СЕДМИ КЛАС - трето и четвърто класиране

• 67 220
  • 761
  •   1
Отговори
# 540
Пожелавам ви успех в начинанието! Ако обаче късметът не е с вас, пак там ли ще се върнете?

# 541
Успех с така желаното училище. Да не се налага да проверявате колко междугалактически желано и непостижимо е компромисното до момента.

# 542
Цитатът не е показан правилно,  коментарът не е мой. Ръководството на училището просто не иска да се занимава с още едно класиране, защото при освобождаване на мястото точно това ще им се наложи да направят и целият август ще отиде в административна  работа. Нормално е да им е досадно, пък и обидно - някой иска да се отпише от елитната гимназия.....

Кое е училището?

# 543
  • Sofia
Интересно е колко любезни са, когато записваш и колко нелюбезни стават, когато отписваш Laughing Не е голяма драма какви са били. Действайте си, както сте решили, и успех в 4-то класиране Flowers Four Leaf Clover

# 544
  • Sofia
Първа английска е училището.

# 545
  • София
Много ви благодаря за подкрепата Flowers Cherry Blossom Не съм хазартен тип, но всички около мен бяха единодушни да се пробваме, пък да видим. При отписването нямаше проблеми. Отметнаха много бързо детето. Снощи редих желанията. По-малко от първия път, половината по-високобалови, общо 11. Късмет и успех и на останалите, за които рулетката се върти Smile Flowers Four Leaf Clover

# 546
  • София
Излезе ли класиране или не?

# 547
Излезе ли класиране или не?

Не.
Участвам в някаква вайбър група на министерството на образованието.
В секундата в която излезе класиране, те пускат съобщение там. Та съобщение днес няма Simple Smile

# 548
  • ВАРНА
Hope for Two, защо не беше в тази група, когато излязоха и резултатите, и първо класиране  Simple Smile

Стискам палци на смелите на 4-то класиране!

# 549
Е, то тук се разбира още по-бързо даже.
При хиляди рефрешващи мами на секунда Joy

# 550
  • София
Стиснати палци за децата на desive и Elle днес.

# 551
Успех на смелите!

# 552
  • Видин
Успех на всички! Имам чувството, че първо класиране е било преди цяла вечност, но то това е поради факта, че няколко дни след това детето на приятели се удави и сякаш света почти спря да се движи... Както и да е. Но наистина ми се струва отдавна като рефрешвах през 30 секунди..

# 553
  • Sofia
ЕЕЕх, можеха поне този път да го изкарат по-рано и да се смилят над изтерзаното ми сърце Simple Smile

# 554
Стискам палци, момичета! Ще станат нещата 🍀

Общи условия

Активация на акаунт