Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е значението на новороденото бебе и какви са неговите размери?
Какви са препоръките за кърмене и грижи за новородено бебе?
Какви са препоръките за грижи за бебето, ако майката е болна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е значението на новороденото бебе и какви са неговите размери?
-
Какви са препоръките за кърмене и грижи за новородено бебе?
Препоръките за кърмене включват често хранене, наблюдение на сигналите на бебето за глад и предлагане на гърдата. Освен това е споделено, че изцеждането на гърдите може да бъде полезно, но трябва да се извършва до облекчение, а не до празно. За грижите за новородено бебе майките споделят опит и съвети за обличане, къпане, изцеждане и почистване на бебето.
-
Какви са препоръките за грижи за бебето, ако майката е болна?
-
Какви са обичайните грижи и притеснения при грижа за новородено бебе?
-
Как да се грижа за гърдите на бебето?
.
Отивам с кеф да полегна пред тв-то сега докато малкия змей наня
, ама си е трудничко да си стоиш и да не ти пука. И аз като Викс само това ме притеснява бебчето да не порасне твърде много, докато си стои вътре на топло и все пак още малко остана ... 
, татето и без това имаше усещания, че трябвало да завали сняг и тогава ще се раждаме. Е, хайде неродилите да се преброим, че ми се струва, че оредяхме:
...

Още от родилното карам само и единствено на сокове и солети и всички ужасно много ми се карат. Не го правя нарочно, не е с цел отслабване или диета, просто не изпитвам глад. Обаче понякога похапвам и сладко
Много ми е гузно от факта