По монокини на плажа. мнения?

• 13 358
  • 180
  •   1
Отговори
# 60
  • над кукувичето гнездо
Няма как да се обидя аз. Това е просто твоето мнение.
Ама защо трябва да гледате?! Аз това не разбирам. Не ме кефи, прескачам го и го забравям. Ако се навре в мен и не ми е приятно, ще се преместя.
По-неприятни са ми викащи хора, или такива, които при достатъчно пространство ще се цопнат в непосредствена близост, пък дори да са съвсем облечени.

# 61
ДА се преместя казваш. И да ида и да не гледам около себе си ... още нещо да трябва да направя , за да може някой да се държи по-различно ? Може би да си сложа една кесия на главата или изобщо да не ида на море?

# 62
  • Melmak
Леле, леле… жени без горна част на банския породиха такава дискусия. Далеч по-дразнеща е ситуация с хора, лепващи си хавлията за твоята, пускащи чалгия или крещящи нон стоп.

От тях отърване няма, защото са навсякъде. Но жена по монокини се оказва голям терорист… тормози целия плаж.

# 63
И тези с чалгата така си мислят. какво толкова като съм малко по-различен от околните . И какво пък ще ми се дразнят на малко музика - я каква веселба им правя , иначе ще изпозаспят ...
 Какво се ядосваме ? Няма нужда. Всек иима право да се държи свободно и както му харесва. А другия щом е нервак и консерва , какво да се праЙ ?

# 64
Чалгите са шумни и пречат, голите не пречат с нищо.

Само трябва да си знаят,  че си рискуват здравето.

# 65
  • Melmak
Ами съвсем не е същото…. Аз не харесвам тази музика, съответно трябва да се преместя, за да не я чувам. Такава музика пречи. Не знам нечии цици как точно пречат. Аз лично не зяпам под чуждите чадъри. Не е сложно.

# 66
Обясненията на другите явно не вършат работа. Многократно бяха обяснени различни гледни точки. Но едно и също. ОК. Ниенти проблеми. Оплачете се от чалгата на който си искате . Сигурно ще ви разберат по същия начин, както вие аргументите на другите. Успех.

# 67
  • Melmak
То е видно, че разбиране няма. Както селтаците не спират с чалгата и кюфтаците на плажа, така и аз няма да се трогна от моралистките, които се впечатляват от гърдите ми. Само, че аз съм ходила да правя забележка ако наистина някой прекалява. До сега не мисля, че някой толкова се е трогнал от гърдите ми, че да дойде да ми се оплаква. Направо го изкарахте основния проблем на бг черноморието.

# 68
...
Примерно синът на моя приятелка беше много възмутен, че в мъжката баня, мъжете след като се изкъпят, излизат от душ кабинките и се разхождат голи в общата част (за къмпинг става въпрос - бани и тоалетни заедно в едно голямо помещение). Имаше душкабини, достатъчно големи, където да се съблечеш и облечеш и в общата част няма предвидено място за обличане/събличане. Да сложиш едни бански/гащи или хавлия нито се иска време, нито усилия.
Милото ... добре, че не е било родено във времето на обществените бани, щеше да си ходи мръсно перманентно Simple Smile
Извън шегата, смятам, че трябва да възпитаваме по-балансирано отношение към голотата, по-спокойно.

# 69
Миналата година се прие закон и в Испания и в Германия , че жените могат да ходят само по долнища на бански и за плаж и за басейн.
Аз във Виена баш покрай метрото, който знае и е ходил във Виена всяка година от април до септември - виенчани правят летни бани по Дунав .. излизам от метрото тръгвам по пешеходната на Дунава и покрай мен без свян лежат и се пекат по бельо по без бельо! Млади , стари мъже и жени аз покрай тях минавам с костюм. На никой не му пука с изключение на нинджите и/ забулените само те цъкат с език и се възмущават

# 70
На плажа можеш да гледаш във всички посоки на 360градуса, ако избираш да се взираш точно в жената по монокини, не е като да нямаш избор 😁

# 71
  • Варна
Какво значи "да не гледа" . Човек трябва да е информиран каква околна среда го заобикаля и какво се случва в нея, за да може да реагира адекватно, ако нещо случи ( за добро или лошо ) . Да се заглеждаш прекалено дълго е друго...

То на нудиските плажове идват вече облечени плажуващи и коментират как може всички да са голи .
Аз се разполагам на 1 метър от табелата "нуди плаж", за да се пека без разлика, но пък ми е некомфортно на тялото да вляза гола във водата.

# 72
  • София
Извън шегата, смятам, че трябва да възпитаваме по-балансирано отношение към голотата, по-спокойно.
Едното не изключва другото. Приемете, че на човек просто може да му е неприятно да гледа голи па*ки и ц*ци на чужди хора около себе си.

# 73
pinko при нас на 1 Май отвориха външните басеини и езерата за плаж и свободен воден спорт . Откакто стана приятно за плуване не съм пропуснала и 1 вечер на басеина , след работа. Няма нито една по половинки, но за сметка на това има по буркини ако си наясно за какво става дума. И въпреки всичко тази година има страшни проблеми с агресия и побоища по градски плажове и даже мисля се решиха да ги съдят по бързата процедур,а има полицейско присъствие и особено из Берлин и т.н. където визираш за моникините вече на плаж май се ходи след проверка на лични документи . Ако преди си участвал в безредици или си някак набелязан като конфликтен не те пускат . Та до там за монокините. Не съм ги видяла. Но пък в Германия и особено Източната част има FKK общества , плажове и пр.

Последна редакция: вт, 01 авг 2023, 17:01 от bella-ciao

# 74
Приемете, че на човек просто може да му е неприятно да гледа голи па*ки и ц*ци на чужди хора около себе си.
Приемам, стига да си направиш един инициативен комитет, да събереш подписки, да пуснеш в парламента предложение за изменение в закона, да изчакаш да го приемат и да наслагат табелки по плажната ивица "Никой да не гледа голи па*ки и ц*ци на чужди хора около себе си!"

Общи условия

Активация на акаунт