💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 108

• 39 936
  • 731
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте Благодаря за всичко споделено

# 691
  • au bout du monde
Ай, какво виждат очите ми 😍😍😍 прекрасни са.

# 692
И аз ще ги повтаря

Каква изненада само, направо не мога да повярвам.

Пу, пу, пу 🧿🧿🧿

# 693
Пепи, благодаря! Kiss Стига беее, направо ни заклаха отвсякъде този сезон Tired Face
Терзи, благодаря, джанъм! Kiss Лелеее, колко са готини! Heart Аз ще ги потретя Stuck Out Tongue Winking Eye

# 694
  • au bout du monde
Сцената от 14 еп с бг суб

https://www.vbox7.com/play:7714d7138f

# 695
Много хубава снимка на Серенай и Къванч. Nature Sparkles

Нови от еп. 14.

# 696
  • au bout du monde
Само вижте как я гледа 😁 дали изобщо е чул какво му казва. Сигурно 2 месеца е копнеел просто да му каже нещо😁

# 697
Девин си е у дома.

Сетих се за думите на Лейла, че те с Аслан, са най-големите врагове на тяхната любов. И тогава Девин отиде при Аслан.
Какво ли ще я посъветва сега, когато и тя самата избяга от Сойкан, но и тя се връща, както видяхме от фрага.

Интересно ми е къде обаче е Аслан.

Може би това е хотела в Измир.

Но тук физиономията му е безценна

Ваня, благодаря най -вече за информацията за значението на фламингото.😍 Има надежда.

Камилита, на теб за превода 🤗

Днес се застъпваме с теб.😛 Точно,  "обичам те и ще бъдем заедно" Той е спокоен, тя пак подпали.

И нещо от феновете 😊

# 698
Камилита, благодаря! Hug
Ванче, благодаря! Kiss Ето още две

Пишат, че този актьор Алпер Чанкая, който влиза в ролята на новото гадже на Ямур може би ще е син на лелята и братовчед на Аслан Thinking

Най - много ме заинтригува в озета какви важни новини ще получи Аслан, заради които ще предприеме действия да запази семейството си заедно и според това кой какво решение ще вземе ще се преобърне необратимо живота му. Да не би да научи това, че Иляс е жив ? Друго не се сещам. Да видим, не остана ...
Пепи, винаги има надежда, щом има любов, аз вярвам в моите АсДев! Само да видим дали и г - н Бономо мисли така Stuck Out Tongue Closed Eyes
Лека вечер, дружки!

# 699
Изненадите следват една след друга

Къванч също качи снимката.

И с Google maps  са локализирани имението.

Ще го видим този братовчед. Ямур пак е във вихъра си.

В откъса от 12 епизод Аслан казва на Девин, че сега ще се върнат от там, където започнаха и всичко ще се изясни, просто така изведнъж.
Е, поне са наясно, че и двамата се обичат силно.

Но пък колко са усмихнати извън сериала

Лека 🤗🤗🤗

# 700
  • au bout du monde
И Серенай сподели снимката в инстаграм. И двамата са я харесали в профила на сериала.

Представям си как са им казали - айде сега снимайте се, че ще пускаме снимки Satisfied

А снимката, направена в имението ясно показва, че Девин си е вкъщи.Вероятно снимат 2ри епизод.

Последна редакция: нд, 01 окт 2023, 23:30 от La Libellule

# 701
Наистина очаквам новия епизод да завърши като първи, двамата ръка за ръка влизат в къщата.

Тази снимка е голямо изключение за Къванч. Явно наистина се чувстват добре на снимките. По скоро си представям как Серенай е казала, партнер да направим и ние едно селфи 🤳 че ако разчитаме на Къванч ще си останем на сухо.

Нещо извън темата, но бях впечатлена.

# 702
Добро утро, дружки! Hug

Пепи, благодаря за споделеното за Халюк! Kiss Това е наистина страхотна новина, браво! Hands Clap И е съвсем в темата, Халюк беше партньор на Къванч в сериала Езел, беше човекът, който отгледа Секиз за отмъщението си срещу Рамиз, още тогава ми направи впечатление играта му, голям актьор е той, и е първия турски актьор с награда ЕММИ!

Цитат
Участието на Халюк Билгинер и Къванч Татлъту е голямата бомба.
Екипът на сериала " Езел" посрещна К.Т с вечеря. На излизане от ресторанта всички членове на екипа избягваха въпросите на журналистите. Пръв излезе изпълняващият ролята на Рамиз  Tунджел Куртиз. Във връзка с участието на Къванч той каза, че всичко ще бъде чудесно. А Баде Ишчил каза само: "Приятна вечер", когато в полунощ излезе сложила шапка на главата си.
Кенан И. каза: " Всичко е №10". След него излезе Къванч, който каза, че няма да е за постоянно в сериала, гост - актьор е в него. И двамата се качиха в отделни коли. Халюк Билгинер каза, че е много щастлив, задето работи в такъв екип. А за играта на Къванч каза:" Чудесна е ".
Дружки, не мога да повярвам, че утре вечер вече ще си гледаме Семейство! Голямо чакане падна, ама ето на, най- сетне дойде и нашето време да си гледаме любимците и да има какво да си обсъждаме
Пепи, дано, да видим какво са ни замислили Thinking
Цитат
Наистина очаквам новия епизод да завърши като първи, двамата ръка за ръка влизат в къщата.

Обичам си ги АсДев и много искам да са си заедно до самия край Heart

Имайте хубав ден и успешна нова седмица! Hug

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 10:04 от queen_fenka

# 703
  • au bout du monde
За жалост аз няма да мога да гледам директно по ред домашни причини.😁
Сряда дано успея да стигна до серията.

# 704
Привет, момичета 🤗🤗🤗

Фени, а аз благодаря за споделеното за Езел и Халюк Билгинер. Гледах го в Sahsiyet мини сериала на Онур Сайлак, с който спечели ЕММИ .
Беше по времето на Сблъсък и много добре си спомням радостта им.

Наистина не мога да повярвам, че утре ще си гледаме Семейството.
Камилита, жалко, че така се е получило при теб, ще ти бъде трудно 😜 , защото усещам как го чакаш,но цялата седмица е пред теб.

Дали ще имаме плакат днес?🤔

Малко спомени, с надеждата да има повече такива моменти във втория сезон.

Общи условия

Активация на акаунт