💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 108

• 39 352
  • 731
  •   1
Отговори
# 675
  • au bout du monde
Точно в тази сцена си пролича какъв манипутор е 😁 и неговите тънки усмивки. Нямало да тръгне 🤣
Харесва ми как Аслан действа тихичко и кротко, а и в него бушува буря. Едва се сдържа да не я грабне😍

Чудно ми е защо Аслан я чака 2 месеца. Дали е бил в затвора или просто е изчакал да си подреди нещата.
Сцената с ареста може и финала да е.

# 676
За Сабина прочетох, че имала предупреждение от продукцията и затова спира.

# 677
  • Плевен / София
Здравейте момичета,
Знам, че на преден план сега са Аслан и Девин, но.....ви нося новина за друга бивша партньорка на Къванч...
Джан Бономо съобщи, че се е преместил в Чешме със семейството си, а също така коментира бащинството си:
📌 „Стремя се да бъда по-добър баща от моя баща. Честно казано, бих дал на бащинството си 9,5 от 10."
Прочетох в интернет пространството, че са предлагани роли на Йойкю, но тя е отказала, за да бъде повече време с детето си... Все пак в тази възраст то има най голяма нужда от майка си...

# 678
Аслан е толкова сигурен, че тя ще се върне отново, манипулатор е голям.

Толкова много информация се струпа на веднъж, че съм пропуснала тази част от озета, че Девин заминава след изтичане на видеото. И каква е тази горчива истина, може би е точно болестта?🤔

Камилита, възможно е сцената с ареста да е в началото, а Девин естествено се е изнесла от имението.

Да видим кога ще ги видим пак така.

Гости, благодаря 😍

# 679
  • au bout du monde
Още малкоооо и всичко ще разберем 😁

Честно ви казвам едва издържам. Бях се кротнала лятото, но сега пак ме завладя.

# 680
А аз имам толкова много работа, че не ми се мисли, но и аз леко си луднах.😂🤭

Аслан е с халката, Девин е свалила пръстена на Сахер

И малко информация за символиката на орхидеите.

Скрит текст:
Орхидеята е символ на женствеността, естетиката и творческото начало. Историите и легендите за орхидеите са изпълнени с много приключения и тайнственост. Една приказка от остров Ява разказва за невероятно красива богиня, която отишла при хората, за да им предаде от своята доброта и взаимно разбирателство.
Но била прогонена с присмех и презрение. Тогава тя се върнала уверена в неземните си сили и заплашила хората. Хората се уплашили и се разкаяли, а богинята великодушно им простила. На мястото, където тя пренощувала в гората, поставила нежно було. Когато вятърът го отнесъл, на земята и по дърветата израснали нежни, ароматни цветя с неземно красиви цветове. Така се появили орхидеите.
Има легенда, която разказва как прекрасната Венера, докато се наслаждавала на любовни игри, изпуснала обувката си и тя се превърнала във възхитително цвете, символ на сексуалността й. Това цвете било орхидеята.
500 г.пр.н.е. Конфуций определя аромата на орхидеята като Кралско ухание.
Орхидеята е символ на пролетта, на изяществото и приятелството, символ на любов и любовното щастие, а според фънг шуй и носител на любов.
Тя зарежда с мощен емоционален заряд, дарява с бодрост и креативни идеи, подтиква човек към активни действия. Ако трябва да постигнете бързо нещо, заобиколете се с орхидеи – живи цветя, картини или дори изображение върху екрана на монитора ви. Особено внимание се обръща на бялата орхидея като символ на чистота и съзидателност.

Лека HugHugHug

Последна редакция: сб, 30 сеп 2023, 23:28 от pe04

# 681
  • au bout du monde
Лошото при мен е, че нищо не мога да свърша🫣 Мислите ми само хвърчат в друга посока 😄

Ето откъса с английски суб.
https://twitter.com/SSWFans/status/1708204158883402040?t=_NWzcD8 … 8ZNwLwiALQzg&s=19

# 682
Добро утро, момичета 🤗🤗🤗

Честит нов месец 🍁🍂🍁

Камилита, същото е и при мен 😂 а това са само четири видеа по една минута. Не ми се мисли като излезе целия епизод.

Сега ще скрия телефона от себе си и сядам да си свърша работата и пак ще ви проверя 😜

Ако междувременно от Мави не ни изненадат. Прочетох, че може би ще пуснат рекламата по време на излъчването на серията. Дано не го направят така. Не ми харесва като идея. Това лично мен ще ме разконцентрира съвсем.

Хубав ден 🤗🤗🤗

# 683
  • au bout du monde
Ах, тези погледи. И двамата искат едно и също. Колко жалко, че не могат просто да избягат някъде.

Казват, че на тази снимка виждат сватба и отиват на нея 😁

# 684
Добре дошли в октомври! Flowers Maple Leaf
Хубав неделен ден! Nature Sunny
Аз вчера си свърших работата, но днес се оказах с много за четене.
Прочетох го и благодаря за интересните коментари. Green Heart

Наистина, защо Аслан е седнал на това място?
Питам се и аз като Благи. Grinning
Останали са само членовете на семейството от по-възрастното поколение.
Девин си е тръгнала.
Джейлян може да е при Ямур. Като си е тръгнала, Девин я е оставила сама. Двете може да са решили да живеят заедно.
Джихан търси себе си. Той е най-объркан. Не знае нито къде му е корена, нито след разкритията иска да знае за Сойкан. Носи си старите дрехи и ще прави това, което е правил цял живот, но вместо с враговете на Сойкан, сега ще воюва със Сойкан. Там единствен равностоен му е Аслан, затова гневът му е към него. Пред Джихан има още много дълъг път, той трябва да разбере за биологичното си семейство и цялата истина за 1978. Сега ще се съюзи с Иляс и Ибо, но разкритията може и да ги превърнат във врагове. Хюлия и Юсуф са спасили живота му, но дали Джихан ще остане жив като съюзник на другите двама от престъплението, това не е сигурно.
Джихан обаче също иска семейство. Адвокатката се появи, ако с нея създадат семейство, тя ще носи също името Сойкан. Това е предсмъртното желание на Юсуф, което Джихан има като документ. Ще видим как ще се развият нещата, ако в един момент се съберат семействата на Аслан и Джихан на новата маса. Кой тогава ще седне на мястото на глава на семейството. Но това е далече, засега сме добре дошли в ада.
Лейля си тръгна заедно с децата още преди разкриването на тайната; тя също е поела по  нов път, простила е на майка си: „Дъщеря ти се върна“ и вероятно е при приятели. Основание ми дават една  снимка и тълкуването за фламингото, което прочетох.
Скрит текст:

Фламинго:
Фламингото е много силно духовно животно. Може да има много символични значения. Най -важното нещо, ако животно с дух на фламинго се появи в живота ви, е да се обърнете към емоциите си и да ги използвате. Каквото и да правите, трябва да следвате сърцето си, защото то ще ви помогне да изберете правилния начин в живота си.
Ако фламингото се е появило за вас, това е знакът, че трябва да живеете живота си пълноценно.

Фламинго е мощен животински тотем с различни символични значения. На първо място можем да кажем, че фламингото е символ на силни емоции, които може да са скрити вътре във вас. Ако фламингото се появи или в будния ви живот, или в съня ви, това означава, че трябва да освободите емоциите си и да ги оставите да ви ръководят в живота.

Ако видите фламинго или ако се появи в сънищата ви, то това трябва да е предупреждение за вас да се отървете от всички негативни неща от живота си. Трябва да промените начина си на мислене и да оставите миналото си зад гърба си. Време е да бъдете по -позитивни и да се съсредоточите върху нещата, които са наистина важни в живота ви.

Ако тотемното животно фламинго се появи в живота ви, това ви напомня да се свържете със собствените си емоции. Ако освободите чувствата си, ще поддържате баланс във всички области на живота си. Не трябва да потискате и криете чувствата си, но трябва да ги освободите и да ги оставите да ви водят през живота ви.
Съвместна дейност . Едно от най -често срещаните символични значения, които можем да свържем с животното фламинго дух, е работата в екип. Тези птици винаги имат обща цел и работят за общност. Ако фламингото е вашето духовно животно, това означава, че и вие ще имате успех, ако работите с други хора.

Прошка. Ако фламингото се появи като ваше духовно животно, това означава, че е време първо да простите на себе си, но и на други хора. Ако сте виждали фламинго, значи е време да обичате себе си. Не трябва да плачете повече, защото е време да живеете живота си и да бъдете щастливи.
Толга няма повече какво да прави в семейството, може да се е отделил и да работи с Иляс срещу Сойкан.

Аслан може да е седнал на това място случайно.
Може да е нарочно, воден от респект към възрастта на другите присъстващи на масата.
Може обаче и да е във връзка с ареста: всички са обърнали поглед към вратата, някой идва, а със същата риза видяхме Аслан да излиза с белезници.
Възможно е отвеждането на Аслан да има връзка със сигнал за някакви нередности около пристанището – някой показва запис от откриването. И е възможно Аслан да е разбрал, че ще бъде арестуван. И умишлено да е седнал на това място като знак, че мястото за глава на семейството остава празно. Не виждаме лелята, чакаха я, но обстоятелствата се промениха с разкриването на тайната. Тя може някъде да изчаква развитието на събитията. Хюлия остава съвсем сама и сега е удобно време за лелята.
Мечтата на Аслан за семейство такова, каквото той го вижда, е на изкуствено дишане.

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 12:22 от vanja@

# 685
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за донесеното в темата!!!
Ще се върна малко в първи сезон >>>

Портокалите и този път показаха ... >>>

И сега напред към новия сезон  >>>
Нека да е успешен!!!

Къванч не за пръв път го виждаме
да играе в проектите си табла >>>

Много от названията идват от турски.
Според "прочетените" от мен
Наръчник на табладжията и
Устойчивост при хвърляне на геле,
има три сорта игра на табла:
Обикновена, Тапа и Гюлбара.
Геле е такава комбинация на зарчетата,
при която не е възможно да местиш пуловете,
защото всички капии са заети от противника,
с най-малко два негови пула.
Чифтовете при хвърляне на двете зарчета:
1-1 еци /епеци
2-2 дюлбара
3-3 дюсе
4-4 дьорджар
5-5 дюбеш
6-6 дюшеш

Приятни занимания, дружки!!!

# 686
Малко почивка и продължавам, после бавно ще ви прочета 😊

Серенай

Сигурна съм, че вече е в имението, защото малката Зейно гони петли и кокошки там 😜

# 687
Привет момичета Hug
Благодаря за всичко споделено и преводите! Flowers Hibiscus

Да си пожелаем един здрав, успешен и късметлийски нов месец!! Flowers Four Leaf Clover

# 688
Привет, дружки! Hug
Благодаря ви за всичко споделено! Kiss

Нека октомври ни донесе много здраве, късмет и успех на любимците ни! Flowers Four Leaf Clover
Това ми хареса! И аз имам доста 5 минутки, както им казваше една дружка на времето Smile И тази е от тях!
Цитат
Интересно, кто-то может пролистать фото Кыванча, не задержавшись на нём надолго...))) 🔥🦋🔥
Интересно, дали някой може да превърти снимка на Kъванч, без да се задържи дълго на нея...)

Тук Аслан направо си ми прилича на Кузей, все едно не са минали толкова години, не зная как го прави Thinking Спомням си колко спори с мен една госпожа във ФБ за една снимка, за която беше убедена, че е от времето на ЗЛ, пък тя беше от реклама на МАВИ за 2018  Smile

Аз лично утре чакам новия постер, дано да е още по - хубав от предишните!
Не вярвам МАВИ да дадат рекламата по време на сериала, ама да видим ...
Пепи, от коя пък продукция има предупреждение Сабина Не вярвам, явно и идва в повече, но за съжаление е предпочела не нашия сериал, а Рибарите ... Дано все пак някоя подруга го превежда онлайн, щото го закъсваме Worried

# 689
Фени, докато водя борба с техниката 😩😩😩
ти отговарям

Може би на тази страница ще има.

Урааа, принтера тръгна. Трябваше по рано да вляза.
😍😜🤭

Общи условия

Активация на акаунт