Серенай Саръкая и Къванч Татлъту демонстрират мускули в един и същи ден...
Шегата настрана, и двамата се подготвят много добре за новия сезон... 🧿

лека вечер!

Именно защото не е в стила на Къванч сам да показва прекрасната си фигура, /изключвам, когато става въпрос за реклама /, дотолкова е непривично за него, че в първия момент даже се усъмних , че това е той
Но, тази фигура не мога да я сбъркам с никоя друга. Къванч винаги е в добра форма и без да е натрупал мускули, но колко пъти съм писала, че стига само да поиска, отново може да стане машинка както за ролята на Кузей, и ето, че не съм бъркала. Възхищавам му се за волята и постоянството за осъществяване на целите си. Това тяло какво ли не е видяло в името на професията ... но, спортиста си остава спортист за цял живот
Дай, боже всички 40 годишни мъже да изглеждат по този начин.
И на мен ми е прекалено напомпан Иво Аръков, ама те затова и го избраха за ролята, не ми хареса и как се държа след участието си, прекалено самонадеян ми е, аз обичам по-скромните хора, които не се хвалят сами. Да, добре се представи, но знаеш ли, че стигна до там, да каже, че след неговото влизане в Сблъсък рейта се е вдигнал двойно
Какъв Къванч, какви пет лева пред нашия талант
А, и че Къванч не говорел добре английски
Такъв вой от негодувание се вдигна от феновете, че му се наложи да се извинява и да даде заден, смешко

за споделеното 

ако е жив 

Терзи 

Много си паснаха, няма шега, чакам ги с нетърпение!
Благодаря и за споделеното, хареса ми много! 
Толкова са преситени от такива сцени в техните филми, че заради това толкова се кефят как в турските сериали се поднася любовта между героите, дори и да са целокупно облечени в спалнята 
благодаря за споделеното!
За Иво
Къде ще ходи, та няма да ни се извини, направихме го на нищо тогава, дано наистина е свил перките, за да не му се смеят хората какви ги плещи 
Изобщо не вярвам да е заради Аслан, какво му пречеше да се покаже там и без да полага такива усилия, както направи в Джесур, предпочитам да мисля, че се готви за нова роля. Аслан не свали палтата през цялото време, криейки това тяло под тях, и без да се разсъблича успя да накара зрителите да се влюбят в героя му. Да видим
Е, разбира се, че хич няма да се разсърдя, ако и Аслан го разсъблекат, де
Без него какво ще гледаме, Хюлия и Ибо ли ? 

, Терзи съм гледала съвсем малко, психологическа драма в стила на ОГМ.

благодаря за първото кафенце за август!
Хайде и от мен едно, за да са ми точнУ 

За някои, които го правят от години това става естествена нужда, а той никога не е бил от тях. На него баскетболът му осигурява и добра форма и удоволствие, хората са различни.

Та и аз така ти отговорих , много ясно, че не мислиш така 

едни от най-любимите ми моменти са в този епизод. Сцената на партито, с червената рокля, на РД на баща й, зеленият светофар, разговорите им в колата, в леглото. Кеф!