💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 108

• 39 584
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
Леле, сега установих, че съм гледала видеото, което качи Терзи без звук 🤭
Милата Девин, какво ли е направил Аслан, за да крещи така. Някой може ли да преведе какво точно му казва.

Пепи, Вики от темата на Серенай е публикувала клипчето и го е превела:
„Аслан Сойкан! Какво искаш от мен? Да вземеш живота ми ли искаш?“

# 556
Момичета, извнявам се за предишния недовършен пост, но ми падна батерията на телефона и остана така.

Благи, благодаря.
С това видео изметоха цялата ми представа от фрага.

Загледах се и в тази снимка

Та даже потърсих статии за езика на тялото. Ето една, ако на някой му е интересно.

http://dmoodle.tugab.bg/mod/page/view.php?id=3012

Камилита, Девин прилича на уплашена кошута. Цялата и поза е отбранителна, скръстените ръце в скута, прибраните крака и този уплашен поглед. А Аслан на човек, който знае, че ще получи това, което иска , въпреки че и неговите ръце са събрани, но насочени право към Девин. Според статията при мъжете най - важно е положението на краката и особено стъпалата, за да се разбере отношението на един мъж към една жена. В случая ясно е демонстрирано, че Аслан иска и ще се бори за Девин.
Мира, чудя се дали Лейла не е поела вината на Девин заради бременността, а тя нали е болна може така да разчита, че бързо ще я пускат. Но като гледам моите предположения нещо не се сбъдват, та ще видим.

Беа, то всичките им беди са заради лъжите и премълчаването на истината. Ако Девин не беше скрила за Джихан, ако Хюлия беше казала за миналото, и т. н.
Ох, а тази мода... Лошото е, че и в магазините вече е това положение. Аз съм в ужас, защото имах нужда от две -три нови неща, е няма какво да се избере. Уж мой размер, а всичко ми виси.

Сладка, приятно прекарване 😍. Преди малко прочетох, че екипа вече е в Истанбул и ако си там ти пожелавам да имаш неочаквана среща.

Дива, приятно пътуване 😍
Да си прекараш добре и от време на време се включвай с някоя и друга красота, както само ти го можеш.

# 557
  • Сърцето ми остана в Истанбул...

Толга и на мен ми е безкрайно чудно как и защо се толерира, особено след всичко, което се разбра за него, как може Хюлия да предпочита дъщеря ѝ да е омъжена за подобен плужек, защо Аслан и самата Лейля не са предприели по-стабилни стъпки да го поставят на място... Знам, че в суматохата го пренебрегнаха, но той е от онази порода хора, които всички подценяват, а всъщност са отровни змии в пазвата.
И Лейля кога най-сетне ще каже на близките си за болестта си? Много ме дразни това, че мълчи...
Малко така се получи с болестта на Лейля. Искам да видя реакцията на майка ѝ, ако разбере. Интересно ми е това влечуго дали е способно на някаква човешка емпатия към собственото си дете, много искам да го видя този момент!

Не знам тази леля каква ще бъде, но се моля да е антипод на Хюлия - т.е. не съвсем, де - нека пак е властна и наперена, но да е защитничка на Девин и Аслан, имат нужда от един такъв силен закрилник в техния отбор!

А честно казано, не знам за вас, но на мен хич няма да ми липсва Джейлян ако не я дават в този сезон...Не е лоша, ама и тя се оказа една неуравновесена лигла, двете с Ямур повече си приличат, отколкото с истинските си братя и сестри..
Беа Hug напълно съм съгласна с теб! Този Толга е от онези тихи води, които са най-дълбоки! Той и собствената си майка би продал, ако има интерес! На този трябваше от начало да са му стъпили на врата, ама...
За болестта на Лейля и на мен ме дразни че не каза на никого! Мисля, че беше склонна да каже на Девин тогава, но тя пък й каза, че е бременна и Лейля отново замълча!
И аз много искам да видя физиономията на Хюлия, когато разбере, че дъщеря й умира. И въпреки това, не очаквам да прояви емпатия към нея! Ако Лейля, наистина е в затвора и на мен ми е по-логично да е поела вината на Девин за стрелбата по Джихан, но... ще видим дали и Хакан бей мисли като нас Grinning.
Джейлян и Ямур затова си и паснаха много бързо! Едната е правила каквото си поиска, защото и без това никой от родителите й не се е интересувал какво върши, а пък глезлата Джейлян смята че би трябвало да може да опита от всички изкушения на младостта, но тук идва ролята на желязната ръка на майка й! Каквото и да направи Джейлян, рано или късно Хюлия ще разбере!
За лелята бррррр Dizzy Face във Вятърничав беше ега ти и злото! Тук ми се ще да е пълен антипод на Хюлия! АсДев наистина имат нужда от някой такъв на тяхна страна!
Иска ми се обаче бебето им все още да е налично Confused.
Макар че, в Присъда и това не ги е спряло да се разделят! Вай бе, от сега ми става неспокойно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 558
Дружки, благодаря ви за всичко споделено! Kiss Прекрасни коментари, да сте живи и здрави! Ей, как живна темата, така обичам!
Коте, много, много ти благодаря! Heart Сега ми стана ясно защо не знаех нищо за Енрике.
Скрит текст:
Като чета споделеното от теб, установявам, че талантливите хора си приличат по много неща :
Цитат
Интересното за мен лично е, че колкото и известен да е Енрике - той е страшо земен, внимателен, мил, сърдечен и доста срамежлив! На сцената - той се чувства най-спокоен, макар да има все още притеснения преди всяко представяне, то в момента в който излиза на сцената, там е самият себе си и това е неговата сбъдната детска мечта! Да пее и да вижда любовта на феновете си!
Установила съм, че най-талантливите хора винаги са скромни, земни хора. Фреди е бил същия - в живота е бил срамежлив, а на сцената се превръща в съвсем друг човек, както се смее в едно интервю : " Мисля, че създадох чудовище". Ето малко и за него, дано и на теб да ти е интересно Hands Plus1
"Всеки музикант има своя история.
Но без съмнение Фреди Меркюри няма равен. Колко от тях могат да създадат алтер его, което движи света? Е, той го направи. Той не само създаде нов човек, но и го прие като себе си. Той промени името си, културата си, вкусовете си, промени рока, придаде му елегантност и блясък, комбинира жанрове, въведе новаторски ритми, донесе балета на масовите концерти, включи изкуството в музиката, даде стил на обикновеното .
Да, Фреди беше истински денди, културен, умен, чаровен и мистериозен.
Животът му може да се сравни с трагична пиеса, романтична история, приказка или ужасен кошмар.
Историята му е сравнително кратка, но изпълнена с упоритост, увереност, успех, решителност, смелост и невероятна убеденост в това кой е и накъде отива.
Затова той достигна върха, който мнозина са достигнали, но малцина са останали.
Никой художник не е бил толкова трансцендентен жив и мъртъв като самия Меркюри.
Той е легенда, икона.
А за такъв велик човек най-добрият сценарий е вечността."

"Фреди Меркюри - легендарният вокалист на Queen, беше не просто изключителен музикант, но и истински майстор на завладяването на публиката си
Със своята непогрешима харизма, магнетично сценично присъствие и мощен глас той можеше да очарова тълпите по уникален и незабравим начин.
    Електризираща енергия и завладяваща харизма
Една от основните причини, поради които Фреди успява да очарова публиката си, беше наелектризиращата му енергия и завладяваща харизма. От момента, в който излезе на сцената, той сякаш излиза от инфекциозна аура, която се разпространява из публиката. Неговата увереност и страст към музиката бяха видими във всяко негово движение, привличайки вниманието на всички присъстващи.
   Взаимодействие и връзка с публиката
Фреди Меркюри имаше невероятната способност да създава интимна връзка със своята публика, сякаш пее директно на всеки присъстващ. Той ангажира публиката в изпълненията си, кара я да пее, ръкопляска и активно да участва в шоуто. Това взаимодействие укрепва емоционалната връзка между него и неговите фенове, като прави всяко шоу наистина лично преживяване.
    Музикална и професионална универсалност
Освен харизматичното си присъствие, Фреди беше изключително гъвкав вокалист. Способността му да преминава между различни музикални стилове, от вълнуващи балади към по-тежки рок изпълнения, демонстрира неговата вокална широчина и майсторство. Мощният му глас, съчетан с емоционална интерпретация на текста, може да докосне сърцето на всички присъстващи.
    Спонтанност и изненади в шоуто
Друг фактор, който направи шоуто на Меркюри толкова очарователно, беше неговата спонтанност и желание да изненада публиката. Той беше известен с импровизиращите вокали, общуването с феновете и създаването на незабравими моменти на сцената. Всяко изпълнение беше уникално и специално, което направи невъзможно да се предскаже какво ще направи след това, поддържайки вълнението високо през цялото шоу.
Фреди Меркюри остави незаличимо наследство в музикалния свят и в сърцата на своите фенове. Артистичният му талант, съчетан с харизматичната му индивидуалност, доведоха до незабравими предавания, които все още покоряват хората.
Неговото силно обаяние продължава да вдъхновява новите поколения музиканти и почитатели, поддържайки живо наследството на великата икона, която е бил."

" Преди малко завърших автобиографията на Елтън Джон... Разказва една изключителна история за последните дни на Фреди. Отишъл да го види, бил е зле, а и много малко хора е допускал в последните си дни до леглото си ... Не се е оплаквал, не е мрънкал. Не искал да притеснява близките си и непрекъснато се е опитвал да се шегува. Колкото и зле да се е чувствал, се усмихнал и с  присъщото си чувство за хумор го поздравил : "Здравей, скъпи, изглеждаш ... модерен..."
Няколко дни  след това той  почина, разказва Елтън. На Коледа  получава пакет от куриер на вратата си ... подарък от Фреди, красива картина, която Елтън много е харесвал,  с пожелание за щастлива и весела Коледа!
"Такъв беше Фреди, мил, щедър с огромно сърце и мисъл за любимите си хора и приятели! Виждах колко беше зле, не можех да повярвам, че е помислил и за това, знаейки, че едва ли ще доживее до Коледа!"

"За Фреди неговото изкуство и приятелите му значеха всичко ", пише Браян Мей в писмо до феновете на Queen: "Той им отдаде всичките си сили с огромна енергия. И беше абсолютно решен да не позволи неговата музика, а и нашата музика, да бъде замърсена с нещо от неговата крехкост или да създава трудности за приятелите му. Отказът да се предаде, дори и най-малко на болестта, неговата изключителна сила и огромна смелост му позволиха да продължи с голяма енергия да прави албуми, видеоклипове, дори това да му донесе все по - нарастващо страдание.
Дори по време на записа на "Innuendo" животът му вече беше почти невъзможен (след като разпределяше силите си много внимателно в "The Miracle", той абсолютно не очакваше да оцелее достатъчно дълго, за да успее да направи още един албум ).
В дните, когато снимаше музикалното видео към „Days Of Our Lives“, той едва се изправяше и ходеше. Никога не сме го чували да се оплаква от съдбата си, нито е позволявал моменти на униние да повлияят на работата му. И по чудо гласът му звучеше още по-добре.
Той успя да остави всичко под контрол. Фреди никога не е търсил състрадание, той е искал само това, което вие феновете на Queen му дадохте : доверие, подкрепа и одобрение по този особено криволичещ път към отличаване от останалите, който ние, останалите от Queen се опитахме да следваме. Вие го насърчихте да бъде необикновено свободния дух, който беше, и е.
Въпреки това, което може да е измислила някаква презряна преса, Фреди нямаше от какво да се срамува. Той изживя живота си пълноценно и беше щедър към всички, които се доближиха до него...
И Фреди, неговата музика, неговата искряща творческа енергия, ще остане завинаги."
Източник: Писмо от Браян Мей, публикувано във Fanzine на 27/11/1991

"Фреди знаеше, че всичко, което имаше, идва от неговите фенове, защото те бяха тези, които продължаваха да купуват музиката му, затова той извънредно рядко отказваше да дава автографи и да се снима с тях. "
Спомням си, че веднъж отидохме на ресторант и няколко фенове забелязаха, че Фреди пристигна. Седнахме и си поръчахме храната. Един от феновете, които вече бяха приключили с яденето, се приближи до масата, точно когато Фреди слагаше хапка в устата си, и постави лист хартия пред него с молба за автограф. Раздразненият Фреди го помоли да си тръгне.
Въпреки инцидента, когато си тръгнахме, Фреди се приближи до феновете и подписа листа, обяснявайки, че предишният жест е бил доста груб.
Ако хората уважаваха Фреди, той беше ВЕЛИК за тях."
Питър Фрийстоун
И след 32 години не е забравен от тях  ...

„Фреди и аз бяхме изключително срамежливи и двамата. И когато го виждах на сцената, не беше като да гледам истинския Фреди. За мен това беше като да гледам как брат ми играе роля.
Всяка сутрин, когато се събудя, по радиото има песен на Queen и хората ме питат дали това ме натъжава. Отговорът ми е: Не!
Как да остана тъжна, когато брат ми ме буди с песен!
Чувствам, че той все още е тук по някакъв начин, защото музиката му все още е тук. Той ми беше брат, но и мегазвезда. Просто казано, не знам какво е да имаш обикновен брат, защото собственият ми брат беше толкова необикновен.
Кашмира Кук ’’

Същия готин човек за мен е и Къванч, и той се раздава във всяка своя роля за зрителите, и колкото и красив, богат и известен да е вече, той си остава същия скромен и земен човек, уважаващ феновете си, репортерите, и изобщо хората. И те с Башак можеха да вдигнат пищна сватба в Турция, а се ожениха скромно в присъствието на 40 най- близки приятели в Париж, не получихме много снимки от там. Не желае Къванч да говори за личните си неща, не обича да парадира с личния си живот, да се наднича в него, заради това и не споделя много, добре, че е Башак, та да ни радва от време на време, че ако чакаме на него ... Не случайно след толкова години ми замени в някаква степен Фреди, и той притежава тази мощна харизма, с която печели обичта на хората.
Беа, ами същото важи и за Къванч, той си е секси и изглежда добре дори и с такива широки дрехи, каквато е модата сега, я колко зрителки се влюбиха в Аслан Smile Но, и аз се радвам, че във втори сезон ще погледаме страхотната му фигура в нормални дрехи, да видим обаче до кога, че скоро отново ще стане студено Stuck Out Tongue Closed Eyes
Цитат
Най-после да прочета моето мнение относно дрехите - Къванч е толкова впечатляващ мъж, а в 1ви сезон и на мен ми направи впечатление нескопосаните размери палта, сака, панталони и т.н., напомни ми на подобната "мода" през 90-те, когато мъжете носеха такива широки и не по мярка костюми. Иначе стила на Девин всякак ми харесва, то с такова тяло и чувал да облечеш, пак ще стои шик.
Модата се повтаря, какво да се прави.
Надявам се, че в нашия сериал лелята няма да е зла, защото мама Хюли ми стига Stuck Out Tongue Winking Eye
Диве, благодаря и за последните резюмета и за красототе покрай тях! Kiss
Недан ? Thinking Точно сега ли, когато започваме ? Worried
Цитат
Дружки, отсега нататък по-рядко ще се появявам.
Оставям Аслан, Девин и цялото Семейство на вас!!!

Сладка, благодаря! Kiss
Пепи, благодаря за филма и за споделеното! Kiss
Айре Heart Eyes той Къванч отдавна знае как се прави, няма нужда от тренировки баш за тази сцена Smile
Толкова ли пък чак ще е важен този Бедри за историята ? Thinking
Терзи, Благи, Мире, благодаря ви! Kiss
Малко красота от Урла

И нещо, от което се вълнувахте, наистина стилиста на Девин е друг Hands Plus1
Цитат
Мнозина забелязаха, че стилът на Девин в ранните кадри от сезон 2 е доста различен от това, което видяхме в сезон 1. И това не е случайно. От 2 сезон върху образа на Девин ще работи консултантът по стил Дениз Маршан, която е и отдавнашна колега и приятелка на Башак Дизер Татлъту.

# 559
Коте, забравих да ти благодаря за разказа 🤗.

Фени, и на теб.
В това, което сте написали съм абсолютно убедена.

Малко гифчетата от хубавите ни Аслан и Девин 😍.

Имам толкова много работа, а днес направо се улях 😂

# 560
Благодаря за интересните неща, които днес сте споделили. Flowers Bouquet

Не знаем причината за конфликта между Девин и Аслан. Мисля си, дали не е заради неизпълненото обещание? Аслан и обеща да започнат нов живот тримата. А той е останал при семейството си и не само е останал, а работи за нов живот, обаче на своето семейство.

Аслан каза и на Девин, и на Джихан, че ако Джихан не се съгласи, Аслан ще остави работата на майка си или на чичо си.

Два месеца са много време, случили са се неща, за които ние сега не знаем. Но едно от тях, предполагам, е разговор между Аслан и Хюлия. Аслан вече знае тайната и Хюлия може да говори с него открито, вероятно Аслан е разбрал още някои подробности за събитията през 1978, но едва ли Хюлия му е казала всичко. Най-важното нещо обаче, което Аслан е разбрал, че виновен за престъплението и оттук фактически за тайната, която е трябвало да го прикрива, е Юсуф. Хюлия няма вина, тя е следвала съпруга си.  Мисля, че Аслан е останал точно затова: останал е заради баща си. А присъствалият на убийството Ибо е неподходящ да поеме делата на семейството, Джихан съвсем. И Аслан е поел семейството, по-точно продължил е да прави това, което и преди, но с иновации. Засега това решение на Аслан работи в полза на Хюлия и е възможно то да е разгневило Девин, ще видим нататък.

# 561
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Ванче Hug много ми хареса предположението ти, за причината поради която Девин е гневна на Аслан. Да, Аслан разбра тайната и той определено ще драпа до края, но ще принуди Хюлия да му разкаже всичко! Друг е въпросът дали ще му каже всичко или само част! Тук обаче имаме още една тайна - за черната любов на Ибо! Аз обаче така и не разбрах, дали Хюлия е била влюбена я него навремето! Останах с впечатлението, че само Ибо е бил влюбен в нея, но тя е предпочела Юсуф! Може би още навремето е видяла страх и нерешителност в Ибо! А на такава силна жена като нея, определено й трябва силен и смел съпруг! Жалко, че смелостта му е трябвало да бъде демонстрирана по такъв ужасен начин. Струва ми се обаче, че Иляс е подстрекателят в цялата история със семейството на Джихан! Определено имат още неща да разкриват за същността на тайната от преди 45 години!
Аслан, правейки нова маса и сядайки на нея, видяхме че сяда на централното място и поглежда към липсващия портрет на Юсуф! Това е начинът да покаже пред присъствие на масата, че всичко последващо оттук нататък трябва да се случва според неговите правила! Да той ще заеме мястото на баща си, но определено няма да следва съветите му! Със сигурност ни очакват много интересни и неочаквани обрати в историята на оцеляването на Сойкан Айле!

Фенче Kissing Heart, страшно интересно ми беше какво си споделила!
Скрит текст:
Чета те и си мисля колко общи неща имат Енрике и Фреди и изведнъж се сещам как от многото интервюта с него които съм прочела още от началото на кариерата му, той казваше че един от кумирите му е именно Фреди Меркюри!
Великите хора са скромни и трудолюбиви! Те знаят, че ако умеят нещо да правят истински добре, то талантът им ще остане в историята! А когато хиляди фенове пред теб и след теб, продължават да се екзалтират от това което им дава творчество ти, значи си свършил работата си по най-добрия начин!

Диве Hug изключителна много ти благодаря за преговора на последните два епизода! Ако дори е имало нещо, което сме забравили, то благодарение на преговора който ни поднасяш, няма как да не си припомним ключовите моменти от всеки епизод!
Колко до инфото за евентуално продължение, мисля че ще се загуби интереса на зрителите, като рискуват да разводнят историята! Но ще видим!

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 22:55 от kotelina

# 562

лека нощ Nature Stars

# 563
  • au bout du monde
Добре че са сменили стилиста.
Дано се справи добре. Малко с връзки е цялата работа😄

Каква тайна толкова? То всичко се разкри. Застреляли са семейството на Джихан и са го взели да го гледат. Не виждам какво има да се дълбае повече там. Предпочитам нещо ново този сезон. Това се изчерпа.

Според мен Девин си е тръгнала заради стрелбата. Това е приляло чашата й. Не й харесва това, в което се превръща покрай Аслан.

# 564
Добро утро, дружки! Hug

Пепи, Ванче, Коте, Айре Heart Eyes благодаря ви за споделеното! Kiss Ще видим какво още ще ни разкрие Хакан Бономо, наистина историята между Ибо и Хюлия не се изясни, все си мисля, че е имало нещо между тях, преди Хюлия да се омъжи за Юсуф Thinking Нали му обясни защо не е избрала него, а брат му ? Ще видим ...
Айре Heart Eyes интересно ми е дали това са Девин и Аслан или Серка и Киво са седнали да хапнат по време на почивката ? Thinking

Коте Kissing Heart , благодаря! Heart
Скрит текст:
Радвам се, че ти е било интересно! Не знаех за Енрике, но и други музиканти са споделяли, че Фреди им е еталон за подражание. Докато те четях и аз си помислих именно това, че имат много общо помежду си любимците ни. От близо 40 години някъде съм заклет фен на Queen. И най-вече на Фреди, защото за мен той беше душата на групата, той създаде Queen, колкото и да са талантливи останалите, без него нямаше да успеят, сигурна съм. А може би и той без тях ... те бяха един неделим организъм заедно, допълваха се уникално. Видя се, че след неговата смърт останалите не създадоха нищо ново, не успяха както други групи да го заменят с друг фронтмен, защото именно Фреди беше двигателя и новатора, който ги направи една от най-великите банди на света. Но си признавам, че едва след смъртта му, когато започнаха всичките му близки и приятели да споделят за него, го обикнах още повече заради това и какъв невероятен и необикновен човек е бил всъщност, за мен и това е много важно. Със сигурност нямаше да харесвам толкова и Къванч, колкото и талантлив да е,  ако не беше човекът, който е.
Камилита, разсмя ме Smile
Цитат
Добре че са сменили стилиста.
Дано се справи добре. Малко с връзки е цялата работа😄
Дениз Маршан и Башак работят за Ай Япъм като стилисти още от времето на Забранена любов, Дениз обличаше Бихтер и останалия женски каст, а Башак мъжете актьори, обличали са героите в много сериали след това, какви връзки  Stuck Out Tongue Winking Eye

Имайте хубав ден, дружки! Hug

# 565
  • au bout du monde
За тази снимка се говори, че били пак на сватба 🤣

# 566
Добър ден, лейдис.

Да кажем тогава, добре че се промени концепцията, която имат за героите, за да им сменят гардероба. Явно е направило голямо впечатление, защото се коментира навсякъде. Първи стрйк Grinning Смятам, че ги очакват още много добри попадения.

Ние не знаем, какво се е случило точно след изстрела на Девин. Кой в болница, кой в лудница, та може да е получила и криза, да е загубила бебето. Варианти много защо е решила да си тръгне. Интересно ми е къде е решила да отиде. Дали ще смени града?

Според мен на снимката са Серка и Къванч Grinning

Диве, благодаря за преговорите, толкова подробно и с внимание към детайла си ги преразказала, че си спомних всеки момент. Тъкмо за началото на втори сезон.

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 11:30 от Бл@гуна

# 567
Привет в неделя!! Hug

Фенче Kissing Heart, според мен са Къванч и Серенай в почивка, седнали да се подсилят. Thinking
но сега чета ВК, че били на сватба- АсДев./с пластмасови столове??/
за Дениз Hands Plus1
двете с Башак са стилистките с които са работили най- много АЯ.
Камилита,
Цитат
Според мен Девин си е тръгнала заради стрелбата. Това е приляло чашата й. Не й харесва това, в което се превръща покрай Аслан.
и аз мисля, че това може да е една от причините, със сигурност е ужасена от това, което й поднесе живота и се наложи да направи за да защити любимия си.
Но да видим какво е измислил Бономо като причина и в кой  момент Девин си тръгва.
за тайната, няма как да я заметат, със сигурност ще е актуална и ще шокира в началото, но после предполагам ще се развият нови сюжетни линии.
Да видим какво ще стане и с Иляс. ще продължи ли да дърпа конците?
Благи,
Цитат
Ние не знаем, какво се е случило точно след изстрела на Девин. Кой в болница, кой в лудница, та може да е получила и криза, да е загубила бебето.
да Hands V
надявам се, че не го е махнала по собствена воля. Това ще бъде поредния ужасен удар за Аслан.

За модата и как обличаха Аслан, определено не ми харесваха особено големите палта, но като цяло ми харесваше, а и това си е концепция на Башак да изглежда различно според новата  роля. спомнете си като Кадир и като Джесур колко готино го обличаше.
Девин ми харесваше и в 1 сезон как я обличаха.

Беа,
Цитат
Не знам тази леля каква ще бъде, но се моля да е антипод на Хюлия - т.е. не съвсем, де - нека пак е властна и наперена, но да е защитничка на Девин и Аслан, имат нужда от един такъв силен закрилник в техния отбор!
и аз това си помислих. Още една злобарка и лошотия като Хюлия,  ще им дойде в повече.
Интересно защо баба Сехер не обича Недрет?
Лейля ще каже за болестта си в сюблимен момент, да поддържат напрежението.

Пепи, Коте, Ваня- и на вас благодаря за коментарите!! Flowers Hibiscus
Сладка, мерси за снимката и приятно изкарване при комшиите.
Диве, приятна и безпроблемна да е причината, поради която няма да си активна в темата!

много говореща снимка.....

1 сезон, 2 сезон

Последна редакция: нд, 24 сеп 2023, 13:46 от Airra

# 568
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Сигурният знак за мен, че есента е дошла, е когато цъфне тази красота.

Явно не само аз съм направила връзка с първи епизод.

Камилита, и аз прочетох, че са били на сватба и феновете се шегуват, че Аслан иска пак да мине безплатно.

Мислейки в тази посока, първи - четиринадесети епизод няма да се учудя ако серията завърши с влизането на Аслан и Девин в имението.

Аслан, знае тайната на осиновяването, но за разлика от Джихан и нас, не знае какво се е случило с родителите му. Така че, има още какво да се развива в това отношение. Интересно ми е например как ще погледне на майка си след като разбре.
? Ще се променили отношението му към Джихан, защото този факт поставя в съвсем друга светлина неговото поведение ?

Много въпроси има, но то това е интересното, за да чакаме с нетърпение всеки следващ епизод.

За причините Девин да си тръгне, може би е сбор от няколко причини.
Ваня, Аслан не изпълни обещанието си, но стола на Девин си е на място и тя е част от новите правила на Аслан за семейството.
За мен основната причина е, че Девин се е уплашила в какво може да се превърне и затова бяга далеч от тях. Точно в 10 епизод тя попита дали вече е станала Сойкан.

Фени, и аз съм на твоето мнение, че между Хюлия и Ибо е имало нещо или най-малко Ибо се е обяснил на Хюлия още преди сватбата й с Юсуф и тя много добре се възползва от неговите чувства.
Интересно как ще повлияе и новия любим на Ямур върху историята както беше написала Бирсен. Дано само пак не създава тревоги на Девин.

За лелята, Аслан я спомена също в първия епизод / вече прекалявам 😂😂😂 / но очаквам да е на нож и със Сахер, и с Хюлия. Само да не се окаже, че е близка с Илияс.
Тук е страхотен, нищо, че видеото не е с добро качество.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 569
  • au bout du monde
Аслан на снимката на масата изглежда твърдо решен да си я върне. Няма да приеме не за отговор. Но Девин вече го познава. Дали ще се поддаде толкова лесно.

Надявам се 1ви епизод е пълен с АсДев 😍

Общи условия

Активация на акаунт