сваляме банските.
Ами не са били нудисти.

Да, знам.
В обкръжението си нямам нудисти.

Общи условия

Активация на акаунт