По монокини на плажа. мнения?

• 13 326
  • 180
  •   1
Отговори
# 165
  • По света и у нас
Тя си се е показала така на публично място доброволно, мисля, че се е прежалила за папарашките снимки.

# 166
  • Варна
Да си нудист означава да премахнеш ограниченията от цивилизования свят и да се чувстваш свободен.

Ето нещо, което не ме кара да се чувствам свободен и не искам.
Да не се събличаш гол пред чужди хора не означава непременно срам от тялото си.
Изтрили са ми мнението, в което споделях за детски спомен от случайни преминавания през нуди плажове - само баби и дядовци имаше. Извръщах поглед. Сред нас, младежта, не беше популярно да се печем голи. Един такъв познат/приятел не съм имала. Чувала съм и обсъждания между родителите ми и техните приятели - никой не беше почитател. Почти никога не се е отваряла тема, но са споменавали нещо от сорта, че в края има нудисти и затова дай по-далече да ходим - например още 5 минути в другата посока. Не съм чула някой възрастен или дете да сподели, че Тове е естествен порив на природата и дай да сваляме банските.

На нудиските плажове има хора от всякакви възрасти, главно стари и между 25-40. Виждала съм и цяло семейство с деца ( малко и другото беше над 7г със сигурност ) . Идеята там е, че никой не се заглежда в теб и не отчита какво телосложение имаш.
На плажа понякога има 5-6 човека в края след камъка "Нуди плаж", а на обособения нудистки се събират около 20. Не е толкова разпространено

# 167
Толкова по темата Wink

# 168
  • Тра-ла-ла
Хахаха, тъкмо влизах да кача същата картинка Joy

# 169
  • SF
На нудиските плажове има хора от всякакви възрасти, главно стари и между 25-40. Виждала съм и цяло семейство с деца ( малко и другото беше над 7г със сигурност ) . Идеята там е, че никой не се заглежда в теб и не отчита какво телосложение имаш.
На плажа понякога има 5-6 човека в края след камъка "Нуди плаж", а на обособения нудистки се събират около 20. Не е толкова разпространено

Ти недей да казваш никой, защото и на нудистките, и на текстилните плажове, и извън плажовете има много хора, които са там, за да заглеждат телосложения и да се интересуват от собственото си. Преди плаж, ходят на фитнес, за да напомпат малко, не ядат череши, не ядат млечни.
Браво на семейството с децата - свободни души! Не като нас, пристегнати с бански и обути в джапанки!!!

# 170
Никога не съм ходила на нудитски плаж,не смятам и да ходя,но подкрепям мнението на Esmee,едва ли някой подминава без да огледа какво има срещу него.
Някои го правят от любопитство,други защото са си воайори,има и свободолюбиви натури.

# 171
  • SF
В нашата тема, преди 1-2 страници се появи мацка по монокини. Мъжът, който си е направил селфито, нарочно е искал повече нея да снима, отколкото себе си, или е несполучлив опит да улови и себе си, и нея, в един кадър. Вероятно я е гледал, докато е във водата, дебнел е, кога ще излезе и майтапчийската е измислил варианта "уж си правя селфи". Та да не казваме никой, никъде, не се интересува, не гледа. Нудистите и те хора, и те като нас - имат две очи, имат вкус, гледат си, виждат си. Да не са извънземни или да им липсва гънка в мозъка, която отговаря за впечатленията от това, което виждат?!

# 172
Да де, но не могат да очакват, че никой няма да ги гледа на плажа. Въпросната жена от селфито изглежда самовглъбена и нехаеща за околните.
Но то пък, ако не си перде, не можеш и да се олепериш гол пред всички.

# 173
Те не само гледат,видях я снимката от предишна страница,ми в днешно време да не ходиш по нудитски плажове,все ще се намерят "фотографи" да те снимат и качат по групи,и сайтове.
Иди обяснявай,че нямаш сестра,човек нищо свободно не може да прави... Grinning

# 174
Вие като си ходите по улицата с дрехи не гледате ли коя как е облечена, не се ли сравнявате? Ми защо и нудистите да не правят същото, ама по липса на дрехи да сравняват телата и атрибутите си. Няма как да ходят като коне с капаци. Ако някой нудист на зряла възраст се заприказва с млада ни готина нудистка бабата с него дали ще стои кротко? Защото ако не обръща внимание би трябвало...

# 175
С две думи, излишно напрежение.
Туземците и другите диваци също не ходят голи, нито амазонските индианци, папуасите и таитяните.

# 176
  • SF
Да де, но не могат да очакват, че никой няма да ги гледа на плажа. Въпросната жена от селфито изглежда самовглъбена и нехаеща за околните.

А, не знам! Хората са с различни очаквания. Един отива на плаж, за да чете книга, друг, за да плува, трети, за да се запознае с някого, четвърти, защото няма къде да отиде, пети, за да си покаже новите бански и джапанките Liu Jo.

# 177
А може би по малко от всичко изброено? Simple Smile

# 178
Прощавайте, но бих искала да попитам някой по-просветен: единственият мотив на нудистите е да нямат разлика от банския ли? Или имат по-дълбоко философия, като бялото братство?
По-скоро някакво чувство за свобода е. Аз също не го разбирам много, но ако майка ми на 60 и кусур години има проблем с разликите в тена, доста бих се посмяла с нея. Като беше на 30-40 имаше такъв момент. Но сега определено не е това причината. Мен при банския ме дразни това, че ми мокри след излизане от морето, ако нямам резервен за смяна.

# 179
Вчера и днес имаше по една чисто гола на близкия ми ден плаж, ама се облякоха като дойдохме. Т. Е. Развалихме им рахата.
Така че има още голи.

Общи условия

Активация на акаунт