По монокини на плажа. мнения?

• 13 339
  • 180
  •   1
Отговори
# 135
Нудизмът и здравето вървят ръка за ръка

https://www.bulgarkamagazine.com/%D0%BD%D1%83%D0%B4%D0%B8%D0%B7% … 1%80%D1%8A%D0%BA/

# 136
  • По света и у нас
Българите на новото време винаги се застъпват към разните там недоразбрани модерни западни “философии” и “идеализми” докато в един момент им се отворят очичките, че всъщност става дума за обикновена извратеност.

# 137
Ама какво ново време,  нали виждаш колко хора писаха, че даже по времето на нашите родители,  в разгара на соца си имаше нудисти и места за тях.

# 138
Между нудистите и талибаните все има някаква сива зона Simple Smile
Да, тя се казва "закон". Или е забранена голотата на публични места, както е в някои държави, или не е и тогава може да се решава и на място с табелка на самия плаж, иначе щом не е забранено е позволено, наред с много други дразнещи неща които са въпрос на лични предпочитания. На който не му харесват монокините може да пусне подписка до концесионера, до общината, до парламента и въобще инстанцията която мисли, че може да му удоволетвори искането.

# 139
Мадамите по монокини доста поизчезнаха в моята 35 годишна статистика. От преди 35 години е най-ранният ми запазен спомен за заграден евин плаж и разградена нудистка зона в края на плажа.
Основна причина: застаряване на населението.
Допълнителна причина: голите мадами, които имаха какво и искаха да го показват от моето детство, особено най-хубавите от тях се изпоомъжиха по западна Европа и Италия.
Цяла порода високи, стройни, надарени с прави крака и т.н. отидоха за износ. Дъщерите им просто продължават традицията не по нашите плажове.
В момента по улиците или където и да било напълно отсъстват жени от типа Сиси Кеч, защото са извадени от генофонда. Останалите тук са възрастни, а децата им също са извадени от генофонда и са придадени към чужд.

Дали приветствам монокините? На 10 години имах фотоапарат с 200мм варио обектив, както и бинокъл и в компанията от станцията бях много популярен.
Като тинейджър докато още ги имаше също ми бяха доста приятни, макар и вече леко смущаващи, но по други причини.

Категорично са ми неприятни такива с грешна самооценка, които ми нарушават естетическите разбирания, а те са достатъчно либерални.

Медицински причини: лигавица не защитена от нужния епидермис не трябва да се излага на радиация. Абсолютно вредно. Самото излагане на слънце тип печене е много вредно, подтиска имунната система, състарява кожата, убива фоликулите на косата, предизвиква лунички, бенки и т.н. вредно е и за очите. Можете да се печете на слънце между октомври и март, при което пак можете да изгорите. За нужните нива на витамин Д са достатъчни 15 минути по къс ръкав на шарена сянка.
Плюс това, не харесвам шоколадов тен. Харесвам бледолики със загар, все пак не болнаво бели като излезли от някоя тъмница. Гърдите с разлика по-лесно се откриват в тъмното.

Ако се върнем на монокините, гордото развяване на бюст е приповдигащо настроението на всички занимание. Съвсем различно е да си на плаж по който се клатят красиви добре изпечени бюстове.

Чистия нудизъм е някаква хипария, прикрита полигамия, ексхибиционизъм и въобще странно и отблъскващо занимание.

Мъжките съблекални не са като женските. Винаги се намира някой, който прави ненужни дължини насам-натам гордо изпъчен, някой който се перчи, цари неловко мълчание. За мен е много неприятно да се намирам в едно помещение с други голи мъже, особено ако има развяващи се, пъчещи се и мотаещи се. Не виждам нищо лошо да има по някой гол гъз между свалянето на кърпата и обуването на бельото. Само че твърде често има catwalk дефилета. Дали са обратни, дали са комплексари или какви са изобщо, не знам и не съм се интересувал.

# 140
Ама какво ново време,  нали виждаш колко хора писаха, че даже по времето на нашите родители,  в разгара на соца си имаше нудисти и места за тях.
Ами за това говорим. За места за тях или на градския  плаж между останалите са различни неща.

# 141
  • По света и у нас
Новото време не е само демокрацията след 1990та година.
Милениълите са възпитавани с порядките на Бейбибумърите все пак.
И повечето тук сме Милениъли и ГенХ.

# 142
Бейбибумърите са малко по-възрастни от родителите на около 40 годишните.
Точно бабите и дядовците им са тоест. - 20-ти до 40-ти набор.
Нашите родители са твърдо първо поколение родено в соца. Тоест и ние и те сме до-възпитани от работливи ветерани в нашия случай възпитани и изучени при н.в. Царя.

Та искам да кажа, че родителите ни са по-скоро хипари по цял куп въпроси не познават правила. Joy

# 143
  • По света и у нас
Не, бейбибъмърите са поколението след 1945та година до към 65та.

# 144

Вярно, това са ни бабите и дядовците:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Greatest_Generation на които също от нищо не им пука. При нас това са царските възпитаници, които построиха социализма.
Доста напредничави и отворени към всичко ново.
Нищо чудно ако са чели достатъчно убедително проучване за здравето и правата и те да са ходили голи по плажа.

# 145
Да, заради  техните убеждения прекарвахме първите нощи на морето намазани с кисело мляко.

# 146

Вярно, това са ни бабите и дядовците:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Greatest_Generation на които също от нищо не им пука. При нас това са царските възпитаници, които построиха социализма.
Доста напредничави и отворени към всичко ново.
Нищо чудно ако са чели достатъчно убедително проучване за здравето и правата и те да са ходили голи по плажа.

На някои са ви бабите, на други са им майките. Точно 65 набор да е баба ти малко ме съмнява, но е възможно.
На мен не ми пречи никой. Ако иска да ходи гол, ако иска да има шкембе, да яде кюфте, негов си проблем. Разбира се, аз ще си създам едно определено мнение, но на него/нея едва ли ще и пука точно аз какво мисля. Днес ще отида там, където ядат кюфтета или развяват нещо, ако не ми допадне, ще отида на друг плаж, докато намеря моето си място, където повечето са като мен. Не е нужно да се дразним и възмущаваме от непознатото.
Аз не съм фен на монокини и “евини” плажове, но ако не ми се навират в очите, не ми пречат. Игнорирам това, което “ не е моето” и така си живея….

# 147
В България бейбибумъри не е имало. Нормално си беше до 2 деца и дори при малцинствата.

# 148
Всъщност на варненския плаж изобщо не видях монокини, не знам къде ги забелязвате. Затова пък видях жени с тия арабските облекла, които ги покриват напълно. Сигурно ще е интересен контраст, ако с монокините плажуват една до друга.

# 149
С какъвто и да е естествен бюст по монокини на плажа , не ми прави впечатление.
Обаче, като се изпляска по монокини, с ония ми ти СИЛИКОНОВИ бюстове , направо ми се повръща от гледката, колкото и да искам да не им обръщам внимание.
Направо боде очите грозна гледка.

Общи условия

Активация на акаунт