По монокини на плажа. мнения?

• 13 336
  • 180
  •   1
Отговори
# 120
Интересно ми е къде човек може да израстне само сред манекени и до такава степен да не е виждал разнообразни човешки тела, че да се втрещи когато най-после ги срещне. Дори телевизия да гледаш и там показват всякакви форми. 

# 121
Eфибуш темата е По монокини на плажа. мнения?
До сега шкембаците бяха проблем ... сега разнообразни тела не пречили . ОК “ спора за спора.

# 122
От много време си го мисля, че едновремешните обществени бани не само са измивали телата, но и са спомагали за едно по-реалистично възприемане на света.
Хубаво казано
А си спомням, че и около сватба, това било шанс да се огледа булката.

Ние вкъщи имахме скици и рисунки на голи жени от всякаква възраст и като малка даже ми се струваше, че са нещо красиво, щом им посвещават рисунки.

# 123
темата е По монокини на плажа. мнения?
Аз съм "за" Smiley

# 124
Прощавайте, но бих искала да попитам някой по-просветен: единственият мотив на нудистите е да нямат разлика от банския ли? Или имат по-дълбоко философия, като бялото братство?

# 125
  • Тра-ла-ла
Back to the nature Smiley
Forward to the future - бурка

# 126
Ела на балтийското крайбрежие да видиш немските общества. току някой прави йога, друг джогинг ...  и т.н. не им знам философията, но се старая да не попадам при разходки по плажа на такива общества. Но там са си отбелязани начало и край на FKK плаж. Няма ще си вея каквото си искам и където си искам.

# 127
  • SF
Малко смесихте нещата. И с горнище на банския, и без горнище, на плажа трябва да се съобразяваме с околните - да не плюем, да не викаме, да не си надуваме яката музика, да не лягаме на кърпите на хората, да не им хвърляме пясък, медузи по главите, да сме чистички.
Понеже някой си носел динята и семките, ние сме могли да се печем голи. Можем, щом ни кефи, ама точно Бай Мангал ли определя поведението ви?

# 128
Прощавайте, но бих искала да попитам някой по-просветен: единственият мотив на нудистите е да нямат разлика от банския ли? Или имат по-дълбоко философия, като бялото братство?
На плажа си е заради тена. Извън плажа е философия и начин на живот. Германци са го измислили като бягство от индустриалните градове и сближаване с природата, казват че много успокоява. Монокините не спадат в тая категория.

# 129
Аз не бих ходила по плажа без горнище и не ми харесва да гледам голите гърди на останалите.

# 130
  • По света и у нас
За мен тези хора са си ексхибиционисти ( до известна степен - някои повече някои по-малко) които са намерили легален начин да се показват.

Последна редакция: сб, 05 авг 2023, 08:09 от PriMadonna

# 131
  • София
Не са. Както и не толерират воайорството.

# 132
За мен тези хора са си ексхибиционисти ( до известна - някои повече някои по-малко) които са намерили легален начин да се показват.

Не изключвам да изповядват и по-дълбока философия, склонност към натурализъм или каквото и да е, но според мен също нудистите на плажа, ако им се направи един тест, ще отбележат много високи стойности и за двете - склонност към ексхибиционизъм и воайорство. Същото се отнася и за обичащите сексуални активности на открито, необезопасено място.

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 18:35 от Анонимен

# 133
За мен тези хора са си ексхибиционисти ( до известна - някои повече някои по-малко) които са намерили легален начин да се показват.
Е то и талибаните си мислят, че ние тука дето ходим по шорти и тениски сме ексхибиционисти, въпрос на възприятия.

# 134
Между нудистите и талибаните все има някаква сива зона Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт