💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 108

• 39 591
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря за всичко споделено, утре ще коментирам!!
тази красота за.......

лека нощ Nature Stars

# 541
  • au bout du monde
Точно появяване на мафиот.
Не можеш да избягаш от мафията. Не можеш да се скриеш, тя винаги те намира.

Очаквам, че Девин направо си е тръгнала, дори без да се сбогува. 🤔

# 542
Добро утро, дружки! Hug

Айре Heart Eyes ммм ... благодаря ти! Kiss

Цитат
Представянето на новия сезон на Семейство беше много добро. Истинският конфликт е между Джихан и Аслан... Но какво правят те с тези сцени ... Удоволствието да гледаш добър актьор е съвсем друго ... Носят се слухове, че и Лейла ще влезе в затвора. Нека да видим какво ще се случи през новия сезон в Семейство, " място, където всяко зло се прави с добри намерения“.

Бирсен Алтунташ
Ха, Лейля пък за какво може да лежи в затвора ??? Thinking
Появиха се както винаги още разновидности на превода. Кой е най- точен, не зная, но се спрях на този :
Цитат
"- Нашето семейство преди няколко месеца беше пречупено като чинар точно по средата. Сега ние ще станем отново семейство около тази маса. Но, този път по моите правила. Ще станем като истинско семейство, не както беше преди. Независимо дали обичайки се или карайки се, но винаги заедно.
- Лепилото, способно да залепи счупено семейство, още не е изобретено. Сега имаме различни пътища. Сбогом ... В крайна сметка, ако това ни научи на нещо, то е, че любовта ще ни убие.
 -В крайна сметка, ако това ни научи на нещо, то е, че любовта ще ни излекува.“
Хубави намерения има Аслан, да видим дали ще успее да направи това семейство истинско Thinking Мама отново гледа лошо

Интересно, къде ли наистина е Джейлян ? Сладка, много си наблюдателна! Hands Clap
Да видим каква ли ще го играе и тази леля Недрет Thinking

Цитат
Нови актьори в актьорския състав:

Селин Шекерджи -  бракоразводен адвокат Серап.

Айда Аксел  - Недрет, лелята на Аслан.

Алпер Чанкая  - новият познат на Ямур.

Скрит текст:
Цитат
Остават десет дни, докато всички фенове отново ще се потопят в „семейните“ трепети.

Снимките започнаха преди почти седмица, което означава, че вече се появиха някои подробности за събитията във втория сезон.

Връзката между Ямур и Еко приключи. Няма да има връщане към това, което беше. Какво ще се случи с Еко все още е загадка, но Ямур ще започне нова връзка.

За съжаление, темата за бременността на Девин, която започна в края на първи сезон, ще бъде затворена. Дете няма да има. Все още не е известно как е била прекратена тази бременност, но според една версия Девин е била подпомогната по този въпрос от баща си Ергюн Акън, който вече и предложи да намери добър гинеколог сред колегите си, който може да прекрати бременността.

Великолепната тройка " Девин, Аслан и пилафа с кетчуп” отново ще са заедно. В една от сцените отново ще стане дума за пилаф. Трудно се отказва от тези навици.

#спойлер@aile_ds | #Айле |
Жалко, ако е истина това за бебето ... Надявам се да не е вярно, а ако е, дано Девин не е направила аборт, защото неволно ще си променя мнението за тази героиня, а и отношенията между АсДев никога вече няма да са същите ... Мисля, че по- скоро може да е загубила детето след всичко, което се случи и затова да е решила да се разведе и замине далече от Аслан Thinking.
Лошото е, че обикновено спойлерите се оказват истина ... Ще видим, още малко.

Чакаме си и МАВИ

Хубав ден, дружки! Hug

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 10:55 от queen_fenka

# 543
Да не би да са сменили стилиста на сериала? Толкова ми харесват и Девин с всички екипи, и Аслан. Най-накрая не е облечен в развлечени дрехи с 2 номера по-големи. Вярно, че са модерни, но така изглежда УАУ!

Новата леля за мен е професионална гаднярка, ама от най-противните. Имам предвид, че се справя чудесно с тези роли. Смятам, че ще е достоен противник на Хюлия. Сблъсък на титани.
Лейла и затвор?
Толга защо е на масата?
Новият приятел, който гласят за Ямур е много симпатичен. Еко на боклука!
Джиан дали може да се сдружи с Илияс? Няма да ме изненада.
Много сериозна заявка дават за втория сезон.
Лек и приятен почивен ден, лейдис!

# 544
Здравейте, момичета!

Фенче, благодаря за кафето и ранния коментар. Flowers Rose
Пепи, смело действай със субтитрите, много добре ти се е получило. Благодаря за превода на филма. Flowers Sunflower
Кой друг, освен Лейля, е в затвора, дали не е Джихан? Ние не знаем какво се е случило през двата месеца, освен това, че бебето вече го няма.
Благи Flowers Strawberry

Дойдоха ми някои нови мисли върху трейлъра:

Има нова маса и нови възгледи за семейството.
Но и друго нещо различава втория от първия сезон:
В сезон 1 Аслан за първи път стана от масата, още в началото ни показаха неговия празен стол.
Сега е празен столът на Девин. Дали нейното отсъствие няма да накара Аслан напълно да напусне масата? Особено сега, когато идва и Недрет, Ибо е постоянно там и семейството се увеличава. И това да доведе до „масата на вълците“, за което Аслан говори в самото начало. Иляс изглежда още не се е показал, защото се разхождат свободно,.но това не му пречи да действа чрез своите хора.

Сега виждам диалога по друг начин и във връзка с това по-горе:
Девин и Аслан говорят от гледната точка на своя различен семеен опит:
Девин знае своето разбито семейство, което не може „да залепи“ дори децата с техния баща, затова за нея „любовта убива“.
Докато Аслан не е доволен от семейството си, но той винаги е имал семейство, което 45 години се е събирало около една  маса.
Тук засягат вероятно една много важна тема за ролята на семейството за едно дете, когато то вече е възрастен човек, създал е собствено семейство и си задава въпроси. Ще видим какъв извод ще направят, но очаквам, че той ще бъде в посока, че и най-лошото семейство е по-добро от липсата на семейство. Наскоро по подобен начин гледах сериал - „Гюлджемал“, в който темата за майчината любов беше развита по подобен начин: когато на детето е липсвала майчината любов, то вече като зрял човек има проблеми и със своята зряла любов и не може да изгради правилно своето семейство. Родителите дават пример на децата.

Семейството на Хюлия и Юсуф е издържало толкова дълго време като се е крепило върху любовта между Хюлия и Юсуф. Тайната обаче е „изяла“ и двойката, и семейството отвътре. Аслан сега е захранен от любовта с Девин, която любов го лекува. Като състояние на героите си обяснявам външния вид на двамата, а не като състояние на Къванч и Серенай: Аслан е освежен/лечението е започнало, подмладен, и иска да продължи и да даде нов живот на своето семейство, докато Девин изглежда уморена, отчаяна. Без Девин обаче тази любов ще престане да го зарежда…Неговият опит е, че любовта лекува. Любовта, която е липсвала в неговото семейство и която той получава от Девин. Аслан трябва да се излекува докрай, за да продължи. И това ще го накара да напусне масата. Само така и след като се излекува напълно той ще може едновременно да помогне на своето семейство и да излекува самата Девин като свали от нея недоверието, че разбито семейство не може да се залепи отново. Девин е започнала неговото лечение и той иска продължение.
В диалога - в преносен смисъл, погледът на Девин е назад, а този на Аслан е напред. Вярвам, че на финала Аслан ще е прав, но това ще му коства много, защото оставя Хюлия и сестрите си сред хиени.

Хубав ден! Nature Sunny

# 545
Здравейте Благодаря за всичко споделено и размислите върху сериала Браво Пепи Фенче благодаря за превода

Аслан

https://twitter.com/kivanc_kosovo/status/1705490519709688270

https://twitter.com/Kivothebest/status/1705326653738762672

# 546
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Първо да кажа, че съм изключително впечатлена от екипа на сериала. Да се направи фрагмент за отрицателно време... направо не го очаквах. И то качествено, моите адмирации 👏👏👏

Първото ми впечатление от фрагмента беше, че е разделен на две части. В началото е Аслан, после Девин.
В същото време след като го изгледах за енти път забелязах препратки към първата серия.

Първо масата

В първата серия Хюлия беше загрижена за целостта на масата създадена от ръцете на Юсуф. Сега Аслан направи със собствените си ръце маса, която трябва да обедини семейството.
Започва нова глава в историята на Сойкан.

В първата серия стола на Аслан беше празен, сега на Девин.

Но за мен е знак това, че мястото им е запазено и в двата случая.

И в първата серия, и сега Аслан пръв направи крачка към Девин.

Така че, не свързвам това му отношение със случилото се в 7 епизод, когато не я беше потърсил две седмици, а по-скоро към моментите в първата серия.

Неговата упоритост по отношение на Девин и проявява на внимание и любов даде резултат тогава, тя не можа да му устой

Мисля, че и сега ще бъде така, но ще се наложи да направи много по големи усилия.

Много ми харесаха думите им в техния диалог за любовта. И отново се връщам на първата серия, когато Девин му каза, че любовта е като отрова, а Аслан в разгара в дома й, че тя ще бъде най- сладката битка, която няма да спечели.

Благи, стилист на Къванч е Башак. Мисля че, новия им стаилинг е свързан по скоро с промяната, която е настъпила след всичко случило се.
Девин също не прилича на психолог в тези дрехи, с които е облечена. Не познах, че шарените дрехи не са от снимките, но някак не ми се връзваше.
Самата им визия и излъчване е по различна. Много, много ми харесват.
Наранени, тъжни, но и някак одухотворени след всичко преживяно.
Аслан е напълно наясно какво иска. Девин обаче ще бъде изправена пред това да избира любовта или да запази своята същност. Тя стреля по човек, независимо дали това е Джихан или някой друг. Мисля че е избягала, защото се е уплашила докъде може да я доведе семейството, в което влезе.
Интересно ми е дали Аслан ще прояви манипулаторските си способности, дали той ще успее да избяга от това, което цял живот е правел.

За пристанището четох, че ще бъде в Истанбул. Ако е така още ми е чудно защо Девин е в Измир. Сега се сещам, че това пак е свързано с първа серия.

Хубав ден, момичета 🤗🤗🤗

# 547
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте момичета Hug
Благодаря ви за всички постове, снимки, трейлъри и разсъждения по Семейство и въобще всичко което сте споделили! Благодаря на всички допринесли за всеки един превод! И без това стана сложно с преводите! Надявам се, че и за втория сезон ще успяваме да го гледаме с превод, та дори да е късно или на части.
Специално днес обрах паяжините от лапито и го включих, за да пиша, тъй като ми адски трудно и изнервящо да пиша постове и да вмъквам цитати от телефона!

Коте, благодаря 😍 Значи от време на време може и да ни качваш нещо от Енрике и него много го харесвам 👍
Пепи Kissing Heart той си ми е любимец още от тинейджърските години! Порастнах си с неговите песни, но в последните 2-3 години сякаш го преоткрих отново Blush!

Коте, ще се радвам да споделиш нещо за твоя любим певец, и аз го харесвам / много повече от баща му /, а нищо не зная за него! Ще ми е много интересно.

Фенче  Kissing Heart за мен и Енрике като Киво е от хората които остаряват като виното! С годините стават все по-красиви, харизматични и очарователни!

Скрит текст:
Всъщност цялото му име е Енрике Мигел Иглесиас Прайслер!
И е най-малкият от трите деца на испанския певец Хулио Иглесиас и испанската репортерка Изабел Прайслер! Общо са 10 деца от всички бракове на родителите си! Освен брат си е сестра си - Мария Изабел и Хулио Джуниър има още 4 сестри и 3-ма братя от другите бракове на родителите си!
Енрике до последно е крил, че иска да става певец, най-вече от баща си! Искал е да изгради собствена кариера и име без да го свързват с баща му и хората да си мислят, че е станал известен заради родителя си! Затова на 18 години заема пари от бавачката си и напуска дома си, след като се скарва с баща си, заради това че не му е казал, че иска да става певец и заминава да прави демо запис на първата си песен Si Tú Te Vas и то под името Енрике Мартинез, само и само да не го свържат с баща му! Искал е да изгради самостоятелна кариера, без хората да си кажат, че той е станал известен с помощта на баща си! Десет години не е разговарял с Хулио Иглесиас, след като си е тръгнал от дома, но впоследствие стоплят отношенията си и Хулио неведнъж е казвал, че страшно много се гордее с Енрике, но до ден днешен не е посетил концерт на сина си!
Енрике винаги се е стремял да държи личния живот и семейството си извън светлината на прожекторите! И доста добре успява да го постига! Страшно много ги харесвам като двойка с Анна Курникова и си подхождат изключително много! Например, преди раждането на блинанците им Николас и Луси в края на 2017г никой не знаеше, че Анна е бременна! Близнаците са на 5 години и имат още една дъщеричка Мария, която е на 3 годинки! Невероятно очарователно семейство са!

Запознават се в края на 2001, когато Анна е поканена да се снима в клипа към песента му Escape
и вече повече от 20 години са заедно, като междувременно се разделяха за кратко!

С близнаците - Луси на гърба на баща си и Нико с майка си!

и малката сладурка Мери Heart Eyes
Интересното за мен лично е, че колкото и известен да е Енрике - той е страшо земен, внимателен, мил, сърдечен и доста срамежлив! На сцената - той се чувства най-спокоен, макар да има все още притеснения преди всяко представяне, то в момента в който излиза на сцената, там е самият себе си и това е неговата сбъдната детска мечта! Да пее и да вижда любовта на феновете си! Постоянно качва фенове на сцената и се държи изключително мило и приятелски с тях, без значение от пол, религия, здравословно състояние и др.
Лятото дори отказа да присъства на сватбата на една от сестрите си- Тамара Фалко, с която са си много близки и която е дъщеря на маркиз от втори брак на майка си, заради това, че на сватбата й с испански милионер ще присъстват много медии, не искаше да става център на внимание в такъв ден! Дори се заговори, че той и Анна са се оженили на скромна семейна церемония, само с присъствието на най-близките им хора! Не желаят този важен за тях момент, да става достояние на милионите фенове! Все пак това си е техния личен живот и въпреки, че като фен на моменти се дразня, всъщност им се възхищавам, че успяват да опазят семейството далеч от папарашките набези!
Точна такива хора обичам! Естествени! Хора, които колкото и да са известни не губят своята човечност и уважение към останалите!

Видях новия тийзър към новия сезон на Семейство и останах очарована! Направи ме впечатление черните дрехи на Аслан, когато прави нова маса за семейството си със собствените си ръце и бялата рокля на Девин, с която се срещат на пристанището! Бялата й рокля вероятно ще е израза на промяната на Аслан! Любовта му към нея, ще го накара да излезе от тъмните сенки на миналото и да преодолее мрака в душата си! Затова и той прави нова маса, на която да седне семейството му, но вече според неговите правила! Макар да мислят, че пътищата им вече са разделени, те няма да се разделят! Любовта им ще ги дърпа един към друг, независимо през какво ще трябва да преминат, за да сплотят отново семейството си! Но този път, тяхното собствено семейство!

Погледът на Аслан е изпълнен с любов и решителност да си върне отново съпругата!
За нея може любовта да е това, което ги наранява, но за него- любовта е това което ще ги излекува!
Наистина нямам търпение, вече да започнат! И толкова съм ентусиазирина, защото утре започва и трети сезон на Присъда, а тийзъра който ни пакзаха там е повече от настръхващ! Яко ще се реве отново Blush! Затова се надявам поне в Семейството да не ми случва често да прибягвам до кърпичките, поне не в началото Stuck Out Tongue Winking Eye!
Още много мисли напират да излязат през клавиатурата, но вече и без това стана доста дълго!  Първо ще се опитам да ги укротя и подредя, пък след това до ги споделя! Макар че времето ме на работа ми ограничено за да влизам и да пиша, а и вкъщи не ми остава достатъчно покрай другите задачки Pensive.
Но въпреки всичко, ви чета с огромен интерес и нямам търпение за началото!
Хубав ден на всички! Kissing Heart

# 548
Терзи, благодаря за видеата 😍

Е, Аслан си е Аслан. Не беше необходимо много време. Нещо е направил, за да го гони и вика Девин.

Направи ми впечатление и подредбата на хората около масата.

От една страна са Хюлия - снаха, празния стол на Девин - снаха, Толга - зет, Зейно - бъдеща - снаха.
От другата страна хора свързани кръвно.

# 549
Лейла в затвора ли, какви са тия работи сега. Не разрешавам. Моите Лейли не могат да бъдат престъпнички, с малки изключения 😚

Лелята трябва да е дзвер, видя ли тази актриса работата е ясна 😂

Ето го в цял ръст 💥

# 550
Привет момичета Hug
Радвам се, че темата ни се оживи!! Flowers Four Leaf Clover
С интерес прочетох всички- благодаря за споделеното!!!-
Фенче, Пепи, Ваня, Камилита, Благи, Терзи, Коте, Мира!! HeartsFlowers Sunflower
Коте Kissing Heart, мерси за спойлера!!
Благи, няма начин да сменят стилиста на Къванч Wink

от Бирсен
Ще се очаква с нетърпение как персонажът на Бедри, изигран от Алпер Чанкая, който ще бъде партньор на Ямур в новия сезон, където картите ще бъдат преразпределени, ще повлияе на историята.

за Айда Аксел, бях доста изненадана, Ванчето като сложи снощи новината. събира се тежка артилерия от силни актриси от едно поколение- двете с Нур.
 Айда игра злодейка във Вятърничав, но защо ми се струва, че тук може да е по-положителен герой като антагонист на Хюлия.

за спойлерите
Скрит текст:
за бебето, според мен ще е вярно........
И аз не искам Лейля в затвора, интересно поради каква причина Thinking

Фенче Kissing Heart, Киво е тренирал за тая сцена Wink

Пепи, голяма изненада с превода на BOGA BOGA, прегледах го снощи, май не  е лош.
само дето от време на време се появяват рекалми на други филми............
слагам линка, ако някой иска да го гледа, Къванч е в отрицателна роля, психотрилър.
https://ok.ru/video/6714772097748

..................................

хубава събота!!!

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 14:00 от Airra

# 551
  • AMS

Привет, мили дружки!!!
Благодаря ви за преводи и новости!!!
Благодаря за интересните постове!!!
Благодаря за активността в темата!!!
И понеже не обичам да оставам нещата недовършени,
се връщам към последните два епизода >>>  

Резюме еп. 12 >>>

Айсел и бебето ѝ са в критично състояние след взрива на гробището.
Продължавайки войната си от там, където е спряла,
Иляс принуждава Хюлия да направи избор между синовете си.
Хюлия и Ибо търсят нов начин да спрат Иляс.
Аслан измисля план, за да накара Иляс да плати за това,
през което е преминало семейството му и се обединява с Джихан.
От друга страна, Девин е целта на Иляс.
Хюлия трябва да отговори на Иляс, за да защити семейството си
и в крайна сметка прави избор между синовете си.
Иляс вече е готов да нанесе последния удар,
за да прекрати войната си със Сойкан.
Той се сблъсква с името, което Хюлия му е дала.

Резюме еп. 13 >>>

След решението на Хюлия, Иляс планира да убие Аслан, но ... изненада.
Преди оръжията да гръмнат, Иляс дава на Аслан силен джокер  
за тайната на осиновяването и кървавото минало на семейството.
Така вече Аслан има само един въпрос в ума си.
Девин вижда, че мъжът, когото обича, е изправен пред смъртта
и казва на Аслан, че е бременна. Аслан е много щастлив от новината,
но Девин е твърдо решена да не ражда това бебе.
Аслан се опитва да докаже на Девин, че е възможно да изградят нов живот.
Телефонно обаждане от Каймет кара Хюлия да се задейства.
Аслан работи по свой план, за да разбере кое е осиновеното дете.
Когато Аслан научава кое е осиновеното дете, истината, която излиза наяве,
разтърсва дълбоко отношенията между Аслан и Хюлия.
Джихан също научава тази истина и отива в клиниката на Девин.
След случилото се в клиниката Девин решава да прекрати сеансите.
Всички се събират на годежа на Ямур и Еко и тайните една по една излизат наяве.
Хюлия казва на Аслан, че Девин и Джихан са се срещали тайно от месеци.
Аслан и Джихан се изправят един срещу друг.
Конфронтацията между двамата братя  се превръща в голям сблъсък.
Кървавите тайни на семейството са разкрити
и семейството е повлечено към унищожение.
Всеки е в повратна точка, която преобръща живота му с главата надолу.

И вземайки повод от последното изречение,
мислейки за втори сезон, си казвам >>>
"Как можеш да знаеш, че живота ти
няма да стане по-добър, като се преобърне?"
Нека пътят им да е открит!!!
Сигурна съм, че ще се справят!!!

Дружки, отсега нататък по-рядко ще се появявам.
Оставям Аслан, Девин и цялото Семейство на вас!!!
Приятни занимания!!!

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 18:56 от * Diva *

# 552
Здравейте, момичета! Поздрави от Турция и нашия любимец! HeartHeart Eyes Специално влезнах в магазина, за да снимам рекламата.

# 553
Леле, сега установих, че съм гледала видеото, което качи Терзи без звук 🤭
Милата Девин, какво ли е направил Аслан, за да крещи така. Някой може ли да преведе какво точно му казва.
Аслан и той в светли дрехи, а Девин е със същата рокля. Много въпросителни изникват в мен.

Последна редакция: сб, 23 сеп 2023, 16:07 от pe04

# 554
Да не би да са сменили стилиста на сериала? Толкова ми харесват и Девин с всички екипи, и Аслан. Най-накрая не е облечен в развлечени дрехи с 2 номера по-големи. Вярно, че са модерни, но така изглежда УАУ!

Новата леля за мен е професионална гаднярка, ама от най-противните. Имам предвид, че се справя чудесно с тези роли. Смятам, че ще е достоен противник на Хюлия. Сблъсък на титани.
Лейла и затвор?
Толга защо е на масата?

Най-после да прочета моето мнение относно дрехите - Къванч е толкова впечатляващ мъж, а в 1ви сезон и на мен ми направи впечатление нескопосаните размери палта, сака, панталони и т.н., напомни ми на подобната "мода" през 90-те, когато мъжете носеха такива широки и не по мярка костюми. Иначе стила на Девин всякак ми харесва, то с такова тяло и чувал да облечеш, пак ще стои шик.

Толга и на мен ми е безкрайно чудно как и защо се толерира, особено след всичко, което се разбра за него, как може Хюлия да предпочита дъщеря ѝ да е омъжена за подобен плужек, защо Аслан и самата Лейля не са предприели по-стабилни стъпки да го поставят на място... Знам, че в суматохата го пренебрегнаха, но той е от онази порода хора, които всички подценяват, а всъщност са отровни змии в пазвата.
И Лейля кога най-сетне ще каже на близките си за болестта си? Много ме дразни това, че мълчи...Това си е малко старо сериално клише, което не искам да виждам на екран повече, малко от рода на останалите подобни - амнезия, зъл брат-близнак, дегизировка само с очила и шапка без да те познаят, подслушване пред отворена врата, глупави недоразумения, които не се разрешават поне 20 епизода... Малко така се получи с болестта на Лейля. Искам да видя реакцията на майка ѝ, ако разбере. Интересно ми е това влечуго дали е способно на някаква човешка емпатия към собственото си дете, много искам да го видя този момент!

Не знам тази леля каква ще бъде, но се моля да е антипод на Хюлия - т.е. не съвсем, де - нека пак е властна и наперена, но да е защитничка на Девин и Аслан, имат нужда от един такъв силен закрилник в техния отбор!

А честно казано, не знам за вас, но на мен хич няма да ми липсва Джейлян ако не я дават в този сезон...Не е лоша, ама и тя се оказа една неуравновесена лигла, двете с Ямур повече си приличат, отколкото с истинските си братя и сестри..

Общи условия

Активация на акаунт