СЕДМИ КЛАС - трето и четвърто класиране

• 67 238
  • 761
  •   1
Отговори
# 510
436 е най-ниският бал в Първа английска. Не виждам чак такъв голям спад. Има 1 място с втори немски и 1 с втори френски за момичета. С френски не е имало на трето класиране (неизвестен бал за четвърто класиране). Надали ще ви стигне балът за 1 АЕГ, особено ако помня правилно, че опитахте в 35-то на второ класиране и не ви е стигнал за там.

# 511
  • София
... за мен е по- скоро въпрос на чест, както другите езикови се явяват на матура по съответния език. Но разбрах какво имаш предвид.
Честно казано едва ли някой мисли  каква чест би било да се яви на матура по език 1, щом почти гарантирано ще има по-висока оценка на матурата по език 2, а въпросната оценка му е важна за кандидатстването. Понеже не е все едно дали ще имаш  примерно 5,72 по немски или 6.00 по английски. Когато по старата система ДЗИ и по първия, и по втория език бяха на еднакво ниво, тогава беше малко по-различно.

# 512
  • София
"Въпросите на чест" са последна грижа на кандидатстудентите. Това вече са разумни хора, с конкретни цели и взимат рационални решения.

# 513
Каква е причината на 3-то и 4-то класиране в гимназии като СМГ, НПМГ и Езиковите все още да има свободни места, които в някои училища дори се увеличават?

# 514
  • София
Каква е причината на 3-то и 4-то класиране в гимназии като СМГ, НПМГ и Езиковите все още да има свободни места, които в някои училища дори се увеличават?

Мисля, че донякъде ги разконспирирахме че СМГ, НЕГ и НПМГ се опитват да си разменят местата.  Т.е не се очаква изведнъж балът за тези гимнации да спадне драстично.

# 515
Допускам, че деца с високи балове, все още си избират и сменят училищата. Ноо.. вдругиден ще си проличи дали е така.

# 516
Как ще си разменят местата, като балообразуват по различни формули и едните са с квоти, а другите не? С кого ще се размени момче с бал за езикова, пожелало НПМГ и не участвало в олимпиади, напр.?

# 517
А може и да е участвало.
Освен това в НПМГ освен за паралелката с физика, при другите (мат. + информат.) балообразуването е с резултат от НВО.

# 518
  • София
Аз предполагам, нямам достоверна информация. Както и Пипетка каза може и да са се явили на състезанията и да имат резултати.

# 519
А може и да е участвало.
Освен това в НПМГ освен за паралелката с физика, при другите (мат. + информат.) балообразуването е с резултат от НВО.

Паралелките с математика са 2 от 7.

# 520
А може и да е участвало.

Паралелките с математика са 2 от 7.
Знам, но точно в тях има по две свободни места (говоря за 4 - то класиране).

# 521
  • Sofia
Аз тръгвам по пътя на риска  , но така и не питах дали е нужно някакъв документ да се носи при отписване.

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 09:39 от desive78

# 522
Аз тръгвам по пътя на риска  , но така и не питах дали е нужно някакъв документ да се носи при описване.
Желая Ви късмет! 🍀

# 523
  • София
Аз тръгвам по пътя на риска  , но така и не питах дали е нужно някакъв документ да се носи при отписване.

Пожелавам ви успех и след няколко дни да се похвалите с ново училище.
Важно е статусът да се смени до края на деня.

# 524
Стискам силно палци!
Вярвам че ще стане!

Общи условия

Активация на акаунт