💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 108

• 39 353
  • 731
  •   1
Отговори
# 660
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Камилита, благодаря за видеото 🤗

Честно казано съм объркана. Добре ни объркаха представите.
Най-вече от това, че ми е трудно да си подредя хронологически събитията от трите фрага.
Първо кое е, откриването на пристанището или сцените в Измир, направата на масата или арестуването на Аслан, пристъпите на Девин или искането на развод.
И на мен не ми хареса адвокатката. Защо за да се разведе Девин трябва да получи информация, с която да унищожи Сойкан ?
В третия фраг Девин е дадена в две пълни крайности. При адвокатка изглежда изключително спокойна, бих казала хладнокръвна и тези моменти на пристъпи, където изпитва силна болка.
Чудя се дали точно заболяването й няма да стане причината тя да се върне при Аслан. На своето семейство тя няма как да разчита.

Да, бялото е символ на ново начало, но и на чисти мисли. Гледам положително на цялата ситуация като стремеж на Аслан да действа оттук насетне според съвестта си и да довърши това, към което се стреми до края.

За мен Аслан е в много по трудно положение от Девин. Девин може просто да си тръгне. Но Аслан ако си тръгне и се случи нещо, с които и да е от семейство му, как може да предложи да живее. И двамата са в капан и като че ли няма изход от цялата ситуация.

# 661
  • au bout du monde
Добро утро от яз. Искър.

Девин ще се опита пак да помогне на Аслан, но кой ще помогне на нея?
Страх ме е накрая да не се окаже, че тя го е спасила, но е пожертвала себе си и краят да е фатален.

Много се надявам и двамата да успеят да се излекуват взаимно. Той да й помогне да преодолее кризата.

За нея не знам дали вярва, че може да се спаси или е с ясното съзнание, че ще се погуби, ако се върне при него 🤔

Сетих се и друго. Аслан няма как да зареже семейството, точно защото има съвест и е отговорен за тях, но не е нужно да живеят всички там. Спокойно Аслан и Девин може да се преместят. 🙄

След няколко дни ще си наредим мислите или ще се объркаме още повече.

Скоро ще излъчат сцена от епизода 🤪 🫣

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 13:44 от La Libellule

# 662

Хубава събота!! Hug

Момичета, много хубави коментари!! Flowers Sunflower
Камилита, благодаря за фрага със суб!! Hands Clap /на чудесно място си!!/

Определено доста ни объркаха с фраговете.
Дали ще има спасение и излекуване за Аслан и Девин накрая, зависи от волята на сценариста.
За сега изглежда много трудно....
Както казах и преди, не искам фатални трагедии, дано ни ги спестят.
И на мен не ми хареса адвокатката, да не говорим, че ще има и нещо общо с Джихан.
за това-към кой Дж. неправилно си насочва агресията- сте го коментирали, няма да ви повтарям Hands Plus1
Беа, хубав коментар за Девин!
Цитат
Замислих се колко би им било полезно да Аслан и Девин да минат една терапия за семейни констелации при този терапевт там... Ама много!
добра идея, но това вече е друга материя, езотерична, няма да си пасне с естеството на  сериал ни.

Фенче Kissing Heart, от спойлерите, които сподели, тоя първия ме заинтригува.

Серенай!! Hands Clap

.......................

Откъс от серията ново
https://twitter.com/ailetvdizi/status/1708071358775570469

страхотно с тая табла!! : )

превод на руски
https://vk.com/aile_ds?w=wall-218430483_11369

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 15:02 от Airra

# 663
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за донесеното и споделеното в темата!!!
Девин супер изигра дюшеша срещу Аслан.
Би му пуловете, затвори му почти всички капии.
При таблата е важна психологическата устойчивост при хвърляне на геле.
А като загубиш, спиш със зарчетата под възглавницата за да ти върви.
Но и на него му беше приятно, че загуби от нея.

Приятни занимания, дружки!!!

# 664
доста засилиха рекламата!!

има и озет, ако иска някой да го сложи
на англ

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 15:38 от Airra

# 665
  • au bout du monde
Все пак наистина ще ходят на сватба. Интересно ми е след играта на табла, какъв ще е следващия ход на Аслан, че да я замъкне пак на сватба😆
Мисля че в края на вечерта, че е разговора от 1вото промо.

# 666
Не знам какво ще стане, но  толкова много ми харесват.

Ето и озета

Голям пропуск за мен е, че не умея никакви игри.

Въобще не ми е ясно какво прави Девин /Дива, благодаря за разясненията/, но със сигурност му затвори устата, поне в този момент.

# 667
  • au bout du monde
Видяхте ли как Девин се подсмихна като обърна глава настрани😃 Не искаше да види усмивката й 😁 Ах, този Аслан. Тя колкото и да иска не може да му устои.

Точно този момент
https://twitter.com/pete69902/status/1708082040346644721?t=Tklqa … C8GjXIxRq2YA&s=19

Тя мн добре знае какви игри играе той, но въпреки всичко пак ще тръгне с него. Малко като пеперудата, която е привлечена от огъня.

# 668
Дружки, благодаря ви за всичко споделено! Kiss Откъса от серията много ми хареса! Невероятни АсДев! Heart Толкова естествено играят и двамата ...

Аз се отказвам да гадая какво, кога, заболя ме главата Smile Търпеливо ще си чакам серията във вторник. Много се надявам да има онлайн превод, дори и да не е със Сабина, която разбрах, че се е отказала, за да не гледам само картинки.
Превода на откъса:
Цитат
- Синко, ние на това не се научихме напразно, продължавай Лютфи.
– Снахата си тръгва.
- Тя няма да си тръгне. Играй.
- Почакайте ...
- Братко, снахата идва.
- Нека дойде.
- Защо аз да си тръгвам, ти си тръгни!
- Аз ? Не, всичко ме устройва, чувствам се добре тук, но ти вече и куфарите си приготвила, ако искаш да тръгваш, мога да те закарам до където трябва?
Лютфи, продължавай.
- Няма ли да си тръгнеш сега?
- Дойдох тук, за да си почина малко, да се отпусна, става ли? Последните два месеца бяха трудни за мен. В Истанбул отворихме пристанище, ако искаш, ела на чай или кафе, когато си свободна. Ще те чакам.
- Дюшеш (табла). Виж, това е едно, обратна психология. Това е две, ти ми каза да си тръгна, точно защото знаеш, че тогава няма да си тръгна. Това е три, където ти си учил, аз съм преподавала, Аслан Сойкан. И това е четири, у дома (табла), няма да ходя никъде! Аз ще бъда тук. Вземи това и си тръгвай, аз няма да ходя никъде.
И на озета:
Цитат
След разрушаването на семейната трапеза, Аслан се опитва да събере отново разбитото си семейство; Той купува яхтено пристанище, за да започне живота си на чисто. Девин е решена да прекрати брака си с Аслан. Затова тя наема бракоразводен адвокат. Видео, изтекло онлайн по време на откриването на яхтеното пристанище, показва как заздравяващи рани започват отново да кървят. Всички се опитват да намерят отговора на един и същи въпрос: "Кой е снимал видеото?“ След изтичането на видеото Девин заминава за крайбрежен град далеч от всички. Но тя няма да може да избяга от един човек: Аслан. Аслан се опитва да я убеди да станат отново семейство и да излекува раните на Девин. Девин обаче няма да забрави лесно цената, която е платила за тази любов. Преживявайки грандиозна конфронтация на дарителската вечер на Асоциация "Хюлия ",  Джихан, който научи, че е живял в голяма лъжа от много години, сега се противопоставя на Сойкан с всички сили. И до този ден той е решен да накара семейството да плати за откраднатото от него. Горчивата истина, която Девин открива за себе си, я връща към критична точка в отношенията и с Аслан. Девин се оказва на важен кръстопът. Или остава, или си тръгва. Аслан, след като получава новини, които ще променят ситуацията, предприема действия, за да запази семейството си заедно. Вземайки решение, животът на всеки ще се промени безвъзвратно.
Ето я и Джейлян, никъде не е отишла. На мама Хюли физиономията е безценна Smile

Камилита, абсолютно! Ще е горещо, нямам търпение!
Цитат
Тя мн добре знае какви игри играе той, но въпреки всичко пак ще тръгне с него. Малко като пеперудата, която е привлечена от огъня.
Прочетох, че Аслан поема вината на Девин за стрелбата, явно затова е с белезници Thinking
Скрит текст:
Дружки, попаднах на видео от градината в Garden Lodge с изкуственото езеро с японските златни шарани КОИ, за което само бях чела, надявам се да ви е интересно и на вас.

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 18:48 от queen_fenka

# 669
Направиха ми впечатление
белите дрехи.

Дано това е знак за промяна и чисти мисли. Макар че като гледам физиономията на Хюлия...

И многото цветя при откриването на пристанището. Бели и сини орхидеи. Проверих, орхидеи са 😜

Камилита, много точно, като пеперуда привлечена от огъня.

# 670
  • au bout du monde
Горката Девин, как се е хванала за стола

Можеше и без Я.😄

# 671
Аслан и Девин във втори сезон ще са с още по - убийствена визия !

Пепи, дано! Страхотен колаж!

# 672
Мисля, че целия страх на Девин е от самата нея. Знае, че пак няма да му устой и това я плаши.

# 673
  • au bout du monde
Мисля, че целия страх на Девин е от самата нея. Знае, че пак няма да му устой и това я плаши.

Тя точно това казва в 1вото промо - Страх ме е. Страх ме е от мен самата!
Тя вече е способна да направи всичко, когато е с него, дори да стреля по човек.

Знае, че той дойде ли и тя ще се върне при него.
За това и иска да напусне мястото щом го вижда, за да е далеч от него.

# 674

И аз така смятам Joy

Девин, му знaела номерата, тя преподавала в този университет, а реално направи точно, каквото той искаше. Голяяям манипулатор е той. И тя го знае, но няма силата да се противопостави по Девински. Огън е тази Девин, а Аслан, тихичко, без да гърми и трещи като нея само й налива по мъничко масло и ела да видиш. Много ги харесвам!
На всички обаче им прави впечатление новата визия, не съм чула един лош отзив.
Както и да са подредени събитията съм сигурна в едно, ще седна и няма да мръдна от екрана.
Много се надявам обаче да има, кой да превежда. Сабина гледам, че си изтри от профила Айлето, не знам освен Рибарчето дали е решила и нещо друго да превежда. Уж много го харесваше Семейство. Не съм прочела и друга рускиня да каже, че ще превежда. АвеТюрк като нищо пак ще направят платени преводите.
Споделете, ако от някъде излезе информация. Напрягат ме много! Grinning

Защо Аслан стои на това място?

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 18:54 от Бл@гуна

Общи условия

Активация на акаунт