Камилита, благодаря за видеото 🤗
Честно казано съм объркана. Добре ни объркаха представите.
Най-вече от това, че ми е трудно да си подредя хронологически събитията от трите фрага.
Първо кое е, откриването на пристанището или сцените в Измир, направата на масата или арестуването на Аслан, пристъпите на Девин или искането на развод.
И на мен не ми хареса адвокатката. Защо за да се разведе Девин трябва да получи информация, с която да унищожи Сойкан ?
В третия фраг Девин е дадена в две пълни крайности. При адвокатка изглежда изключително спокойна, бих казала хладнокръвна и тези моменти на пристъпи, където изпитва силна болка.
Чудя се дали точно заболяването й няма да стане причината тя да се върне при Аслан. На своето семейство тя няма как да разчита.
Да, бялото е символ на ново начало, но и на чисти мисли. Гледам положително на цялата ситуация като стремеж на Аслан да действа оттук насетне според съвестта си и да довърши това, към което се стреми до края.
За мен Аслан е в много по трудно положение от Девин. Девин може просто да си тръгне. Но Аслан ако си тръгне и се случи нещо, с които и да е от семейство му, как може да предложи да живее. И двамата са в капан и като че ли няма изход от цялата ситуация.