СЕДМИ КЛАС - трето и четвърто класиране

• 67 683
  • 761
  •   1
Отговори
# 345
Ако целта е спортна стипендия в Щатите, си струва сериозно занимание с дисциплината.

# 346
  • София
Ооох, като ви чете човек ще каже, че отглеждате цели рояци супермени и уондъруомъни Sweat Smile
ние с кротките философи тук се комплексирахме и замлъкнахме Satisfied
ама да знаете, че ще дойде ден, когато вашите ще сядат на кушетката на нашите за психоанализи срещу солидно възнаграждение Smile Smile Smile моя си сметна месечен хонорар към 15 000 лв Stuck Out Tongue Closed Eyes  да са ни живи и здрави всички Hands V

Хм, съжалявам, че не схванах дебелашкото ти чувство за хумор.

Едит: Жабче, намерих линк към репортажа - https://www.btv.bg/shows/tazi-nedelia/video-sabota/ot-varna-do-jejl.html

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 10:06 от rosi_ta

# 347
Дениел Нанков е този от МГ Варна, а кой е този от СМГ? И един успешен плувец в НПМГ знаем, наскоро участва в европейското за младежи - Виктор Христов.
Като цяло последните години доста от учещите спортисти се ориентираха към спортните стипендии, които осигуряват американските университети. Там си имат работеща система за детско-юношеския спорт.

Ариа, за колективните спортове май е по-трудно съчетаването. Индивидуалните имат леко предимство в това отношение. Макар че ако трябва да тренираш два пъти дневно + училището, пак е леко невъзможно. Ще видим какви ще ги сътворим. Ние постоянно я караме напред-назад, логистично е много трудно иначе да успява сама. Бяхме избрали и школа по БЕЛ в квартала, по тази причина. Иначе и в 7 клас й отнемаше 20-30 минути пътуването до училище. Сега ще е повече.
Иван Палигоров е СМГеца. Той завършва като (частен) ученик, не знам дали така се казва, но е вид индивидуално обучение.

# 348
  • София
Здравейте,
Къде виждате свободните места за 4то класиране в София?

# 349
# 350
# 351
  • Варна
Свободните за Варна
http://ruo-varna.bg/images/files/2023/sv-mesta4.pdf
Има едно място за 1.ЕГ с математика.

# 352
# 353
  • София
Отново има места в топ 10 гимназиите в София. Предполагам са различни от тези на 3 класиране. На какво се дължи това според вас? Децата с висок бал си сменят непрекъснато желанията?

# 354
От други области и не се записват или в самото училище се местят в паралелките деца.

# 355
Отново има места в топ 10 гимназиите в София. Предполагам са различни от тези на 3 класиране. На какво се дължи това според вас? Децата с висок бал си сменят непрекъснато желанията?
В 91-во отново има 4 свободни места.
Да си призная се изненадвам, въпреки че след много сондирания на мнения детето (e разбира се и родителите му)  избра 73-то пред 91-во.
Но пък никой от 73 или 35-то да не желае 91 ми е странно.

# 356
Записани са в частно училище и искат точно определено държавно иначе няма да отпишат частното. % от децата в частните училища не са с нисък бал, но може все пак да не е бил достатъчен за 3-то класиране СМГ например. Написали са наколко паралелки, но все пак като са видели къде са приети (не на най-желаното) са решили да си запазят мястото в частното.

# 357
  • Някъде там...
За високобаловите и аз мисля като Драго. Деца с висок бал, но недостатъчен за точно определено училище или паралелка. Записани са в частно училище и пробват. Или са се отписали след като са видели свободните места на трето. Така техните места се обявяват на четвърто.
Но пък свободните места на върха на пирамидата, СМГ с АЕ не знам как да си обясня. Има две.

Последна редакция: пт, 04 авг 2023, 11:50 от Жабче

# 358
Защо някой свободни места са в синьо?

# 359
В 91-во отново има 4 свободни места.
Да си призная се изненадвам, въпреки че след много сондирания на мнения детето (e разбира се и родителите му)  избра 73-то пред 91-во.
Но пък никой от 73 или 35-то да не желае 91 ми е странно.

Може би са преценили, че няма да им стигне балът за НЕГ и са решили да не си рискуват местата в 35-то и особено 73-то.

Общи условия

Активация на акаунт