💙 Къванч Татлъту- "Aile - Семейство"§ минали и бъдещи проекти, партньори -тема 108

• 39 933
  • 731
  •   1
Отговори
# 705
Момичета, привет!! Hug

готино селфи!!
Дойде седмицата на старта на Aile!!

Чакам нов постер за да го сложа в новата тема, ама нещо ме съмнява, че ще има такъв Thinking
Очаквам и описания на новоите герои....и за това ме съмнява.
Камилита съжалявам, че няма да можеш да гледаш....Disappointed
Мерси за превода на откъса!!

Много тъпо, че Сабина се е отказала от озвучката, дано все пак има някакъв онлайн превод.
Фенче Kissing Heart и аз си помислих, тоя новия младеж дали няма да е синът на лелята.
Браво на Халюк Билгинер, това се казва международна кариера!
Пепи, мерси за гифчетата!
Ванче Hug

Ще подготвя нова тема, нали искахте да сме в нея за началото на 2 сезон.
Скрит текст:
за превод-за сега се настройвайте да гледаме на руски и английски.

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 16:25 от Airra

# 706
Хайде, две странички до утре преди 21 да ги изпишем. Нов сезон, нова тема викам аз Simple Smile

И аз много съжалявам за Сабина. Те още миналата година имаха проблеми, защото още в началото на сезона ИВИ го купиха и започнаха да го излъчват. Блокираха ги, триеха ги, но те намираха начин. Дано АвеТюрк да се прежалят, но пък те хитовите сериали ги правят платени.
Ще чакам на вас да дадете линк за евентуален превод онлайн. На мен Сбина ми беше единственият източник на информация. Не намирам друг акаунт в Телеграм. А Туитър и Инстаграм не следя.

Айре, не с лошото Hug

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 16:38 от Бл@гуна

# 707
От акаунта на сериала поздравяват Селин Шекерджи за влизането и в Семейството.

Честно казано снимката от снощи ми компенсира за сега липсата на нов плакат.

# 708
Хайде тогава да изпишем до утре темата!

Благи, ще разберем утре дали ще има онлайн превод, дано да има.
Камилита, ооо, много съжалявам, знам как го чакаш!
Пепи, благодаря! Kiss Дано е положителен образ тази Серап, че лоши си имаме достатъчно.
Айре Heart Eyes много хубав гиф! Kiss

Аз мисля, че ще ни пуснат нов постер. А феновете междувременно са спретнали един

Още снимки

Благи, нещо специално за теб! Не зная дали си го гледала.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 17:04 от queen_fenka

# 709
Да подпомогна изписването на темата 😀 С пожелание за още селфита и рекламата на Мави 💙😉

Фенското творчество е бомба 💥

# 710
Ооо, Фени, супер! Първия клип съм го гледала, но сега ще си го изгледам пак. Благодаря, че се сети за мен Hug

Да ви кажа очаквам, че постерът им отново ще е супер. Тези от миналия сезон много ми харесват.

# 711
Хайде да запълним темата. Grinning
И ние искаме нова маса, пардон - тема, за ново начало.  Grinning
А, не може без нов постер, ще го броим за минус. Трябва да ни дадат някаква насока накъде вървим.

Айда Аксел и Алпер Чанкая играха тъща и зет в „Баща“, където бащата беше Халюк Билгинер. Зетят беше ненормален. Имам някакъв спомен за този актьор и от „Ямата“, където пак играеше луд. В Семейство...
Сега Айда и Алпер ще играят майка и син.
За майката знаем, че е змия, ще видим сина.  
Връзката на новия герой с Ямур е опасна, защото Ямур е зависима от баща си и може по тази линия нещо да се случи: Ергюн също ще иска да отмъщава на Аслан. А на Неше този зет ще и хареса, защото тя иска пари и си мисли, че оттук ще дойдат парите на Сойкан. Такива мисли може да и минат и на Ямур, тя също обича парите. Двете сестри може да застанат една срещу друга.

„Баща“

Още не са ни показали какво е татуирано на врата на Джихан. Но все пак си мисля, че двамата братя към края – когато се разберат всички факти и обстоятелства за 1978, ще се помирят. Основание за това ми дават наклонностите и на двамата към поезия: Джихан се представи при Девин като Садък Хидайет, а Аслан обича да чете стихове на Орхан Вели. Двамата имат обща душевност и тя в дълбочината си не е за война, а за мир и любов. Някъде напред двамата ще се срещнат, но дали няма да бъде късно за Джихан да се осъзнае и да се  откаже от отмъщението? Сега Джихан ще се съюзи с другите двама участвали в престъплението 1978 и ще воюва с Хюлия и Юсуф, които фактически са го спасили и Аслан, който му е брат и е изпълнен с добронамереност към него, да оставим настрана това, че Юсуф му е поверил да се грижи за всички, вкл. за Аслан,  но дали Джихан по това време ще е жив…Неговите сегашни съюзници също ще следят развитието и мисля, че не биха позволили двамата братя да се помирят.

Green Heart

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 17:39 от vanja@

# 712
  • AMS

Привет, дружки!!!
Благодаря ви за интересните постове!!!

# 713
  • au bout du monde
Аз не бързам нито за рекламата, нито за нов постер. Достатъчно инфарктно ми е, че ще има епизод. 😄

Последна редакция: пн, 02 окт 2023, 21:36 от La Libellule

# 714
  • AMS

Глемите сладури!!!

# 715
Аз не бързам нито за рекламата, нито за нов постер. Достатъчно инфакрктно ми е, че ще има епизод. 😄
и на мен Wink

Благодаря, че помагате за темата!!

Благи, вярно, че не съм много позитивна........
Скрит текст:
ей такова ми е настроението, като на сета

# 716
Да си  припомним нашите герои.

# 717
# 718
# 719
Момичета.....

Общи условия

Активация на акаунт