СЕДМИ КЛАС - трето и четвърто класиране

• 67 500
  • 761
  •   1
Отговори
# 90
Има Инстаграм и Тик Ток. ФБ е за пенсионери според нея. В пети клас си губи доста времето в двете мрежи и това се отрази на годишните й оценки. После поговорихме и разбра, че кисненето в социалните мрежи само ще й вреди на ученето и резултатите в училище. Като следствие на това, сама ограничи ползването на Инстаграм и Тик Ток.

# 91
Няма профили в социалните мрежи, няма интерес. На родителите, предполагам, е ясно, че не е важно колко е заключен профилът на детето в инстаграм, а кого следва там.

# 92
Проверявайте класиране Simple Smile
При мен излиза "Някласиран кандидат", защото е записана девойката, но до преди малко беше "Класирането не е обявено"

# 93
  • София
Имам новина от МОН, че е публикувано.

# 94
Хайде участниците да се похвалят!

# 95
Чакаме, добри новини!
В сайта на РУО Бургас е качена статистиката.

# 96
Бях останала с впечатление, че доста деца ще подават документи за трето, но явно не са се престрашили.

# 97
Или не пишат още Simple Smile
Аз имам близко дете, класирано в по-желано училище Hands V (с бал над 425)

# 98
И ние не се престрашихме за трето класиране, макар че имаше шанс.  Вече няма значение. Да са здрави децата и да учат с желание, където и да са!

# 99
Успяхме с читаво училище - сега имам 24 часа да убедя ММ да го отпишем от ЧУ. Мисля, че ще успея.
Боже, благодаря ти!

# 100
Ние този път не сме класирани в София. Изтървахме една желана паралелка на първо и второ класиране заради грешно нареждане на желанията. Имаше бал за нея. Сега бяха останали 2 свободни места и двете са заети с по-висок бал.
Кандидатствахме и в Благоевград само в МГ. За по-нежеланата паралелка, в която не записахме след второ класиране се е вдигнал над неговия бал, а в по-хубава паралелка някак се е закачил. Не ми е много ясно как е станало. Т.е., където нямаше бал на второ класиране и е паднал сега и сега е приет. Там, където беше приет, сега се е вдигнал бала.

# 101
  • София
Пушек, честито!

Марулка, чакаме да се похвалиш. Hug

# 102
Честито, Пушек от коминчето!
Търся в сайта на РУО София някаква статистика с минималните балове за трето класиране, но няма. Там трябва да я качат, нали?

# 103
  • София
И аз това чакам, да видя дали бихме имали шанс. Аз вкъщи залагах, че биха го приели в по-желани училища, спрямо първата подредба, но  синковецът не искаше да рискуваме

# 104
Някой има ли представа какви са баловете за Ломоносов и Елисавета Вазова?

Общи условия

Активация на акаунт