Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е значението на новороденото бебе и какви са неговите размери?
Какви са препоръките за кърмене и грижи за новородено бебе?
Какви са препоръките за грижи за бебето, ако майката е болна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е значението на новороденото бебе и какви са неговите размери?
-
Какви са препоръките за кърмене и грижи за новородено бебе?
Препоръките за кърмене включват често хранене, наблюдение на сигналите на бебето за глад и предлагане на гърдата. Освен това е споделено, че изцеждането на гърдите може да бъде полезно, но трябва да се извършва до облекчение, а не до празно. За грижите за новородено бебе майките споделят опит и съвети за обличане, къпане, изцеждане и почистване на бебето.
-
Какви са препоръките за грижи за бебето, ако майката е болна?
-
Какви са обичайните грижи и притеснения при грижа за новородено бебе?
-
Как да се грижа за гърдите на бебето?
кърмата ли ми изчезва или просто напрежението вече няма да се появява?!? А беба иска да суче през два часа, понякога и през един и все си мисля, че не и стига кърмата, но като се изцедих преди малко 90 грама ми се струват достатъчни за 9-1 ден
Не мога вечер да я накарам да яде към 12, в 10 яде и заспива до 2-3, няма будене 
. Затова само внимавам какво ям, че да е качествено млекцето
Не мислете сега за индукция и проблеми от преносването, няма да има никакви проблеми, а скоро ще гушкате бебоци!