💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 108

• 39 355
  • 731
  •   1
Отговори
# 645
Леле, какъв фрагман само.... нямам търпение Flushed
https://youtu.be/TNA3IRwUmi8?si=UucIvEWJSK_AVLrV

# 646
Здравейте Благодаря за споделеното и фрага
С руски субтитри

https://vk.com/feed?q=%23KivancTatlitug§ion=search&z=video-20440720_456239194%2F7655a4c3265c3270dd%2Fpl_post_-20440720_1068

# 647
Превод на фрага:
Аслан: Казват, че семейството-това е най-силният вид любов. Това е вярно…. Но не съвсем. Това е и вид силна ненавист.
Аслан: Кажи, какво искаш?
Джихан: Всичко искам, всичко! Искам семейство, например, искам да видя как се гърчиш от болка, искам да видя как пълзите.
Девин: Искам да се разведа
Адвокатка: Ако действително искате да се разведете, трябва да ми предоставите нещо, което може да разруши Сойкан и да ми облекчите работата, госпожо Девин.
Девин: Прострелях човек, за да не умре моят любим. Някога стреляли ли сте по  някого?
Девин: Направете място!
Аслан: Братко, виж!
Джихан: Не съм ти никакъв брат.
Аслан: Чуй ме.
Джихан: Няма никакъв брат!
Аслан Да видим кой-кого!

https://www.youtube.com/watch?v=TNA3IRwUmi8

Редактирах, защото излезе в друг профил с една реплика повече-тази на финала.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 19:44 от Бл@гуна

# 648
Дружки, благодаря за фрага! Kiss Лелеее, направо ни взривиха с него!
Благи, благодаря за превода! Kiss Както винаги се появи и друг, та да споделя и него:
Цитат
А - Казват, че семейството е най-силната форма на любов. Вярно е, но понякога това е и най-силната форма на омраза.
А - Какво искаш от мен? Конкретно от мен ?
Дж- Искам всичко, всичко! Искам семейство например! По дяволите, искам да се гърчиш от болка! Искам да видя твоето страдание!
Д - Искам развод.
С - Ако наистина искате развод, трябва да улесните работата ми и да ми дадете нещо, което ще ги унищожи, Девин ханъм.
Д - За да не умре любимият ми, стрелях по човек. Някога стреляли ли сте по човек?
Д - Отворете, трябва ми малко въздух, отворете, искам малко въздух, отворете ...
А - Братко ...
Дж- Не ми казвай "братко", брат- мрат няма, тук няма никакви братя!
А - Ще поживеем и ще видим ..
Този пък защо не се изправи пред Хюлия и да и говори на нея тези неща, защо обвинява точно Аслан, какво точно му направи той, освен, че го винеше за смъртта на баща им ??? Даде му всичко, дори когато знаеше, че не са истински братя. И този ли брат ще излезе, че винаги му е завиждал за всичко, затова ли прикоткваше жените му, след като Аслан ги отсвиреше ? Thinking Жал ми е за него, но не Аслан му е виновен за неговата съдба, че чак да иска да се гърчи от болка, прекалено ми е! Е, така е, такива като Кузей, които въпреки всички гадости, въпреки предпочитанията на майка им никога не намрази брат си  не са много ... Много ми стана мъчно и за Девин Cry

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 20:28 от queen_fenka

# 649
Този фраг ни довърши смятам. От него се вижда, че Девин явно има проблеми и то сериозни. Още ли вярвате, че има бебе? Дано да има, но аз наистина се съмнявам.
 Джихан няма, какво да го коментирам. Достатъчно го нахейтих в първи сезон, даже малко му е било! Не го съжалявам. Ако беше отишъл това да го каже на Хюлия и Ибо, щях, но Аслан? Той, каква вина има? Ако излязат верни спойлерите, че Джихан става близък с Илиас....
А тази адвокатка, как ще стане близка с Джихан? Развод, че няма да има е ясно, и да се разведат пак ще се съберат. Пилците се броят на есен. Притеснявам се, кой ще оцелее до края на сезона.

# 650
Сладка, Терзи, Благи, благодаря за фрагмана. Flowers Sunflower
И за преводите, а и Фенчето е донесла още един. Flowers Maple Leaf
Все по-добър превода, а нищо не е ясно. Grinning

Малко гадаене:
След убийството Девин е в болница.
Дали са закарали Аслан и Джихан и там и става зле?
Или Девин е сама и е отишла в болницата при баща си?
Този 12-ти етаж нещо ми говори.
Ако е отишла при баща си, ми минават лоши мисли през главата...

Ръката, която подава лаптопа с видео от откриването, ми се струва, че е на Айда Аксел, т.е. на лелята Недрет.

Братята все пак говорят, мислех, че ще продължат да се стрелят.

Пепи, радвам се, че статиите са ти били полезни.
Да, в къщата на Аслан има също картина с коне, те са стадо диви коне.
Конете в спалнята, напр. в еп. 9 на 0.48.25.
Такава двойка коне съм срещала, че тълкуват като вярна любов, любов завинаги.

# 651
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Ох, и двамата са 🔥🔥🔥

и тъжни.

С червената рокля и аз мисля, че е сцена след стрелбата. А Девин явно има сериозен здравословен проблем.
Понеже днес изгледах откъса от 13 епизод там Аслан говори за Джихан, "Понеже баща ми го нямаше, моят герой беше брат ми. ... Накрая нищо не станахме нито врагове, нито братя".
Всъщност насочвайки цялата си омраза към Аслан и отмъщение, той много добре знае, че това ще засегне най-силно Хюлия. Така че, колкото и странно да изглежда това отношение, то си е насочено към Хюлия.

Интересно решение за белия костюм на Аслан.

# 652
Момичета, благодаря за фрага, превода и коментарите!! Flowers Hibiscus
драмата при Девин особено е на макс.....
не ми се гадае, в момента мислите ми са заети с нещо друго, пак свързано със сериала...Head Band

# 653
Бялото е цвят и за двамата.
Символизира ново начало.
Но за всеки от тях сега това начало има различен смисъл:
Аслан започва ново начало за Сойкан - нова маса и чист бизнес, и чака Девин да се върне при тях,
а Девин започва нов живот сама, иска дори развод.
Накрая, когато го арестуват, обаче е в черно. Grinning
Някой го е очернил - този, който показва записа от откриването.

Запазили са този много хубав постер и в новия сезон.
Двамата се обичат.
Всеки тегли другия към себе си.
Проблемът им е семейството: той иска с нея в Сойкан, а тя с него, но сами.
Всъщност тя сега иска вече и без него, иска да върви сама.
Кой ще надделее...

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 22:20 от vanja@

# 654
Нали, снимаха нов постер ?
Много се надявам да го водим до вторник.
В този фраг нямат нито една обща сцена.
А още във втория, а и сега ми направи впечатление, че другите членове на семейството изглеждат много добре. Сякаш нищо не се е случило.

# 655
  • au bout du monde
Тази адвокатка не ми харесва. Ще има някаква цел. Вероятно работи за Иляс.

Болката, която показа Серенай направо ми върна спомените от раждането. Ей така като нея бях. Много истинска, браво на нея.

# 656
Пепи, сигурно ще има нов постер.
Но ми направи впечатление, че вторият и третият фрагман завършват с този постер.
Дори точно това ми привлече вниманието, че епизодите започваха с кадър с постера, а сега този кадър са го сложили в края на фрагмана.
А първият фрагман завършва с един друг постер от първи сезон.

Иляс е дал на някого записа със стрелбата. Каква му е целта?
Девин стреля, но няма смърт.
Джихан е разпален, но Аслан не реагира.
Създава впечатление, че обмисля какво да прави, нататък.
Изглежда е поканил Джихан на откриването, но Джихан е много решителен.
И Ибо е там, цялото семейство.
Аслан ги събира, но не се получава, да видим Ибо какво е измислил.

# 657
  • au bout du monde
Нямам търпение. Дано не са издали всички сцени на Асдев и да има още нещо

Фраг 2 бг суб

# 658
Оххх, този Джихан вярно, че има причина да е толкова огорчен, но наистина - единственият човек, който не го е предавал, защото дори не е знаел, и след като научи, беше готов да му отстъпи всичко - брат му...баш на него ли започна да се злоби! Неправилно си насочва тъмните бесове.

От това, което видях на промото, тълкувам събитията така - Девин след като застрелва Джихан, за да спаси Аслан, си тръгва омерзена от имението, и от силния афект получава внезапни спазми и отива в болницата, където...най-вероятно, за съжаление губи бебето... Frowning1Sob
Другата сцена, в която се разпада и плаче до леглото, вероятно наново преживява загубата и страда..
Но паническите атаки на публично място са ясен знак, че е толкова прегоряла от всичко, което преживя, че е на косъм от точката на пречупване.
Между другото, и аз понякога като усетя пристъп на тревожност, се разсейвам с подобни клипчета на чистене или машинна изработка на разни продукти, както в 1ви сезон видяхме.
Но за нейните турбулентни емоции трябва доста по-силно 'лекарство' вече.

Миналото лято бях гледала един много хубав турски сериал по Нетфликс, Zeytin Ağacı или Another self, както го превеждат там.
Замислих се колко би им било полезно да Аслан и Девин да минат една терапия за семейни констелации при този терапевт там... Ама много!

# 659
  • au bout du monde
Попаднах на разговор на чичото и Аслан. Много е прав чичото с тези думи.😪
"Тя ще успее да те излекува, но ти ще я подлудиш."

https://twitter.com/korhanswife/status/1707803585134702735?t=hlp … Q2vaGjQlgjdw&s=19

Общи условия

Активация на акаунт