Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво е значението на новороденото бебе и какви са неговите размери?
Какви са препоръките за кърмене и грижи за новородено бебе?
Какви са препоръките за грижи за бебето, ако майката е болна?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво е значението на новороденото бебе и какви са неговите размери?
-
Какви са препоръките за кърмене и грижи за новородено бебе?
Препоръките за кърмене включват често хранене, наблюдение на сигналите на бебето за глад и предлагане на гърдата. Освен това е споделено, че изцеждането на гърдите може да бъде полезно, но трябва да се извършва до облекчение, а не до празно. За грижите за новородено бебе майките споделят опит и съвети за обличане, къпане, изцеждане и почистване на бебето.
-
Какви са препоръките за грижи за бебето, ако майката е болна?
-
Какви са обичайните грижи и притеснения при грижа за новородено бебе?
-
Как да се грижа за гърдите на бебето?
Дай да се обзалагаме коя ще е първа. Аз от утре почвам да вземам мерки - да се разбира секс, етц. Не ми се ходи на предизвикано раждане, че само разни страхотии четох. Но божа работа е какво ще стане.
Ние с мъника днес за първи път излязохме на терасата за 5 мин.Голя сладур беше като му блестеше в очичките и примижава като ... сладурче.Аз май изпадам понякога в депресия-гледам го малкия и от радост и от щастие колко е хубав си поплаквам...Май е нормално
. Но пък и тези, които бяха се веселиха до насита 

, ама няма да ни бягате, вие кво си мислите, че като се преместите няма да ви четем ли. 

Не стане ли три часа не ще да нани и скимти като кученце а всичко е ОК-мляко,памперс....И ние май вече имаме колики и започнах от днес да давам капки Симплекс