СЕДМИ КЛАС - трето и четвърто класиране

• 67 521
  • 761
  •   1
Отговори
# 105
  • Пловдив
За Пловдив класиране и балове някъде качени има ли?

# 106
gingerina, само предполагам, че за МГ сте играли за математическите с ИИЧЕ и РИЧЕ АЕ - балът и на двете пада днес. Само те бяха обявени за трето класиране с по 2бр. свободни места и няма вдигане на бала. ИИЧЕ от 293 на 2-ро класиране пада до 278, а РИЧЕ от 258.5 пада до 256.5. РУО веднага качи статистиката.
...
Кандидатствахме и в Благоевград само в МГ. За по-нежеланата паралелка, в която не записахме след второ класиране се е вдигнал над неговия бал, а в по-хубава паралелка някак се е закачил. Не ми е много ясно как е станало. Т.е., където нямаше бал на второ класиране и е паднал сега и сега е приет. Там, където беше приет, сега се е вдигнал бала.

# 107
  • София
Наборът няма профили в никоя от социалните мрежи, контактува предимно по Вайбър. Напоследък продумва, че сигурно ще си направи профил в Инстаграм, но засега е само на приказки работата. Повечето му приятели гледам, че вече имат.

# 108
При нас се случи точно това, което очаквахме. Пак сме некласирани 🥱 за 3-ти път и преди малко го записах в ЧУ. Той изобщо не иска в ЧУ, защото според него там учат "смотани деца", което естествено не е вярно, но това са си негови разсъждения.....моля, кажете ми как да го накарам да не мисли по този негативен начин?!?
Ако не го бях записала в ЧУ единственият шанс беше да учи в училища, които както аз ги наричам "Училища през приемер..." или училища, в които няма подготовка....

# 109
gingerina, само предполагам, че за МГ сте играли за математическите с ИИЧЕ и РИЧЕ АЕ - балът и на двете пада днес. Само те бяха обявени за трето класиране с по 2бр. свободни места и няма вдигане на бала. ИИЧЕ от 293 на 2-ро класиране пада до 278, а РИЧЕ от 258.5 пада до 256.5. РУО веднага качи статистиката.
...
Кандидатствахме и в Благоевград само в МГ. За по-нежеланата паралелка, в която не записахме след второ класиране се е вдигнал над неговия бал, а в по-хубава паралелка някак се е закачил. Не ми е много ясно как е станало. Т.е., където нямаше бал на второ класиране и е паднал сега и сега е приет. Там, където беше приет, сега се е вдигнал бала.

Ами да, явно на момичетата е паднал бала, а на момчета показва по-висок от неговия, затова останах с това впечатление. На другите места пише 0, ако не са приети. Т.е. допуснах, че е прието момче с по-висок бал от неговия. Но, да, не съм обърнала внимание, че на момичетата е паднал.

# 110
  • София
Само моето ли има навсякъде, и то от години, не е активен на фейса, защото аз ползвам само фейсбук. Но има в инста, тик-ток, говорят си в игрите в нещо друго...даже не ги знам. Добре, че е голямата му сестра, да споделя с нея, и да упражнява тя някакъв контрол.

# 111
А защо е некласиран? Лоша подредба на желанията при 1/2 класиране или нисък бал?

# 112
При нас се случи точно това, което очаквахме. Пак сме некласирани 🥱 за 3-ти път и преди малко го записах в ЧУ. Той изобщо не иска в ЧУ, защото според него там учат "смотани деца", което естествено не е вярно, но това са си негови разсъждения.....моля, кажете ми как да го накарам да не мисли по този негативен начин?!?
Ако не го бях записала в ЧУ единственият шанс беше да учи в училища, които както аз ги наричам "Училища през приемер..." или училища, в които няма подготовка....

Нали бяхте с момиче? Това момче от къде се появи?
И как така не класирано, пак ли не сте написали достатъчно желания?

И идея си нямам какво е това ЧУ с училище през пример, въпреки че имам доста голям стаж с ЧУ-та.

# 113
# 114
От сърце Ви желая да сте попаднали на читаво ЧУ. Дано да не се разочаровате!!! Flowers Four Leaf Clover

# 115
  • варненка от София
Абе приета е, но не го иска това и реве. Избор нямаме. Две класирания не успя, не искам да тръпна за четвърто. Утре ще ходим да се запишем. Минорна е атмосферата вкъщи, но и на мен търпението ми е на нула вече.
Не зная статистика за Варна има ли вече, че да видя и аз баловете.
За протокола - строителния с геодезия.

# 116
Моля за разяснение!   В екселската таблица за свободните места, за училището,което ни интересува е записано брой 3, а при максимален и минимален бал за мъже и жени пише 0.  Какво означва тази нула? Няма промяна в бала или нещо друго?

# 117
  • София
Освен никой да не е подал.

# 118
  • Sofia
Ние не рискувахме за НПМГ и се оказа, че е прието дете с бал 12 точки под нашия. Колкото и да се странно, не съжалявам за това, че не поехме риска. Нямаше да издържа напрежението.

# 119
За 1 АЕГ профил чужди езици АЕ/НЕ искам хубави отзиви Simple Smile !!!
На две смени ли се учи?
Има ли приети дечица  там?
Коя е актуалната тема за 1 АЕГ2023/2024 осмокласници?

Общи условия

Активация на акаунт