По монокини на плажа. мнения?

• 13 356
  • 180
  •   1
Отговори
# 105
Нещо не се получи сарказмът.
Никой не е казал, че тия жени нямат право да се развяват.
А това, че някой не ги намира естетически издържани, си е негов проблем

# 106
Доколкото си спомням, нуди плажовете  не са моден подиум. Или са?! Body control може би да има на входа?

Не са, но аз обичам разни неприятни гледки да не ми развалят цялостната визия на плажа. Харесва ми да гледам хубави хора, а не толкова хубавите (разбира се, че имат право да са там) да не се натрапват. Минавала съм през нуди плажове и е отблъскващо. По-добре да има някакви бански, особено на интимните части, че там може да е страшно.

# 107
  • София
Сигурно на Намос летуваш?

# 108
  • Melmak
Нудистките плажове са такива, за да ходят хората голи. Не е нужно да си топ модел за да бъдеш там. И на обикновените плажове не са само топ модели. И банските не крият шкембетата, целулита, сбръчканата кожа. Това са нормални неща за човешкото тяло, не всички сме Барби и Кен.

# 109
Сори за намесата , но не мога да си представя , че може да значи нещо друго от това, че тя се е ужасила от гледката.

Гледката на голи тела не би трябвало да ужасява никого, или греша? В смисъл, всеки има телО,  чуждите не са по-ужасни от нашите...
За самото дете кофти да се ужасява чак от такива неща, това да не е влакова катастрофа.

# 110
Ама аз не съм атакувала нудистите - да си ходят. На мен пък не ми харесва и не ходя. Имаме разбирателство и мир. Само казах защо не ми харесва и толкоз.

# 111
  • София
Когато баба ми ме заведе в обществена баня в Банкя, да съм била на 5-6 г и аз бях ужасена, тя пък ме мъмреше да не зяпам.
После обаче приех голотата във всичките ѝ форми и не ми прави никакво впечатление

# 112
Сори за намесата , но не мога да си представя , че може да значи нещо друго от това, че тя се е ужасила от гледката.

Гледката на голи тела не би трябвало да ужасява никого, или греша? В смисъл, всеки има телО,  чуждите не са по-ужасни от нашите...
За самото дете кофти да се ужасява чак от такива неща, това да не е влакова катастрофа.

И какво каза? Дрехи ни трябват предимно зимата за да не замръзнем ?

# 113
  • По света и у нас
Ами за едно дете си е втрещяващо да гледаш голи баби. Да са живи и здрави - просто хората носят дрехи и голотата не е нормата откакто сме станали цивилизовани.

# 114
Ами за едно дете си е втрещяващо да гледаш голи баби. Да са живи и здрави - просто хората носят дрехи и голотата не е нормата откакто сме станали цивилизовани.
Идеалите за естетика не са вродени, а се заучават, зависи какво му е казвано на детето така и ще реагира.

# 115
Ами за едно дете си е втрещяващо да гледаш голи баби.

Айде сега, чак такива силни думи.
Голотата не е срамно нещо, стига с тия пуритански изказвания. Не ти харесва, не гледай! Света е за всички!

Като бях малка, майка ми винаги се печеше на Евин плаж - най обичаше на Ахтопол, защото плажа е най-накрая до скалите и е отделен с ограда от "Текстилния" плаж.
Харесваше и цялата да е опечена без разлики, и че може да влиза във водата, без да се налага да си облича бански.
Другата причина беше, разбира се говоря за (80-те год. ) че банските са с много дебела/кофти материя и съхнат много дълго и ѝ е мокро, студено и неприятно и не здравословно да ти е така на гърдите и яйчниците!

Помня че беше яко пълно с полякини! Въртяха и бизнес на плажа с крем 21 и Нивеа Wink
Определено не ми беше приятно да гледам всички голи жени, но и не съм изпадала в потрес и не ми е увредило психиката, нито на мен нито на брат ми. Ние си бяхме с бански и обикаляхме по скалите

# 116

Гледката на голи тела не би трябвало да ужасява никого, или греша? В смисъл, всеки има телО,  чуждите не са по-ужасни от нашите...

Горе-долу.
Дрехите са се появили, за да предпазват тялото, където климатът позволява, хората си ходят повече и по-малко разголени.

В смисъл - тялото не е нещо срамно, за да се крие и нещо грозно,  за да ужасява и плаши чак едно дете. Виж тези, дето майките са ни водили как не ни пука. Simple Smile

# 117
Когато баба ми ме заведе в обществена баня в Банкя, да съм била на 5-6 г и аз бях ужасена, тя пък ме мъмреше да не зяпам.
После обаче приех голотата във всичките ѝ форми и не ми прави никакво впечатление
От много време си го мисля, че едновремешните обществени бани не само са измивали телата, но и са спомагали за едно по-реалистично възприемане на света.

# 118

Гледката на голи тела не би трябвало да ужасява никого, или греша? В смисъл, всеки има телО,  чуждите не са по-ужасни от нашите...

Горе-долу.
Дрехите са се появили, за да предпазват тялото, където климатът позволява, хората си ходят повече и по-малко разголени.

В смисъл - тялото не е нещо срамно, за да се крие и нещо грозно,  за да ужасява и плаши чак едно дете. Виж тези, дето майките са ни водили как не ни пука. Simple Smile
ок. като се застягам за излизане ще започна да махам ... ама айде като за пръв път да дойдеш да ме чакаш пред входа и да се поразходим по центъра заедно ? Аз така и ти така Simple Smile

# 119
  • София
И мен са ме водили, което не отменява първата ми детска реакция.

Иначе, идеята на нудизма дълбоко се разграничава от всеобщото възприятие за разплути голи тела и безформени полови белези и органи.

Общи условия

Активация на акаунт