СЕДМИ КЛАС - трето и четвърто класиране

• 67 222
  • 761
  •   1
Отговори
# 525
  • София, в момента в любимото ми село Железница
desive78 успех!

# 526
  • Sofia
Отписах го. Естествено трябваше да изтърпя коментари за риска, който поемаме, че балът не е висок, че повече няма да мога да се върна в училището. Най-лошото е, че те няма да го отпишат от системата, а трябва да вървя да търся училище гнездо тепърва.
Благодаря ви за пожеланията!!!

# 527
  • София
И мен това ме чака в обедната почивка..Стиснете по едно палче и за нас. А защо да не може да се върне в същото училище? И защо не могат да го отметнат в системата? Във всяко училище-гнездо ли може да се отиде, тъй като за нашия район по местоживеене няма?

# 528
Стиснати палци и от мен. Успех!

# 529
  • Sofia
И мен това ме чака в обедната почивка..Стиснете по едно палче и за нас. А защо да не може да се върне в същото училище? И защо не могат да го отметнат в системата? Във всяко училище-гнездо ли може да се отиде, тъй като за нашия район по местоживеене няма?

Просто беше отправено като заплаха това, че няма да може да се върне в училището. Иначе се обаждах в училище гнездо и ми казаха, че няма как от предишното училище да го отпишат от системата и това трябва да стане в гнездо. Не пише така в инфоприем, ама е добре , че мога да излизам от работа.
Стискам палци и аз!

# 530
  • София
Стискаме палци и на двете ви на децата!
Във всяко училище-гнездо може.
Не са постъпили много колегиално, че няма да сменят статута, но и с това ще се преборите.
Elle, ако има места в същото училище няма проблем да се пишат. Дежурна реплика им е да кажат, че няма гаранция, но малко крайни са били, че е невъзможно... Дано не ви и трябва да се връщате, а да се придвижат децата до желаното!
Ще се вълнуваме с вас!

# 531

Просто беше отправено като заплаха това, че няма да може да се върне в училището. Иначе се обаждах в училище гнездо и ми казаха, че няма как от предишното училище да го отпишат от системата и това трябва да стане в гнездо. Не пише така в инфоприем, ама е добре , че мога да излизам от работа.
Стискам палци и аз!

Tези глупости на секретарки адски много ме дразнят. Те как разбраха деца с какъв бал ще кандидатстват.

Еlle стискам, за къде ще кандидаствате?

# 532
  • София
Аз тръгвам по пътя на риска  , но така и не питах дали е нужно някакъв документ да се носи при отписване.

Стискам палци и хич да не ти дреме за коментарите. Всяко дете има право да се бори за мечтата си.

# 533
Отписах го. Естествено трябваше да изтърпя коментари за риска, който поемаме, че балът не е висок, че повече няма да мога да се върна в училището. Най-лошото е, че те няма да го отпишат от системата, а трябва да вървя да търся училище гнездо тепърва.
Успех! стискаме палци! Но това не е вярно, че не могат да го отпишат. И на моя приятелка го играха този номер, но тъй като бях с нея и вдигнах децибелите след 20-минутни празни приказки и заплахи, да видиш как рязко отписаха детето от системата.
Но няма смисъл да се разправяте и да губите ценно време! Успех на всички смелчаци!  Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover Flowers Four Leaf Clover

# 534
  • София
Не е вярно, че не могат да го отпишат. Точно те трябва да го направят нали ви връщат оригинала на свидетелството.

Не знам за какво го правят, след като си го решил е явно че поемаш някакъв риск. Дали ще е за добро или не, си е твоя работа.

Успех ви пожелавам!

# 535
  • Някъде там...
desive78, *Elle* успех! Стискам палци!

desive78, чакаме ви в НПМГ. Simple Smile

# 536
  • Sofia
То е ясно, че могат и трябва, въпросът беше, че явно нямаше никой в училището да свърши тази работа. Когато отидох в училището - гнездо , влязоха в профила и казаха : "Ха, ми той записан, аз не мога да редя желания". Ти да видиш.... Звъняха в инспектората и оттам ми обясниха лично на мен, че трябвало да го отпишат от първото училище. Като че не знам... Та накрая от инспектората явно го отписаха, защото стана за 3-4 минути.
Та свършихме работа - 15 желания за около 20 места. Спрямо баловете досега му стигат за около половината места. Но за най-желаните, които реално искаме, има шанс за две места само, в тях балът на трето е бил по-нисък. В гнездото казаха, че през тях са редили желания само трима - аз днес и двама вчера.

# 537
Успех! Стискам палци!

Съжалявам, ама не мога да се стърпя да не се възмутя от коментарите в училището. Не стига, че е толкова трудно да се вземе такова решение, ами и някакви кокошки ( крайна съм, да) съвсем да те обезверят. Че и заплашват и не съдействат… На пук на тях ви пожелавам да се класирате където искате!

quote author=desive78 link=topic=1577564.msg46793525#msg46793525 date=1691479809]
[/quote]

# 538
Успех! Стискам палци!

Съжалявам, ама не мога да се стърпя да не се възмутя от коментарите в училището. Не стига, че е толкова трудно да се вземе такова решение, ами и някакви кокошки ( крайна съм, да) съвсем да те обезверят. Че и заплашват и не съдействат… На пук на тях ви пожелавам да се класирате където искате!

quote author=desive78 link=topic=1577564.msg46793525#msg46793525 date=1691479809]
[/quote]

Тогава добре, че сте се отписали, представяте ли си да учи детето при такива...

# 539
  • Sofia
Цитатът не е показан правилно,  коментарът не е мой. Ръководството на училището просто не иска да се занимава с още едно класиране, защото при освобождаване на мястото точно това ще им се наложи да направят и целият август ще отиде в административна  работа. Нормално е да им е досадно, пък и обидно - някой иска да се отпише от елитната гимназия.....

Общи условия

Активация на акаунт