По монокини на плажа. мнения?

• 13 353
  • 180
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Божкеее Joy Joy Joy
В случая ставаше въпрос, че неочаквано за някои  - и децата обръщат внимание на голи карантии. И дадох конкретен пример, как на някой може да му е неприятно това развяване.

# 76
кой недоразбрал , кой не желаещ да разбере каквото и да е .

# 77
Вече много рядко виждам жени по монокини. Предимно са силиконки или баби.
При мъжете е масово.
Родителите ми са фенове на печенето голи и ходят на някакъв нудистки плаж  в Приморско.

# 78
В Приморско от соц време имаше нудистки плаж, радвам се, че се е запазил.
Майка ми само него посещаваше.

# 79
Мен много други неща ме дразнят, прашки, манкини, космати палци, костилки заровени в пясъка, фасове,  кучета, монокините са ми някъде далеч назад в приоритетите за дразнене.

# 80
Извън шегата, смятам, че трябва да възпитаваме по-балансирано отношение към голотата, по-спокойно.
Едното не изключва другото. Приемете, че на човек просто може да му е неприятно да гледа голи па*ки и ц*ци на чужди хора около себе си.
Тоест на момчето на вашата приятелка му е неприятно да гледа голи чужди мъже в мъжка съблекалня заради половите им органи? Ами тогава има решение  - не посещава съблекалнята.
Сега ме подсещате, едно време като ходех да плувам, аз също се събличах без да се крия от другите жени в женската съблекалня. Кой знае чии чувства съм наранила Trollface
===
Още един спомен изникна - вървим с дъщерята (тогава 11-12 годишна) към мястото ни на плажуване, но този път по пустата, плажна ивица, вместо по асфалтовия път отгоре. Изведнъж забелязвам пред мен двойка, жената се печеше, мъжът гол, тъй като си сменяше банските. Ивицата тясна, трябваше да минем близо до него. Кой в случая се явява притеснителят - ние, че им нарушихме уединението или той, че се преоблича точно когато ние се озовахме там?

# 81
На детето сигурно са му казали да внимава за чичовци по п.шки и то внимава.
Само че в съблекалня е нормално да си гол,  в душ кабина ми се вижда по-неприложимо да се пъхат в гащи.

# 82
Приветствам всички мъже, които си ги развяват на плажа 😁И в съблекалня нищо не ми прави впечатление, стига да са жени, че то сега малко се поомесиха нещата.

# 83
  • София
На детето сигурно са му казали да внимава за чичовци по п.шки и то внимава.
Само че в съблекалня е нормално да си гол,  в душ кабина ми се вижда по-неприложимо да се пъхат в гащи.
Абе, хора, какви ви става? Говорим за общо помещение с кабинки тоалетни и душове. Няма съблекални. Кабините на душовете са големи, там се обличат и събличат хората. И както казах - никакво усилие не се изисква да си обуеш едни гащи/бански или да метнеш хавлия.
В дамската никой не ходи гол, за разлика от мъжката. И не виждам какво толкова странно намирате, че на някой не му е приятно да гледа чужди голи карантии. На мен също нямаше да ми е приятно ако и в дамската се разхождаха масово така. Да сте чували за възпитание, за съобразяване? У вас може да да си ходите както си искате, но на обществени места е друго.
Айде няма нужда да си гледаме карантиите с непознати хора.

# 84
  • Тра-ла-ла
Една година на Кара дере случайно или не си боднахме чадъра в периметър около къмпингуващ. Ами значителен атрибут вееше. Направо безсрамие и за мъжките, и за женските очи. Joy И все прииждаха разни мацки да искат някакви неща от него - коя зарядно, коя нож. Намерих и аз повод да се завъртя. Joy

# 85
Ми ако на децата не е казано  нещо негативно за сисите, то те дори няма да им обърнат внимание. Тогава какъв е проблемът, че някой си ги развява?
Стигнах дотук и се питам ако не им е казано нищо негативно за мъжкия полов орган, защо да е проблем някой да си го развява на плажа? Grinning
Възражения тя да си вее едно, а той друго (кой каквото си има) имате ли?

# 86
Говорихме вече, че сисите не спадат към т.нар. "интимни части", така че равносилното на мъжките атрибути е женският полов орган.

# 87
кой каза че не спадат ?

# 88
кой каза че не спадат ?
На размножителните органи се гледа по различен начин отколкото на останалата анатомия защото са свързан с действия които имат определена специфика липсваща при другите органи.

# 89
а... хааааа , брй да му се невиди как съм се заблудила . Тези бомби по плакатите на шофьорите ... те нямали такъв характер. Вероятно са отметна бележка от жената да не забравят да напазаруват помпа за мляко или иснтантно мляко ... нещо такова . Аз обаче с мръсното подсъзнание и невежеството си ... брех.

Общи условия

Активация на акаунт